❤❤Arkadaşlar merhaba bu ay iğne tedavisi ve çatlatma iğnesi vuruldum benim için bir Ayetel Kürsi okur musunuz? Okuyandan da okumayandan da Allah razı olsun bu mübarek ayların hatrına Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahokuyanlar yoruma (kalp) bırakabilir mi
Evet yine hayalet silik çıktı yarın yine yapıcamYaptınız mı tekrar
Test yaptın mı canım hamile misin?Kızlar 11. Günüm bugün test yaptım negatifadet günüm pazartesi kan testi yaptirsam belli olur mu bebek olup olmadığı cok merak ediyorum ve cok sabirsizim göğüslerimde aşırı hassasiyet ve koyulaşma var damarlarimda ilk defa bu kadar belirgin ve cok halsizim sayılı gun çabuk geçer diyorlar ama geçmiyor
11. Gündü. Bugün 12. Gün sanki hep aynı ya da silikleşiyor anlamadımKaçıncı gün testi bu
Gebelik olsa koyulaşır yok ki koyulaşmıyorYarın Bi kan ver hergün koyulaşması gerek çünkü
Umursuzluğa kapılma belki de ancak etkisi gidiyor ilacın yarın olsun hayrolsun hakkınız da hayırlısı artıkGebelik olsa koyulaşır yok ki koyulaşmıyoryarın veririm belki
Çok sağolunUmursuzluğa kapılma belki de ancak etkisi gidiyor ilacın yarın olsun hayrolsun hakkınız da hayırlısı artık
Canım selam.. nasılsın... nasıl oldunuz... iğne vurulduğun epey olmuş varmı bi gelişme..kızlar selam, perşembe günü gündüz 12 de ovitrelle vuruldum. bu ay femara kullandım 5 gün günde 1 kere. sağda iki yumurta var. doktorun dediği iki günü değerlendirdim şimdilik. fakat soru su ovitrellleden sonra hiçbi şekilde kasık ağrısı batma vs olmadı. bu yumurtaların çatlamadığını mı gösterir ?
Yaptım malesef değilim bu ayda tutmadıTest yaptın mı canım hamile misin?
Yaptım malesef değilim bu ayda tutmadıdoktor şimdi femara diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum 30 unda kontrol var halbuki hersey normaldi ama demekki zamanı var hayırlısıyla Allahım nasip eder inşallah
Yok canım dün kan verdim negatif çıktı. Akıntım başladı adet olucam sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsunSenin var mı test yaptın mı
İğneden 5gün sonraBen iğneden 5 ğün sonra test yaptım pozitif çıktı 4 gün boyunca her gün yaptım ve her gün pozitif çıktı 10. Kan değeri verdim 1.72 çıktı bana göre cok düşük ama doktorum bekle dedi test yapmayı 9. Günü bıraktım çünkü gerçekten insanı cok ümitlendirip sonra üzüyor
Sanmıyorum negatife döneceğini bence hamilesinizÇatlatma iğnesinin 14. Günü sonrasında negatife dönen varmı
Hayırlısıyla canım..Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip eder inşallahSanmıyorum negatife döneceğini bence hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?