Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum o geçen gün ve dün olanlardan çok daha hafif böyle 1-2 saatte bi giriyo çıkıyo ağrı. Bel ağrım dün mahvetti beni tuluk falan koydum rahatladım
Benim de bel agrim oldu dun ama bugun sana gecti eedim ya kuzum adet sancisi yine devam son hiz bakalim yarin ne cikacak testte

Yaaaaaa inanmıyorum saçmalama hamilesinnnnnnnnnnnn
Ama koyu degil kuzum 16.gun bugun koyu olmasi gerekmiyor mu erken gebelik yaptim bir de normal gebelik testlerinden degil yaniltabiliyormus bunlar da hala bugun yarin adet olcam gbi agrim var sen nasilsin kuzucm

Ama koyu degil kuzum 16.gun bugun koyu olmasi gerekmiyor mu erken gebelik yaptim bir de normal gebelik testlerinden degil yaniltabiliyormus bunlar da hala bugun yarin adet olcam gbi agrim var sen nasilsin kuzucm
Hayır kuzummm birisi yazmıştı 17. Günü test yapmış pozitif kan vermiş 10çıkmış. Şuan sanırım 2aylık hamile geç döllenmiştir. Sen iğneden sonra nasıl değerlendirmiştin günlerini

Nasip kuzum igneden 13 saat sonra sabah ayni gunun aksami bir sonraki aksam sonrs 30una kadar gun asiri kuzum insallah yasimdi 11ine kadar beklicem adet olmazsam kan testi yaptircam kuzum

Nasip kuzum igneden 13 saat sonra sabah ayni gunun aksami bir sonraki aksam sonrs 30una kadar gun asiri kuzum insallah yasimdi 11ine kadar beklicem adet olmazsam kan testi yaptircam kuzum
Kuzum %100 hamilesin diğer günlerde tutmuş olabilir. Önemli değil baya pozitif bu benim testime baksana ben ondan bile ümitlenmiştim ama bugün yine dünle aynı gibi hiç koyulaşma yok çok canım sıkıldı ağlıyorum 1 saattir

Kuzucum aglama ya bakalim yarin ne dicek doktor inan ben de ha oldum ha olucam adet oyle o yuzden cok umutlanmiyorum ama sen moralini bozma yarin git bakalim bi doktor ne dicek

Bi de senin testlerin normal gebelik testi ben yapsaydim onlarda belki benimde oyle olacakti erken gebelik yaptim ben kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…