Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy geldik 8. Güne kuzummm çok heyecan bastı 10. Gün-de test yapmayı dusunuyorum
Aynen canım artık iyice azalıyo. Benim bata tahminen 8 günüm var. Eğer bebiş varsa artık belirtiler başlayabilir yavaş yavaş. Var mı bi belirti

Aynen canım artık iyice azalıyo. Benim bata tahminen 8 günüm var. Eğer bebiş varsa artık belirtiler başlayabilir yavaş yavaş. Var mı bi belirti
Valla kasik agrım devam ediyor akintim geldi yoktu 2 gün ama gelmeye başladı baş agrım devam göğüs ağrısı var sizliyolar bukaddar ayaklarım hala üşüyor ya sende varmi belirti benmde bat a 7 8 gün kaldi

Valla benide strese soktunuz.bir hamile kalsanizda rahatlasam

Evet sen bi test daha yap bence canım. İnşallah bebişin vardır ve normal bi gebeliktir, çok dua ediyorum
Yapcam canim crsamba tekrar. Agrilarmi soledim normal dedi regl olabilir dedi sonuc olumsz ama erken aslinda bazen asilama 14 gnden sora belli olabiliyor beklemekte fayda var regl gelmesse yap dedi bakalim sagol amib kuzum:)

Benim de kasık ağrılarım ve akıntım devam. Ayaklarım çok üşüyo, acaba diyorum kasık ağrısı ondan mı. Göğüslerimde hiç ağrı yok bu beni çok umutsuzlandırıyo işte

Yapcam canim crsamba tekrar. Agrilarmi soledim normal dedi regl olabilir dedi sonuc olumsz ama erken aslinda bazen asilama 14 gnden sora belli olabiliyor beklemekte fayda var regl gelmesse yap dedi bakalim sagol amib kuzum:)
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz yeni sonucunu canım :)

Şimdi bu test bozuktur degıl mı kan negatıf ctesı bugun pazt idrar boyle
Çizgi çok net görülüyo canım. Kan testin negatif olmasa kesin hamilesin derdim şu sonuca. Ama hcg belki daha yeni yeni de yükseliyo olabilir. Adet olmazsan tekrar kan testi yaptır canım

Benim de kasık ağrılarım ve akıntım devam. Ayaklarım çok üşüyo, acaba diyorum kasık ağrısı ondan mı. Göğüslerimde hiç ağrı yok bu beni çok umutsuzlandırıyo işte
Her belirti farklıdır kuzum öyle deme unutsuzlanma nolur ayak usumesinfen kasik ağrısı sanmam ama benm ayaklarim üşümez genelde ve kişin ortasında bile ben çorap giymeyen insanım kış gelmemis pratikle geziyom evde

Ben de hiç üşüyen bi insan değilim kışın kısa kollularla gezerim ama şimdi ayaklarım donuyo ciddi ciddi. Bakalım adete kadar umut hep var. İnşallah bebişlerimiz gelmiştir canımcım

Ben de hiç üşüyen bi insan değilim kışın kısa kollularla gezerim ama şimdi ayaklarım donuyo ciddi ciddi. Bakalım adete kadar umut hep var. İnşallah bebişlerimiz gelmiştir canımcım
Ayy amin kuzum insallahgelmistir inanirmisn kişin bile atlet giymeyen insanim ben ya asla üşümem ama sindi donuyom evde bi ben usuyom heleki ayaklarım vardır insallah

Canim benim 2 hamileligimdede gogüslerimde hic degisme olmadi.

Ayy amin kuzum insallahgelmistir inanirmisn kişin bile atlet giymeyen insanim ben ya asla üşümem ama sindi donuyom evde bi ben usuyom heleki ayaklarım vardır insallah
Tabi bi belirti olabilir canım bu da, inşallah öyledir yani

Canim benim 2 hamileligimdede gogüslerimde hic degisme olmadi.
Yaa öyle mi diyosun kuzum, ne biliyim herkesin hamilelik belirtisi hep göğüsler oluyo ya ondan korkuyorum ilk hamileliğimde adete 3-4 gün kala 2 gün kadar süren ara ara hissedilen hafif göğüs sızlamam olmuştu. Belki biraz onla kıyaslıyorum ama o da çok hissedilir değildi elleyince hissediyodum. Şu an onu bile hissetmiyorum. Hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…