- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
- Konu Sahibi fatma_sibel
- #2.161
Ay maşallah yaa. Bak ne kadar güzel artmış bi günde bile :)Çıktı şimdi. 73, 84 4 haftalık gözüküyor. Allahım çok şükür artıyor yaaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah yaa. Bak ne kadar güzel artmış bi günde bile :)Çıktı şimdi. 73, 84 4 haftalık gözüküyor. Allahım çok şükür artıyor yaaa.
Amiin darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. O senin güzel kalbin canım benim :)darısı başına olsun güzel kalpli insan :)
bu arada biz seninle meslektaşmışız kuzum ben de mühendisim :)Çıktı şimdi. 73, 84 4 haftalık gözüküyor. Allahım çok şükür artıyor yaaa.
ayy kuzum çok sevindimmm benimki de yolda sürekli f5 yapıyorum sayfaya
Ay maşallah yaa. Bak ne kadar güzel artmış bi günde bile :)
Aaaa öylemi ne güzel. Ne mühendisisin? Ben sistem ve bilgisayar. Lakin o işi yapmıyorum artık. Sektör değiştirdimbu arada biz seninle meslektaşmışız kuzum ben de mühendisim :)
Amiin amiin canım, bu mübarek günde Allahım her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahİçim rahatladı en azından. Yarına iki katını görürüm ozaman. Allahım Darısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah.
aaa ben de bilgisayar mühendisiyim yazılımcıyım :) ne sektörüne geçtin canım:)Aaaa öylemi ne güzel. Ne mühendisisin? Ben sistem ve bilgisayar. Lakin o işi yapmıyorum artık. Sektör değiştirdim
emlak sektörü Zaten çok İstanbuldan kaçasımız Çanakaleye yerleşesimiz var da bir cesaret edemiyoruz. Bir girdabın içinde ev iş iş ev.aaa ben de bilgisayar mühendisiyim yazılımcıyım :) ne sektörüne geçtin canım:)
anladım canım ben de kamuda mühendisim Ankara'da :)emlak sektörü Zaten çok İstanbuldan kaçasımız Çanakaleye yerleşesimiz var da bir cesaret edemiyoruz. Bir girdabın içinde ev iş iş ev.
12.08.2018 de ben yaptırdım bakalım hayırlısı. Hayırlı Cumalar hayırlı haberler herkese...Slm kızlar dün ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım acaip bir şekilde kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu bu iğneyi yaptırıp hamile kalanlar var mı? cevaplarınızı bekliyorum.
Yeni mi yaptırdın testi sonuç nedirOo ne guzel bir cuma yorumlar geride kaldi
İgnenin 17.gunu olan arkadas benxe 2.cizgi hafif var bi kan ver derim degeri artan arkadaslar gozunuz aydin bizlerede cok dua edin
Ay pardon yalnışlık oldu canımYeni mi yaptırdın testi sonuç nedir
Hadi canım gözün aydın tekrardançarşamba 57'ydi 163 olmuş çok şükür kızlar :)))
Birde ilk yağtırdığın test mi 57 diydi?57 çıktığında idrar testin nasıldı pekiçarşamba 57'ydi 163 olmuş çok şükür kızlar :)))
Kızlar test şuan böyle ne diyorsunuz böyyle çıkıpta hamile olduğunu öğrenen varmı