• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım maalesef hastalandım ben. Çook teşekkür ederim güzel dileklerin için🙏🏼😔
Yok kuzum benim duam bu ay tutması zaten ☺ bugün doğum günün ya en içten dileğinin bu olduğunu düşünüyorum inşallah allah sesini duyar bugün kalpten istediğin şeyi en kısa sürede sana verir ☺

Canın daha önce test yapmışmıydınn. Ben bi çatlatma iğnesi yaptığımda 12. Gün etkisi geçmişti. Bu ay 9.gün tamamen geçti iğnenin etkisi. 8.-9. Günlerde negatif gördüysen hamile olma olasılığım yüksek. Eğer görmediysen iğne etkiside olabilir
Canım sen 8. Ve 9. Gün negatif gördüysen olasılığın yüksek demişti Bu yorumda ama neye dayanarak dedin benim öyle oldu o yüzden sorayım dedim

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
Canim igneden sonra catlama agrisi oldumu yani bu igneyi kullanan herkeze soruyorum aslindaaa görenler yazabilirmii 🤦🏼

Canim igneden sonra catlama agrisi oldumu yani bu igneyi kullanan herkeze soruyorum aslindaaa görenler yazabilirmii 🤦🏼
bnmde oldu 1 dün ağrı baya hemde 11 gün test yapmıştım negatifti sonra yapmadım bidaha negatif görmemek için dün de adet oldum hemde tam gününmde 1 gün bile gecikmedi :KK17:

evet çok oldu iğneden sonra neredeyse bir hafta karnımda ağrılar hissettim.Batma şeklinde aniden girip saplanan bazen acı hissi gibiydi.İğnenin 15.günü test yaptırdım 132 çıktı.

bnmde oldu 1 dün ağrı baya hemde 11 gün test yapmıştım negatifti sonra yapmadım bidaha negatif görmemek için dün de adet oldum hemde tam gününmde 1 gün bile gecikmedi :KK17:
inşallah bir daha ki ay olur üzülme sakın hayırlısı olsun .

inşallah bir daha ki ay olur üzülme sakın hayırlısı olsun .
inşallah cok teşekürler isteyen herkes rabbim nasip etsin ama süreç çok sıkıntılı negatif görmekte üzücü bakıldığında doktor birşey yok dedi pco vardı oda önemsencek düzeyde değil dedi ama 6 aydır da olmuyor 3 yıl erteledik düşünmedik ama 6 aydır isteyipte olmaması :(

inşallah cok teşekürler isteyen herkes rabbim nasip etsin ama süreç çok sıkıntılı negatif görmekte üzücü bakıldığında doktor birşey yok dedi pco vardı oda önemsencek düzeyde değil dedi ama 6 aydır da olmuyor 3 yıl erteledik düşünmedik ama 6 aydır isteyipte olmaması :KK43:
benim arakadaşım da pko vardı ilk çocuğuna bile olmaz dediler şimdi iki çocuğu var ve ikincisi hiç beklemediği anda oldu vakti zmanı var demekki.tabi biz böyle diyoruz ama insan yine de stres yapıyo zaten o stres yüzünden olmuyo

benim arakadaşım da pko vardı ilk çocuğuna bile olmaz dediler şimdi iki çocuğu var ve ikincisi hiç beklemediği anda oldu vakti zmanı var demekki.tabi biz böyle diyoruz ama insan yine de stres yapıyo zaten o stres yüzünden olmuyo
evet hep bi bekleyiş adet yumurta takibi hep böyle ilişki takibi stresi geetiriyor cidden :(

Merhaba kızlar ayın 6 sında klomen sonrası otrivelle oldum o gece doktorum iliski dedi sonra bekliceksin dedi cok heyecanlıyım tek seferde hamililik mümkün mü ayrıca hamilelik belirtileri var mide bulantısı ve kasık ağrısı test yaptım cok erken olmasına rağmen test 2 cizik çıktı muhtemelen iğne den kaynaklı ama ne kadar beklemem gerekiyor daha gercek sonucu almam İcin 🙄

Sabah vuruldum gecesi sağlı sollu ağrı sancı batma ortaya karışık bişeyler başladı. Vurulduktan sonra yaklaşık 48 saat içinde hepsi geçti. 14.günü bekliyorum şimdi.

Merhaba kızlar ayın 6 sında klomen sonrası otrivelle oldum o gece doktorum iliski dedi sonra bekliceksin dedi cok heyecanlıyım tek seferde hamililik mümkün mü ayrıca hamilelik belirtileri var mide bulantısı ve kasık ağrısı test yaptım cok erken olmasına rağmen test 2 cizik çıktı muhtemelen iğne den kaynaklı ama ne kadar beklemem gerekiyor daha gercek sonucu almam İcin 🙄
14 gün

Ayy beklemek ne kadar zor ya bugün 9. Gün belirti de yok ne olacak acaba sonucumuz 🤷‍♀️

Hanımlar merhaba ben de kaç gündür bunları okuyorum hep bugün üye olayım artık dedim. 2 nisanda ovitrelle oldum. 6.günümde aşırı sancımdan dolayı doktoru aradım gel bir bakalım dedi dün gittim doktora. Yumurta çatlamayınca da ağrı olur belki çatlamamıştır dedi baktı çatlamış sorun yok dedi idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi test istedi testte de çok düşük çıktı enfeksiyon ilaca gerek yok dedi bol su iç dedi. İnsülin direnci sorunum var yumurta kalitesiz olur diye tutmayabilir belki dedi doktorum. Ayın 16sında gel gebelik testi yaptır bakalım dedi. Şimdi benim aşırı baş dönmem var sürekli yorgun hissediyorum regl olacakmışım gibi bir ağrım var bacağıma bile vuruyor bazen. Ümitlenmek istemiyorum ama çok da istiyorum olmasını madem bir enfeksiyon bir şey yok niye bu kadar ağrım var diyorum.

Kusura bakmayın çok uzun yazdım ama dertleşmek istedim bir nebze heyecanıma ortak olun istedim. Cevaplarınızı tecrübelerinizi bekliyorum. 💜

Back