Silik cikmsida birsey kuzu benim arkadasm hamileydi testlerinde hic cikmamisti kan testinde ciktiKuzum test yaptım yine dünkü gibi silik ama 10saniyede çıktı dünkü 15dk sonra belirmişti. Ümidimi kesmek üzereyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik cikmsida birsey kuzu benim arkadasm hamileydi testlerinde hic cikmamisti kan testinde ciktiKuzum test yaptım yine dünkü gibi silik ama 10saniyede çıktı dünkü 15dk sonra belirmişti. Ümidimi kesmek üzereyim
Koyulaşmayınca moralim bozuldu kuzu yaaSilik cikmsida birsey kuzu benim arkadasm hamileydi testlerinde hic cikmamisti kan testinde cikti
Adet olmadin ama kuzum hala agrilarin devam ediyor muKoyulaşmayınca moralim bozuldu kuzu yaa
Kuzum dün daha iyiydim dinlendim yorulmadım çok ondan belkiAdet olmadin ama kuzum hala agrilarin devam ediyor mu
Olabilir dikkat et kendine kuzucum benim de sabh 7.30 gibi uyanip ayaga kalkinca adet sancim oluyor bu saatlerde geciyorKuzum dün daha iyiydim dinlendim yorulmadım çok ondan belki
Suan yine var olcM gibi gidiyorum wc ye birsey yokKuzum dün daha iyiydim dinlendim yorulmadım çok ondan belki
Yaa bi test yapsan artıkk senin ki kesin belli olmuştur artıkSuan yine var olcM gibi gidiyorum wc ye birsey yok
Canım ben de dün akşam yaptım yine ama bişey çıkmadı bembeyaz sonra dikkatli bakınca çok hafif sadece bdnim göreceğim bir ince çizgi var. Dünden berii de sol kasığımda ağrı var orda birşey varmış gibi hissediyorumYaa bi test yapsan artıkk senin ki kesin belli olmuştur artık
Bir de sabah wc ye gittiğimde şeffaf beyaz uzayan bir akıntı gördüm. Yumurtla akı kıvamında. Normalde de iğneden sonra beyaz akıntım devam ediyor. Ama sabahki uzayan akıntı neydi anlamadımCanım ben de dün akşam yaptım yine ama bişey çıkmadı bembeyaz sonra dikkatli bakınca çok hafif sadece bdnim göreceğim bir ince çizgi var. Dünden berii de sol kasığımda ağrı var orda birşey varmış gibi hissediyorum
Kuzum bak benim sabah ki testim 13.günüm bugün benim ki 9. 10. 11. Gün negatiftiii bembeyazdıCanım ben de dün akşam yaptım yine ama bişey çıkmadı bembeyaz sonra dikkatli bakınca çok hafif sadece bdnim göreceğim bir ince çizgi var. Dünden berii de sol kasığımda ağrı var orda birşey varmış gibi hissediyorum
İnşallah testin aldatmacası değildir kuzum yarın koyulaşcak mı bakalım. Ay sende yapsan nolur kiAaa evet bunda daha belirgin
Yarin sabah yapcam canim calisiyorum o nedenle pazari bekliyorumYaa bi test yapsan artıkk senin ki kesin belli olmuştur artık
Hayır lütfen inan ben senden çok umutluyum içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyorum yemin ederimYarin sabah yapcam canim calisiyorum o nedenle pazari bekliyorumama olcam gjbi hiss3diyorum bir yazi gordum catlatma ignesini vurulduktan 2-4 hafta arasi adet olunabilir diyordu ondan cok da umut etmemeye calisiyorum
![]()
Kuzum bide dün kü testle bugün arasında tam 1 gün yok. Dünkü testi sabah 9da yaptım. Bugünkü testi gece 3-4gibi yaptım. 18 saat var 2 test arasında. Belki ondan mı öyle çıktı dünle aynı gibiAaa evet bunda daha belirgin
Ayyy agzindan bal damliyor kkuzumHayır lütfen inan ben senden çok umutluyum içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyorum yemin ederimGör bak bana diyceksin sonra
![]()
Yaaa cok dusunuyorsun kuzum cok kendini hirpalama evet olabilir yani 2test arasi zaman az yarin sabah yap sen bir de sabret amaKuzum bide dün kü testle bugün arasında tam 1 gün yok. Dünkü testi sabah 9da yaptım. Bugünkü testi gece 3-4gibi yaptım. 18 saat var 2 test arasında. Belki ondan mı öyle çıktı dünle aynı gibiYine benim uykular firar da bi uyuyup 2saat sonra uyanıyorum geceleri
![]()
Ayy harika olur canım inan süreci beraber takip ederizzzzAyyy agzindan bal damliyor kkuzuminsallah ikimiz birden boyle bir surece baslariz yaaa ne guzel olur
bana da sen hamissin gibi geliyor nebilim leklenmen oldu kasik batnalarin oldu ay insallah
bir taraftan ikimizi de cok umutlandirmak istemiyorum rabbim insallah bize bus 3vinci yasatir
![]()
Ooo erken uyumalarrr?????Yaaa cok dusunuyorsun kuzum cok kendini hirpalama evet olabilir yani 2test arasi zaman az yarin sabah yap sen bir de sabret amaben dun aksam 9da uyudum
![]()
Yok tv de seyredecegim birsey yoktu ondan kuzumOoo erken uyumalarrr?????
Bunlar hep işaret hep![]()