Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı gün yaptırmışız iğneyi benimde arada kasık ağrım oluyor şuan ama önceki günlerde bende de bacak ağrısı olmuştu dediğin gibi bende de insülin direnci vardı ama hap kullandım normale döndü ama hala kullanıyorum neden 16 sonda yapacaksın ki 12-14 gün arası da doğru çıkıyor diye biliyorum İnş hakkımızda hayırlısı olur 13. Günü bekleyeceğim bende

Siz hamilemisiniz?

Şimdi istesem çıkmaz biliyorum en iyi tarih ne olabilir bakalım dedi haftaya cuma gel dedi. Gerçekten çok heyecanlıyım yani 12.günde falan test yapayım diyorum bende ama bir yandan da doktorun dediği günü bekleyeyim diyorum. Benim mesela regle yaklaşınca asla göğüslerimde ağrı olmaz hiç yaşamadım öyle bir şey. Bu akşam göğüslerim aşırı ağrımaya başladı. Eşim de nolur sakin ol bekleyelim diyor. Sizin de sonucunuzu merak ediyorum inşallah güzel haberler alırız ya

İnş canım benim de hafif ağrıyor ateş basıyor beyaz krem gibi akıntı var halsizlik hep Bi uyku hali cuma günü 15. Gün oluyor zaten bende çarşamba yapayım diyorum çıkarsa eğer gidip sağlık ocağına test veririm perşembe de kontrole giderim diyorum ama günler geçmiyor ki ben bir kez daha kullandım ovitrelle onda hiç dikkat etmedim belirtim nelerdi 1 sene geçti üstünden ama onda göğüs damarlarım çok belirgindi üşüme acıkma bir de karın çizgim belliydi kaçıncı gün belirti vermeye başladı bilmiyorum

Bu benim ilk seferim nasıl bir his hiç bilmiyorum. Ateş basma ve uyku hali bende de var. Vallahi günler geçmiyor ya.

Bu benim ilk seferim nasıl bir his hiç bilmiyorum. Ateş basma ve uyku hali bende de var. Vallahi günler geçmiyor ya.
Aynen geçmiyor bu benim 2. Onda ilk seferde tutmuştu ama 5 buçuk aylıkken erken doğum yaptım aynen günler geçmiyor vücudumuzda hcg hormonu var ondan mı kaynaklanıyor belirtiler diye düşünüyorum şu 4 gün geçseydi öğrenirdik ki benim geçen sefer kanamam varken test yaptım çıkmıştı akıntı nasıl peki

Ay çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Akıntım aşırı ve koyu şuan çok afedersiniz ama günde 2 kez çamaşır değiştiriyorum günlük ped kullanmama rağmen. Hatta dün baya koyu geldi kan gelecek sandım ama gelmedi. Sırt ve bel ağrısından hiç bahsetmiyorum ölücem sandım yeminle aşırı zorluyor.

Benim o kadar çok değil o kadar da koyu değil hafif sarımsı valla ama bugün başım dönüyor ağrılarında çok değil sonuçları çok merak ediyorum sen benden geç öğreneceksin İnş çabuk geçer günler

İnşallah. Öğrendiğinde yaz mutlaka merak ederim ben.

Güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah rabbim gönlümüzdekini ömrümüze hayırlı eylesin inşallah.
İnş canım inş tüm isteyenlerin de bizim de bu ay yüzümüz güler inşallah

bnmde oldu 1 dün ağrı baya hemde 11 gün test yapmıştım negatifti sonra yapmadım bidaha negatif görmemek için dün de adet oldum hemde tam gününmde 1 gün bile gecikmedi

Bende 5 nisanda oldum hala ağrım devam ediyor
Ben igne olali bes gun oldu oyle bariz bi agrim yok ara ara kasiklarimda batma oluyor sadece 15 inde progesteron testi vericektim ama onada gidemiyecegim esim de covit cikti karantinaya girdik

Ben igne olali bes gun oldu oyle bariz bi agrim yok ara ara kasiklarimda batma oluyor sadece 15 inde progesteron testi vericektim ama onada gidemiyecegim esim de covit cikti karantinaya girdik
Çok geçmiş olsun rabbim yüreğimizden
Geçeni hayırlı eylesin

Mesajlara denk geldim okudum da çok geçmiş olsun. Ben de Çarşamba vurmustum iğneyi. Yakın zamanda vurulmusuz sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…