• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğnenin 12 . Günü test yaptım çok silik varla yok arası ikinci çizgi çıktı 14. Günü yaptım daha belirginleşti .iğneden sonra bir hafta hep ağrı oldu hafif hafif batmalar karnımda sürekli iğne batmış gibi saniyelik bi şeyler sonra beklenen adet günümde de aynı adet olacakmışım gibi hissettim hatta bacaklarım falan ağrıdı beyaz bayağı sıvı bi akıntı hiç kesilmedi hala da var Perşembe adet olmam gerekti hala olmadı yarın doktora gidecem .Bir de göğüslerimde özellikle uçlarında sertlik ve dokununca acı var .

kızlar selam, perşembe günü gündüz 12 de ovitrelle vuruldum. bu ay femara kullandım 5 gün günde 1 kere. sağda iki yumurta var. doktorun dediği iki günü değerlendirdim şimdilik. fakat soru su ovitrellleden sonra hiçbi şekilde kasık ağrısı batma vs olmadı. bu yumurtaların çatlamadığını mı gösterir ?

kızlar selam, perşembe günü gündüz 12 de ovitrelle vuruldum. bu ay femara kullandım 5 gün günde 1 kere. sağda iki yumurta var. doktorun dediği iki günü değerlendirdim şimdilik. fakat soru su ovitrellleden sonra hiçbi şekilde kasık ağrısı batma vs olmadı. bu yumurtaların çatlamadığını mı gösterir ?
Herkeste aynı olmuyor. Ben onceki ignede hiç bişey hissetmemiştim ama kontrole gittiğimde çatlamış dedi doktor .

İğne yaptığımız günü de sayıyormuyduk test yapmak için

Selam kızlar 6 nisanda ovitrelle oldum aşırı kasık ve bel ağrım adet ağrısı gibi ama farklı gibi reglime 4 gün kaldı dün gebelik testi yaptim kaset testlerden pozitif çıktı ama hala ilacın etkisimi beklemekten aşırı strese girdim test yapsam mı acaba dogru sonuca ne zaman ulaşırım 🤲🏼

Selam kızlar 6 nisanda ovitrelle oldum aşırı kasık ve bel ağrım adet ağrısı gibi ama farklı gibi reglime 4 gün kaldı dün gebelik testi yaptim kaset testlerden pozitif çıktı ama hala ilacın etkisimi beklemekten aşırı strese girdim test yapsam mı acaba dogru sonuca ne zaman ulaşırım 🤲🏼
Bugün 10. Gününüz galiba o yüzden iğne etkisi olabilir 12-14 günlerden sonra çıkan sonuçlar doğru kabul ediliyor benim dün 13. Gün negatif çıktı 😔 İnş sizin pozitif çıkar yarın ya da cumartesi yapın testi daha da koyulaşmışsa doğrudur

Bugün 10. Gününüz galiba o yüzden iğne etkisi olabilir 12-14 günlerden sonra çıkan sonuçlar doğru kabul ediliyor benim dün 13. Gün negatif çıktı 😔 İnş sizin pozitif çıkar yarın ya da cumartesi yapın testi daha da koyulaşmışsa doğrudur
İnşallah cok umutlanmak istemiyorum 😕 Allahım isteyen herkese bir an önce nasip etsin reglime 3 gün var biraz daha sabretmem gerek beklemek çok zor

İnşallah cok umutlanmak istemiyorum 😕 Allahım isteyen herkese bir an önce nasip etsin reglime 3 gün var biraz daha sabretmem gerek beklemek çok zor
Aynen ben şimdi adet oldum çok yorucu bir süreç tekrar tedaviye başlayacağım moralim bozuldu

Aynen ben şimdi adet oldum çok yorucu bir süreç tekrar tedaviye başlayacağım moralim bozuldu
Moral başta cok önemli moralinizi yüksek tutun 🙏🏼 Allahın izniyle bu tedavi faydalı olur. Ben dayanamayıp bugün de test yaptım 9. Günüm ilacın etkisi geçti mi bilmiyorum ama bu seferki test tek cizgi cikti adetim gecikmesini beklicem hayırlısı artık 😕

Moral başta cok önemli moralinizi yüksek tutun 🙏🏼 Allahın izniyle bu tedavi faydalı olur. Ben dayanamayıp bugün de test yaptım 9. Günüm ilacın etkisi geçti mi bilmiyorum ama bu seferki test tek cizgi cikti adetim gecikmesini beklicem hayırlısı artık 😕
Aynen bekleyin erken daha 8 ay önce 24 haftalık kaybım olduğu için her denemede moralim bozuluyor başa dönüyorum bu ay iğneden dolayı biraz daha beklentim fazlaydı geçen sefer ilk denemede tutmuştu bu sefer tutmadı

Arkadaşlar merhaba bu ay iğne tedavisi ve çatlatma iğnesi vuruldum benim için bir Ayetel Kürsi okur musunuz? Okuyandan da okumayandan da Allah razı olsun bu mübarek ayların hatrına Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏😍🥰 okuyanlar yoruma ❤️ (kalp) bırakabilir mi 😊❤️

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏 bu mübarek ayın suyu hürmetine kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 🙏 kızlar ben 5 Nisan pazartesi günü adetimin 3. Gününden itibaren 5 tane letrol diye bir hap ve akabinde onunla birlikte gonal f 450 günlük 75 ml de iğne kullandım 12 Nisan pazartesi gününe kadar. 12 Nisan pazartesi kontrole gittim rahim duvarin gayet iyi yumurtalıklarin da iyi gelişmiş dedi ne kadar olmuş dedim 18 ml dedi ama kaç tane olduğunu soramadım polikistik overliyim bu arada 13 Nisan salı akşam saat 8 de çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla 🙏 12 nisandan beri de gün aşırı ilişki önerdi ama iki tane çatlatma iğnesi verdi sizce niye iki tane? İki tane çatlatma iğnesi yapan var mı acaba ?

Ocak ayında da aynı 5 gün letrol diye bir hap ve onunla birlikte menopur 75 iğne kullandım 8 tane 1 tane de çatlatma iğnesi ve tek gün ilişki çok şükür tutmuştu o zaman ama 6. Haftanın başında düşük yaptım maalesef ☹️ Şubat ayinda o yüzden kafam karıştı bu sefer neden 2 tane çatlatma iğnesi ve birden fazla ilişki önerdi 🤷🙄

Back