• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasip kuzum igneden 13 saat sonra sabah ayni gunun aksami bir sonraki aksam sonrs 30una kadar gun asiri kuzum insallah ya🙏simdi 11ine kadar beklicem adet olmazsam kan testi yaptircam kuzum
Size doktor mu böyle önerdi ilişkiyi benim doktor 36 saat sonra dedi sonra da 1 hafta gün aşırı dedi ben geçen gebeliğimde de ovitrelle kullanmıştım o doktor da 12 saat sonra sonrası gün aşırı demişti onda tutmuştu ama sonucu hüsran oldu 😔

Size doktor mu böyle önerdi ilişkiyi benim doktor 36 saat sonra dedi sonra da 1 hafta gün aşırı dedi ben geçen gebeliğimde de ovitrelle kullanmıştım o doktor da 12 saat sonra sonrası gün aşırı demişti onda tutmuştu ama sonucu hüsran oldu 😔
Doktorum once gun asiri ignenin yapildigi gunnden itibaren dedi sonra siz gencsiniz kendiniz ayarlayin dedi ama 10gun cok onemli dedi .cok uzuldum dusuk mu oldu

Kuzum %100 hamilesin diğer günlerde tutmuş olabilir. Önemli değil baya pozitif bu benim testime baksana ben ondan bile ümitlenmiştim ama bugün yine dünle aynı gibi hiç koyulaşma yok çok canım sıkıldı ağlıyorum 1 saattir😔
Ağlamalı bi mesaj görünce dayanamıyorum. Çünkü hepimiz aynı yoldan geçiyoruz . İyice ağla bütün içindeki sıkıntılar akıp gitsin ve geriye yepyeni umutlar kalsın .. umarım dileğin gerçekleşir 🙏🎈☺️

Doktorum once gun asiri ignenin yapildigi gunnden itibaren dedi sonra siz gencsiniz kendiniz ayarlayin dedi ama 10gun cok onemli dedi .cok uzuldum dusuk mu oldu
5 buçuk aylık doğum yaptım hımm siz kendiniz üst üste yaptınız o zaman bana 36 saat sonra ver 1 hafta gün aşırı dedi sadece

5 buçuk aylık doğum yaptım hımm siz kendiniz üst üste yaptınız o zaman bana 36 saat sonra ver 1 hafta gün aşırı dedi sadece
Cok uzuldum insallah guzel haberler alip saglikla kucagina alirsin canim bu defa🙏kac gun oldu catlatma igne vurdurali

Cok uzuldum insallah guzel haberler alip saglikla kucagina alirsin canim bu defa🙏kac gun oldu catlatma igne vurdurali
Cuma vuruldum bugün 2. Gün ovilasyon testim vardı evde bugün onu yapayım Bi dedim yumurtlama gözüküyor daha öncesinde yapmadığıma pişman oldum çatlamadı mı acaba yoksa iğneler hormon iğnesi olduğu için mi böyle çıktı bugün adetin 15 günü

Eklentiler

• IMG_20210404_153739.jpg
    IMG_20210404_153739.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 86
Merhabalar çatlatma iğnesi sonrası 13.gun gebelik testi negatif çıkıp sonra pozitife dönen varmı lütfen cevap verin :(

Benimde 13.gunum adetime 5gun var bilmiyorum inşallah pozitife döner adet olacakmışım gibi ağrıyor karnim bazen
Sabret canım sabrın sonu selamet.
Ben ikinci çocuk için uğraşıyorum Allah nasip ederse.
Birinci çocuğum da klomen ve çatlatma iğnesi ile oldu

Sabret canım sabrın sonu selamet.
Ben ikinci çocuk için uğraşıyorum Allah nasip ederse.
Birinci çocuğum da klomen ve çatlatma iğnesi ile oldu
Valla inşallah vardır dua edin bende ediyorum hepimiz için ben iğneden 10.gun hissettim göğüs kasik bel ağrısını ve akıntım var ama test negatif çıktı sizce donermi pozitife

Valla inşallah vardır dua edin bende ediyorum hepimiz için ben iğneden 10.gun hissettim göğüs kasik bel ağrısını ve akıntım var ama test negatif çıktı sizce donermi pozitife
Canım benim akıntım iğneden sonra hep devam etti. Bel ağrım da var ama benim de negatif. Dönebilir belki adete kaç gün vardı

Cuma vuruldum bugün 2. Gün ovilasyon testim vardı evde bugün onu yapayım Bi dedim yumurtlama gözüküyor daha öncesinde yapmadığıma pişman oldum çatlamadı mı acaba yoksa iğneler hormon iğnesi olduğu için mi böyle çıktı bugün adetin 15 günü
Igne etkisindendir canim 14gun igne etkisi devam ediyormus

Kuzum iyiyim ya ağlamaktan başım ağrıyor kopacak gibi😔 1saat önce de pembe gibi bi damla peçeteye kan geldi anlamıyorum bu ay kendimi hastamı olcan diyorum ama hiç kasık ağrısı falanda yok devamıda gelmedi
Normalde agrin oluyor mu adetlerde kuzum bak ya niye bu kadar yipratiyorsun kendini😥normalde adet gunun bugun muydu yarin mi?Goguslerin hassas mi hala?Ben hala hwran adet olacakmisim gibi agriliyim ve benim adet gunlerim hep boyle baslar 10gnun onceden agri baslar

Normalde agrin oluyor mu adetlerde kuzum bak ya niye bu kadar yipratiyorsun kendini😥normalde adet gunun bugun muydu yarin mi?Goguslerin hassas mi hala?Ben hala hwran adet olacakmisim gibi agriliyim ve benim adet gunlerim hep boyle baslar 10gnun onceden agri baslar
Kuzum benimde adet ağrım 1 gün önceden olur ve çok sancılı geçer ilaçsız atlatamam sancımı. Şuan tık yok kasıklarımda o batmalar falanda geçti günde 1 kere oldu olmadı bugün. Göğüslerim hassas hala. Ve şuan su gibi kahverengi akıntı geliyor sildiğim zaman anlamadım ya adetim başlıycksa neden kasık ağrım yok

Kuzum benimde adet ağrım 1 gün önceden olur ve çok sancılı geçer ilaçsız atlatamam sancımı. Şuan tık yok kasıklarımda o batmalar falanda geçti günde 1 kere oldu olmadı bugün. Göğüslerim hassas hala. Ve şuan su gibi kahverengi akıntı geliyor sildiğim zaman anlamadım ya adetim başlıycksa neden kasık ağrım yok
Yarin gideceksin dimi doktora kuzum

Back