Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
❤❤

M MAdes dünkünden daha silik gibi geldi bana bilemiyorum

Eklentiler

• 42C623B6-80F1-45C5-98C6-4F3BA833DE9B.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 80
Test yaptın mı canım hamile misin?

Gebelik olsa koyulaşır yok ki koyulaşmıyor yarın veririm belki
Umursuzluğa kapılma belki de ancak etkisi gidiyor ilacın yarın olsun hayrolsun hakkınız da hayırlısı artık

Canım selam.. nasılsın... nasıl oldunuz... iğne vurulduğun epey olmuş varmı bi gelişme..

Test yaptın mı canım hamile misin?
Yaptım malesef değilim bu ayda tutmadı doktor şimdi femara diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum 30 unda kontrol var halbuki hersey normaldi ama demekki zamanı var hayırlısıyla Allahım nasip eder inşallah

Yaptım malesef değilim bu ayda tutmadı doktor şimdi femara diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum 30 unda kontrol var halbuki hersey normaldi ama demekki zamanı var hayırlısıyla Allahım nasip eder inşallah
Senin var mı test yaptın mı
Yok canım dün kan verdim negatif çıktı. Akıntım başladı adet olucam sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsun

İğneden 5gün sonra kendinizi böyle ümitlendirmeyin lütfen sonrası hüsran iğneden dolayı gebelik hormonu salgıladığı için çift çizgi çıkar iğnenin etkisi 14gün sonra bitiyor 14günden sonra yapmalısınız testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…