Aminnnn canimmm ya amin insallahAyy harika olur canım inan süreci beraber takip ederizzzzay rabbim hayali bile ne kadar güzel sen nasip et lütfen 2mizede
Hııı hııı tabiiiYok tv de seyredecegim birsey yoktu ondan kuzum
Yaaa insallah keske dedigin gibi olsaHııı hııı tabiii
Kuzum o geçen gün ve dün olanlardan çok daha hafif böyle 1-2 saatte bi giriyo çıkıyo ağrı. Bel ağrım dün mahvetti beni tuluk falan koydum rahatladımYaaa insallah keske dedigin gibi olsasen de adet sancisi var mi
Benim de bel agrim oldu dun ama bugun sana gecti eedim ya kuzum adet sancisi yine devam son hiz bakalim yarin ne cikacak testteKuzum o geçen gün ve dün olanlardan çok daha hafif böyle 1-2 saatte bi giriyo çıkıyo ağrı. Bel ağrım dün mahvetti beni tuluk falan koydum rahatladım
Güzel olacak ikimizde Allahın izniyle burda çığlık atczzBenim de bel agrim oldu dun ama bugun sana gecti eedim ya kuzum adet sancisi yine devam son hiz bakalim yarin ne cikacak testte
Güzel olacak ikimizde Allahın izniyle burda çığlık atczz
Canım sende olan ağrı nasıl bişeyKuzum o geçen gün ve dün olanlardan çok daha hafif böyle 1-2 saatte bi giriyo çıkıyo ağrı. Bel ağrım dün mahvetti beni tuluk falan koydum rahatladım
Güzel olacak ikimizde Allahın izniyle burda çığlık atczz
Ama koyu degil kuzum 16.gun bugun koyu olmasi gerekmiyor mu erken gebelik yaptim bir de normal gebelik testlerinden degil yaniltabiliyormus bunlar da hala bugun yarin adet olcam gbi agrim var sen nasilsin kuzucmYaaaaaa inanmıyorum saçmalama hamilesinnnnnnnnnnnn
Hayır kuzummm birisi yazmıştı 17. Günü test yapmış pozitif kan vermiş 10çıkmış. Şuan sanırım 2aylık hamile geç döllenmiştir. Sen iğneden sonra nasıl değerlendirmiştin günleriniAma koyu degil kuzum 16.gun bugun koyu olmasi gerekmiyor mu erken gebelik yaptim bir de normal gebelik testlerinden degil yaniltabiliyormus bunlar da hala bugun yarin adet olcam gbi agrim var sen nasilsin kuzucm
Nasip kuzum igneden 13 saat sonra sabah ayni gunun aksami bir sonraki aksam sonrs 30una kadar gun asiri kuzum insallah yaHayır kuzummm birisi yazmıştı 17. Günü test yapmış pozitif kan vermiş 10çıkmış. Şuan sanırım 2aylık hamile geç döllenmiştir. Sen iğneden sonra nasıl değerlendirmiştin günlerini
Kuzum %100 hamilesin diğer günlerde tutmuş olabilir. Önemli değil baya pozitif bu benim testime baksana ben ondan bile ümitlenmiştim ama bugün yine dünle aynı gibi hiç koyulaşma yok çok canım sıkıldı ağlıyorum 1 saattirNasip kuzum igneden 13 saat sonra sabah ayni gunun aksami bir sonraki aksam sonrs 30una kadar gun asiri kuzum insallah yasimdi 11ine kadar beklicem adet olmazsam kan testi yaptircam kuzum
Kuzucum aglama ya bakalim yarin ne dicek doktor inan ben de ha oldum ha olucam adet oyle o yuzden cok umutlanmiyorum ama sen moralini bozma yarin git bakalim bi doktor ne dicekKuzum %100 hamilesin diğer günlerde tutmuş olabilir. Önemli değil baya pozitif bu benim testime baksana ben ondan bile ümitlenmiştim ama bugün yine dünle aynı gibi hiç koyulaşma yok çok canım sıkıldı ağlıyorum 1 saattir
Bi de senin testlerin normal gebelik testi ben yapsaydim onlarda belki benimde oyle olacakti erken gebelik yaptim ben kuzumKuzum %100 hamilesin diğer günlerde tutmuş olabilir. Önemli değil baya pozitif bu benim testime baksana ben ondan bile ümitlenmiştim ama bugün yine dünle aynı gibi hiç koyulaşma yok çok canım sıkıldı ağlıyorum 1 saattir
Kuzum benimkilerde erken gebelik testiBi de senin testlerin normal gebelik testi ben yapsaydim onlarda belki benimde oyle olacakti erken gebelik yaptim ben kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?