• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba bu ay iğne tedavisi ve çatlatma iğnesi vuruldum benim için bir Ayetel Kürsi okur musunuz? Okuyandan da okumayandan da Allah razı olsun bu mübarek ayların hatrına Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏😍🥰 okuyanlar yoruma ❤️ (kalp) bırakabilir mi 😊❤️
❤❤

M MAdes dünkünden daha silik gibi geldi bana bilemiyorum 😑

Eklentiler

• 42C623B6-80F1-45C5-98C6-4F3BA833DE9B.jpeg
    42C623B6-80F1-45C5-98C6-4F3BA833DE9B.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar 11. Günüm bugün test yaptım negatif 😕 adet günüm pazartesi kan testi yaptirsam belli olur mu bebek olup olmadığı cok merak ediyorum ve cok sabirsizim göğüslerimde aşırı hassasiyet ve koyulaşma var damarlarimda ilk defa bu kadar belirgin ve cok halsizim 😕 sayılı gun çabuk geçer diyorlar ama geçmiyor
Test yaptın mı canım hamile misin?

Gebelik olsa koyulaşır yok ki koyulaşmıyor😑 yarın veririm belki 🤒
Umursuzluğa kapılma belki de ancak etkisi gidiyor ilacın yarın olsun hayrolsun hakkınız da hayırlısı artık

kızlar selam, perşembe günü gündüz 12 de ovitrelle vuruldum. bu ay femara kullandım 5 gün günde 1 kere. sağda iki yumurta var. doktorun dediği iki günü değerlendirdim şimdilik. fakat soru su ovitrellleden sonra hiçbi şekilde kasık ağrısı batma vs olmadı. bu yumurtaların çatlamadığını mı gösterir ?
Canım selam.. nasılsın... nasıl oldunuz... iğne vurulduğun epey olmuş varmı bi gelişme..

Test yaptın mı canım hamile misin?
Yaptım malesef değilim bu ayda tutmadı 😕 doktor şimdi femara diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum 30 unda kontrol var halbuki hersey normaldi ama demekki zamanı var hayırlısıyla Allahım nasip eder inşallah

Yaptım malesef değilim bu ayda tutmadı 😕 doktor şimdi femara diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum 30 unda kontrol var halbuki hersey normaldi ama demekki zamanı var hayırlısıyla Allahım nasip eder inşallah
Senin var mı test yaptın mı
Yok canım dün kan verdim negatif çıktı. Akıntım başladı adet olucam sanırım. Hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🏻

Ben iğneden 5 ğün sonra test yaptım pozitif çıktı 4 gün boyunca her gün yaptım ve her gün pozitif çıktı 10. Kan değeri verdim 1.72 çıktı bana göre cok düşük ama doktorum bekle dedi test yapmayı 9. Günü bıraktım çünkü gerçekten insanı cok ümitlendirip sonra üzüyor
İğneden 5gün sonra 😂 kendinizi böyle ümitlendirmeyin lütfen sonrası hüsran iğneden dolayı gebelik hormonu salgıladığı için çift çizgi çıkar iğnenin etkisi 14gün sonra bitiyor 14günden sonra yapmalısınız testi

Back