• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bi test yapsan artıkk senin ki kesin belli olmuştur artık
Canım ben de dün akşam yaptım yine ama bişey çıkmadı bembeyaz sonra dikkatli bakınca çok hafif sadece bdnim göreceğim bir ince çizgi var. Dünden berii de sol kasığımda ağrı var orda birşey varmış gibi hissediyorum

Canım ben de dün akşam yaptım yine ama bişey çıkmadı bembeyaz sonra dikkatli bakınca çok hafif sadece bdnim göreceğim bir ince çizgi var. Dünden berii de sol kasığımda ağrı var orda birşey varmış gibi hissediyorum
Bir de sabah wc ye gittiğimde şeffaf beyaz uzayan bir akıntı gördüm. Yumurtla akı kıvamında. Normalde de iğneden sonra beyaz akıntım devam ediyor. Ama sabahki uzayan akıntı neydi anlamadım
Kasığımdaki ağrı ayakta faha çok rahatsız ediyor. Otorup kalktığımda da ağrıyı hissediyorum

Kuzum bak benim sabah ki testim 13.günüm bugün benim ki 9. 10. 11. Gün negatiftiii bembeyazdı
M Masalzade biliyor. İnş yanıltmıyordur test. Dünde buna benzer çıkmıştı bakalım yarın koyulaşck mı

Eklentiler

• D5D4331C-CAD9-4C62-BD4A-ACCF56217EF8.jpeg
    D5D4331C-CAD9-4C62-BD4A-ACCF56217EF8.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 256
Yaa bi test yapsan artıkk senin ki kesin belli olmuştur artık
Yarin sabah yapcam canim calisiyorum o nedenle pazari bekliyorum🙈ama olcam gjbi hiss3diyorum bir yazi gordum catlatma ignesini vurulduktan 2-4 hafta arasi adet olunabilir diyordu ondan cok da umut etmemeye calisiyorum 😴

Yarin sabah yapcam canim calisiyorum o nedenle pazari bekliyorum🙈ama olcam gjbi hiss3diyorum bir yazi gordum catlatma ignesini vurulduktan 2-4 hafta arasi adet olunabilir diyordu ondan cok da umut etmemeye calisiyorum 😴
Hayır lütfen inan ben senden çok umutluyum içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyorum yemin ederim🙏🏼 Gör bak bana diyceksin sonra😍😍

Aaa evet bunda daha belirgin
Kuzum bide dün kü testle bugün arasında tam 1 gün yok. Dünkü testi sabah 9da yaptım. Bugünkü testi gece 3-4gibi yaptım. 18 saat var 2 test arasında. Belki ondan mı öyle çıktı dünle aynı gibi 🤷🏼‍♀️Yine benim uykular firar da bi uyuyup 2saat sonra uyanıyorum geceleri🤣🤣

Hayır lütfen inan ben senden çok umutluyum içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyorum yemin ederim🙏🏼 Gör bak bana diyceksin sonra😍😍
Ayyy agzindan bal damliyor kkuzum 🥰🥰🥰insallah ikimiz birden boyle bir surece baslariz yaaa ne guzel olur🙏🙏🙏bana da sen hamissin gibi geliyor nebilim leklenmen oldu kasik batnalarin oldu ay insallah 🎈bir taraftan ikimizi de cok umutlandirmak istemiyorum rabbim insallah bize bus 3vinci yasatir🤲

Kuzum bide dün kü testle bugün arasında tam 1 gün yok. Dünkü testi sabah 9da yaptım. Bugünkü testi gece 3-4gibi yaptım. 18 saat var 2 test arasında. Belki ondan mı öyle çıktı dünle aynı gibi 🤷🏼‍♀️Yine benim uykular firar da bi uyuyup 2saat sonra uyanıyorum geceleri🤣🤣
Yaaa cok dusunuyorsun kuzum cok kendini hirpalama evet olabilir yani 2test arasi zaman az yarin sabah yap sen bir de sabret ama😁ben dun aksam 9da uyudum 🙈🙈🙈

Ayyy agzindan bal damliyor kkuzum 🥰🥰🥰insallah ikimiz birden boyle bir surece baslariz yaaa ne guzel olur🙏🙏🙏bana da sen hamissin gibi geliyor nebilim leklenmen oldu kasik batnalarin oldu ay insallah 🎈bir taraftan ikimizi de cok umutlandirmak istemiyorum rabbim insallah bize bus 3vinci yasatir🤲
Ayy harika olur canım inan süreci beraber takip ederizzzz😍 ay rabbim hayali bile ne kadar güzel sen nasip et lütfen 2mizede🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Back