- 6 Temmuz 2020
- 146
- 57
- 48
- 39
TEST YAPTINIZ MI NE ÇIKTI BENİM 11.GÜN NEGATİF ÇIKTI İĞNEYİ 22 MARTTA OLMUŞTUMBnimde ilk defa çatlatma iğnesi oldu 22 martta simdi sabırsızlanıyorum doktor 12 gün sonra yap test dedi ama günler geçmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEST YAPTINIZ MI NE ÇIKTI BENİM 11.GÜN NEGATİF ÇIKTI İĞNEYİ 22 MARTTA OLMUŞTUMBnimde ilk defa çatlatma iğnesi oldu 22 martta simdi sabırsızlanıyorum doktor 12 gün sonra yap test dedi ama günler geçmiyor
Yok kuzum hiç olmamıştı. Ama bilmiyorum bu ay ilk defa yumurta büyütmek için hap değil iğne kullandım ya gonal f diye acaba kndan mı böyle farklı şeyler yaşıyorum bilmiyorum ki anlamadım. Bi de benim göğüslerim ya yumurtlamadan sonra ya da adete 1 hafta kala ağrımaya başlardı bu sefer yumurtlamadan 1 hafta önce ağrımaya başladı meselaAnladim kuzucum ama lekelenmen oldu devami gelmedi bu benim aklimi kurcaliyor digerlerinde boyle oluyor muydu hic
BEN DE SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM 22 MARTTA İĞNE YAPILDI AMA DÜN NEGATİF ÇIKTI BİR ŞEY OLURSA HABER VERİR MİSİN İNŞALLAH HAMİLESİNDİRMerhabalar bende yeni katıldım kulübe 23 Mart'ta da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 8 aydır evliyiz ama 4 aydır çocuk istiyorum 22 mm geldiği için vurdu sanırsam. Bugün 10. Gün ve benim iki gündür göğüs kasik bel ağrım var acaba diyorum hamişmiyimdirböyle yaşayan varmı iğneden sonra ağrımadi iki gündür başladı bende ve test yaptım çok çok silik çıktı bugün acaba diyorum
![]()
Bende daha simdi yaptim neqatif sanirim adet oluncaya kadar umut var amaBEN DE İĞNEMİ 22 MARTTA OLDUM VAR MI BİR GELİŞME SİZDE BEN DÜN TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI
İNŞALLAH CANIMBende daha simdi yaptim neqatif sanirim adet oluncaya kadar umut var ama
bnde 22 martta yaptım testi erken yapmıssın sanki canım daha bugun 11. günBEN DE SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM 22 MARTTA İĞNE YAPILDI AMA DÜN NEGATİF ÇIKTI BİR ŞEY OLURSA HABER VERİR MİSİN İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
Ignenin etkisi muhakkak oluyordur canim hormon enjekte ediliyor ama bilemedim senin de adetin 4 5mart gibiydi dimiYok kuzum hiç olmamıştı. Ama bilmiyorum bu ay ilk defa yumurta büyütmek için hap değil iğne kullandım ya gonal f diye acaba kndan mı böyle farklı şeyler yaşıyorum bilmiyorum ki anlamadım. Bi de benim göğüslerim ya yumurtlamadan sonra ya da adete 1 hafta kala ağrımaya başlardı bu sefer yumurtlamadan 1 hafta önce ağrımaya başladı meselaO gonal f iğnesine(yumurta büyütme iğnesine) bağlıyorum. Bu ay diğer aylardan çok farklı
Evet kuzum son adet tarihim 4 marttı benimdeIgnenin etkisi muhakkak oluyordur canim hormon enjekte ediliyor ama bilemedim senin de adetin 4 5mart gibiydi dimi
Ben yaptım canım test.TEST YAPTINIZ MI NE ÇIKTI BENİM 11.GÜN NEGATİF ÇIKTI İĞNEYİ 22 MARTTA OLMUŞTUM
İNŞALLAH BİRKAÇ GÜNE POZİTİF OLUR.BİR DE SORUM ŞU ERKEN GEBELİK TESTİ Mİ YOKSA NORMAL Mİ ACABA O DA FARK EDER Mİ BENİMKİ 5 LİRALIKTIBen yaptım canım test.
Bugün iğnenin 11.günü
9.gün öğlen yaptım 2.çizgi 10 dk içinde silik çıkmıştı
Akşam yaptım bişey çıkmadı
Dün akşam yaptım yine çıkmadı
AY İNŞALLAH ERKENDİR ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAHbnde 22 martta yaptım testi erken yapmıssın sanki canım daha bugun 11. gün
Ay heycanlandim canim ya 2gun kalmisEvet kuzum son adet tarihim 4 marttı benimde
Kuzum benim adet tarihim 5nisan son adet tarihim 4marttıAy heycanlandim canim ya 2gun kalmisbenim daha var
yok dün alamadımTEST YAPTINIZ MI NE ÇIKTI BENİM 11.GÜN NEGATİF ÇIKTI İĞNEYİ 22 MARTTA OLMUŞTUM
aminn canım 12. ve 14. güne kadar :)AY İNŞALLAH ERKENDİR ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH
sen 10. gün yaptın negatifmi cıktı canımyok dün alamadım
aminn canım 12. ve 14. güne kadar :)
Bakalim ne olcak kuzum ya ama adet olcam gibi hissesiyorumKuzum benim adet tarihim 5nisan son adet tarihim 4marttıama sen erken yumurtan çatladığı için bence sneşn adet tarihinde 5-6nisan oldu. Çatlatma iğnesinden En geç 17-18gün sonra adet olunuyor çünkü
![]()
Dur bakalım kuzumm pazar günümü yapacaksın sen testiBakalim ne olcak kuzum ya ama adet olcam gibi hissesiyorum
Normal gebelik testiydi.İNŞALLAH BİRKAÇ GÜNE POZİTİF OLUR.BİR DE SORUM ŞU ERKEN GEBELİK TESTİ Mİ YOKSA NORMAL Mİ ACABA O DA FARK EDER Mİ BENİMKİ 5 LİRALIKTI