• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovitrelle(çatlatma)iğnesi sonrası yaşanan gebelik beliritileriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim kuzucum ama lekelenmen oldu devami gelmedi bu benim aklimi kurcaliyor digerlerinde boyle oluyor muydu hic
Yok kuzum hiç olmamıştı. Ama bilmiyorum bu ay ilk defa yumurta büyütmek için hap değil iğne kullandım ya gonal f diye acaba kndan mı böyle farklı şeyler yaşıyorum bilmiyorum ki anlamadım. Bi de benim göğüslerim ya yumurtlamadan sonra ya da adete 1 hafta kala ağrımaya başlardı bu sefer yumurtlamadan 1 hafta önce ağrımaya başladı mesela🤷🏼‍♀️ O gonal f iğnesine(yumurta büyütme iğnesine) bağlıyorum. Bu ay diğer aylardan çok farklı

Merhabalar bende yeni katıldım kulübe 23 Mart'ta da ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 8 aydır evliyiz ama 4 aydır çocuk istiyorum 22 mm geldiği için vurdu sanırsam. Bugün 10. Gün ve benim iki gündür göğüs kasik bel ağrım var acaba diyorum hamişmiyimdir 🥰🙈 böyle yaşayan varmı iğneden sonra ağrımadi iki gündür başladı bende ve test yaptım çok çok silik çıktı bugün acaba diyorum 🙄
BEN DE SİZİNLE AYNI DURUMDAYIM 22 MARTTA İĞNE YAPILDI AMA DÜN NEGATİF ÇIKTI BİR ŞEY OLURSA HABER VERİR MİSİN İNŞALLAH HAMİLESİNDİR

Yok kuzum hiç olmamıştı. Ama bilmiyorum bu ay ilk defa yumurta büyütmek için hap değil iğne kullandım ya gonal f diye acaba kndan mı böyle farklı şeyler yaşıyorum bilmiyorum ki anlamadım. Bi de benim göğüslerim ya yumurtlamadan sonra ya da adete 1 hafta kala ağrımaya başlardı bu sefer yumurtlamadan 1 hafta önce ağrımaya başladı mesela🤷🏼‍♀️ O gonal f iğnesine(yumurta büyütme iğnesine) bağlıyorum. Bu ay diğer aylardan çok farklı
Ignenin etkisi muhakkak oluyordur canim hormon enjekte ediliyor ama bilemedim senin de adetin 4 5mart gibiydi dimi

TEST YAPTINIZ MI NE ÇIKTI BENİM 11.GÜN NEGATİF ÇIKTI İĞNEYİ 22 MARTTA OLMUŞTUM
Ben yaptım canım test.
Bugün iğnenin 11.günü
9.gün öğlen yaptım 2.çizgi 10 dk içinde silik çıkmıştı
Akşam yaptım bişey çıkmadı
Dün akşam yaptım yine çıkmadı

Ben yaptım canım test.
Bugün iğnenin 11.günü
9.gün öğlen yaptım 2.çizgi 10 dk içinde silik çıkmıştı
Akşam yaptım bişey çıkmadı
Dün akşam yaptım yine çıkmadı
İNŞALLAH BİRKAÇ GÜNE POZİTİF OLUR.BİR DE SORUM ŞU ERKEN GEBELİK TESTİ Mİ YOKSA NORMAL Mİ ACABA O DA FARK EDER Mİ BENİMKİ 5 LİRALIKTI

DELİ GİBİ BATMALAR OLUYOR KARNIMDA EĞER YOKSA BUNLAR NİYE VAR:110:

Ay heycanlandim canim ya 2gun kalmis🙈benim daha var
Kuzum benim adet tarihim 5nisan son adet tarihim 4marttı🥰 ama sen erken yumurtan çatladığı için bence sneşn adet tarihinde 5-6nisan oldu. Çatlatma iğnesinden En geç 17-18gün sonra adet olunuyor çünkü🙄

Kuzum benim adet tarihim 5nisan son adet tarihim 4marttı🥰 ama sen erken yumurtan çatladığı için bence sneşn adet tarihinde 5-6nisan oldu. Çatlatma iğnesinden En geç 17-18gün sonra adet olunuyor çünkü🙄
Bakalim ne olcak kuzum ya ama adet olcam gibi hissesiyorum

İNŞALLAH BİRKAÇ GÜNE POZİTİF OLUR.BİR DE SORUM ŞU ERKEN GEBELİK TESTİ Mİ YOKSA NORMAL Mİ ACABA O DA FARK EDER Mİ BENİMKİ 5 LİRALIKTI
Normal gebelik testiydi.
Benim anlamadığım 9.günü öğlen 2. Çizgi hemen çıktı
Akşam ve dün akşam yaptığımda çıkmadı

M Masalzade kuzummm doktorum cevapp yazdıııı ay ümitlendim mesajına benim bu ay yumurta takibinde 3cm kist görmüştü çikolata kistine dönecek gibi demişti. Şimdi dedim hocam yorulunca ayakta durunca girip çıkan şiddetli ağrılarım batmalarım oluyo. 10dk da bi giriyor 5sn sürüyor. Dinlenirsem geçiyor. Çikolata kisti mi yapıyor acaba kist mi oldu napayım geleyim mi muayeneye dedim. O da aynen sunu yazmıs “ merhabalar “bence bekleyelim dinlenelim kendini yorma pazartesi günü gebelik testi yapalım” demiş

Back