- 29 Mart 2021
- 38
- 7
- 1
- 32
gögüs uçlarım cok acıyor fatma senın varmı bi hassasiyetinHahaha yapalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gögüs uçlarım cok acıyor fatma senın varmı bi hassasiyetinHahaha yapalım![]()
stresten gecikiyor bazen canım bnm 3 ay düzenliydi sonra şaştı 38,37,40 günde oldu polikistikower varmış hap verdi önemli değil cok dediBenım adetim düzenliydi tiroid ilacı geciktrıyor doktor bi yan etkı olmaz dedi ama korkuyorum yinede
Bel ağrısı oluyor gögüsler de hassasiyet ama iğne etkisine bağlıyorum heveslenmiyim diyorumgögüs uçlarım cok acıyor fatma senın varmı bi hassasiyetin![]()
evet bende adet bile olabilirim diye düşünüyorum rabbim gönlümüze göre versin inşallahBel ağrısı oluyor gögüsler de hassasiyet ama iğne etkisine bağlıyorum heveslenmiyim diyorum![]()
Amin canım sonucu yazarızevet bende adet bile olabilirim diye düşünüyorum rabbim gönlümüze göre versin inşallah![]()
Canim senin karin agrin basladi mi ben iki sabahtir mide bulantisiyla uyaniyorum ama karnim basladi adet olcam buyuk ihtimal yuzum dustu yine olmadi bu ay galibaAynen kuzum 4ü 5i en geç 6sı adet olman lazım. Yani İNŞALLAAAAH olmazsınnnnda![]()
Sizin sonuç ne oldu acaba..Bu arada sizde göğüs ucunda çok agrı oluyormudu..Bende 10. Gün test yaptım evde çok silik çizgi çıktı tabi güvenilir olmadığını biliyorum.Ama Umut işteTest yapma çünkü 10. Gününe kadar hatta sonrası bile bende pozitif çıktı cok kafa karıştırıyor tavsiyem kan vermen olur 12. Gidip kan verin
Kuuzumm moralini bozma bende öyleyim suaaan ara ara giriyor ağrı aynı adet sancısıCanim senin karin agrin basladi mi ben iki sabahtir mide bulantisiyla uyaniyorum ama karnim basladi adet olcam buyuk ihtimal yuzum dustu yine olmadi bu ay galiba
Kuzum bide şimdi tuvaletteydim 10dk önce yine öyle ağrı girdi adet sancısı gibi 3dk sonra tuvalete gittim ıslaklık hisstettim bi baktım su kıvamına yakın beyaz şeffaf gibi akıntııı ne demek bu acabaCanim senin karin agrin basladi mi ben iki sabahtir mide bulantisiyla uyaniyorum ama karnim basladi adet olcam buyuk ihtimal yuzum dustu yine olmadi bu ay galiba
Ya hamilelik baslangicinda beyaz akinti oluyor diyorlar umaeim oyledir kuzum seninkisi ben bu aksam cok fenayim yemek yedim mide bulantisindan duramiyorum butun gun karnim agridiKuzum bide şimdi tuvaletteydim 10dk önce yine öyle ağrı girdi adet sancısı gibi 3dk sonra tuvalete gittim ıslaklık hisstettim bi baktım su kıvamına yakın beyaz şeffaf gibi akıntııı ne demek bu acaba
12. Gün pozitif görüp sonrasında negatife dönüp kanda da negatif gören var. Doktor biraz erken mi söylemiş bilemedimkızlar bnde 22 martta iğne vuruldum bugun 8 gün sabırsızlanıyorum doktorum 12 .gün test yapabilirsin dedi ilk iğne vuruluşum 6 aydır deniyoruz insallah hamişş kalırız canlar![]()
Yaa bnde denerim bakalım tam günü nezamn ki12. Gün pozitif görüp sonrasında negatife dönüp kanda da negatif gören var. Doktor biraz erken mi söylemiş bilemedim
En net sonuç 14. Gün alınıyor. Beklemek çok zor ben de 11-12. Günler yaptım test yarın 14. Gün yapıcam.merakla bekliyorumYaa bnde denerim bakalım tam günü nezamn ki
Yaptıklarınız ne cıktı acabaEn net sonuç 14. Gün alınıyor. Beklemek çok zor ben de 11-12. Günler yaptım test yarın 14. Gün yapıcam.merakla bekliyorum
Ay hissediyorum güzel şeyler olacaakk canım inşallahh bu ağrılar hayra alamet inş korkmaYa hamilelik baslangicinda beyaz akinti oluyor diyorlar umaeim oyledir kuzum seninkisi ben bu aksam cok fenayim yemek yedim mide bulantisindan duramiyorum butun gun karnim agridi
Bendende dün akşam koyu sarı gibi açık kahverengi gibi akıntı gelmiş kuzum ya afedersin iç çamaşırımda gördümYa hamilelik baslangicinda beyaz akinti oluyor diyorlar umaeim oyledir kuzum seninkisi ben bu aksam cok fenayim yemek yedim mide bulantisindan duramiyorum butun gun karnim agridi
Normalde adet oncesi olur muydu kuzu yoksa yerlesme falan mi acabaBendende dün akşam koyu sarı gibi açık kahverengi gibi akıntı gelmiş kuzum ya afedersin iç çamaşırımda gördüm
Kuzum hiç olmadı ilk defa eskidende akıntım hep beyaz olurdu anlamadım ben gördüğümde kurumuştu bi deNormalde adet oncesi olur muydu kuzu yoksa yerlesme falan mi acaba
yaa cok güzel geçmiştir kan testide yaptır canımm bnmde öyle pozitif cıkar insallahHeyecandan sabahın köründe test yaptımbugün 14. Gün ve pozitif
biraz belirgin hatta. Ben 11 ve 12. günlerde de pozitif görmüştüm ama dediğim gibi aldatıcı olabiliyor. artık 14. Günde de iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Klomen ve çatlatma iğnesine inanıyorum arkadaşlar
![]()