Çok hafif kasıklarda batma oldu canım onun dışında olmadı bİ şey.Bende pazartesi vurdum canim cok tesekkur ederimagrin falan oldu mu
Femara + ovitrelle catlma ignesi kuzum kullandiklarimÇok hafif kasıklarda batma oldu canım onun dışında olmadı bİ şey.ilac kullandın mi sen ? Bana letu vermişti .
Herkeste aynı olmuyor. Ben onceki ignede hiç bişey hissetmemiştim ama kontrole gittiğimde çatlamış dedi doktor .kızlar selam, perşembe günü gündüz 12 de ovitrelle vuruldum. bu ay femara kullandım 5 gün günde 1 kere. sağda iki yumurta var. doktorun dediği iki günü değerlendirdim şimdilik. fakat soru su ovitrellleden sonra hiçbi şekilde kasık ağrısı batma vs olmadı. bu yumurtaların çatlamadığını mı gösterir ?
Hadi hayırlısı olsun hepimiz içinFemara + ovitrelle catlma ignesi kuzum kullandiklarim
inşallat çatladı teşekkürlerHerkeste aynı olmuyor. Ben onceki ignede hiç bişey hissetmemiştim ama kontrole gittiğimde çatlamış dedi doktor .
İns canim herseyin hayirlisiHadi hayırlısı olsun hepimiz için
Bugün 10. Gününüz galiba o yüzden iğne etkisi olabilir 12-14 günlerden sonra çıkan sonuçlar doğru kabul ediliyor benim dün 13. Gün negatif çıktıSelam kızlar 6 nisanda ovitrelle oldum aşırı kasık ve bel ağrım adet ağrısı gibi ama farklı gibi reglime 4 gün kaldı dün gebelik testi yaptim kaset testlerden pozitif çıktı ama hala ilacın etkisimi beklemekten aşırı strese girdim test yapsam mı acaba dogru sonuca ne zaman ulaşırım
İnşallah cok umutlanmak istemiyorumBugün 10. Gününüz galiba o yüzden iğne etkisi olabilir 12-14 günlerden sonra çıkan sonuçlar doğru kabul ediliyor benim dün 13. Gün negatif çıktıİnş sizin pozitif çıkar yarın ya da cumartesi yapın testi daha da koyulaşmışsa doğrudur
Aynen ben şimdi adet oldum çok yorucu bir süreç tekrar tedaviye başlayacağım moralim bozulduİnşallah cok umutlanmak istemiyorumAllahım isteyen herkese bir an önce nasip etsin reglime 3 gün var biraz daha sabretmem gerek beklemek çok zor
Moral başta cok önemli moralinizi yüksek tutunAynen ben şimdi adet oldum çok yorucu bir süreç tekrar tedaviye başlayacağım moralim bozuldu
Aynen bekleyin erken daha 8 ay önce 24 haftalık kaybım olduğu için her denemede moralim bozuluyor başa dönüyorum bu ay iğneden dolayı biraz daha beklentim fazlaydı geçen sefer ilk denemede tutmuştu bu sefer tutmadıMoral başta cok önemli moralinizi yüksek tutunAllahın izniyle bu tedavi faydalı olur. Ben dayanamayıp bugün de test yaptım 9. Günüm ilacın etkisi geçti mi bilmiyorum ama bu seferki test tek cizgi cikti adetim gecikmesini beklicem hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?