- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Aynen canım artık iyice azalıyo. Benim bata tahminen 8 günüm var. Eğer bebiş varsa artık belirtiler başlayabilir yavaş yavaş. Var mı bi belirtiAyyy geldik 8. Güne kuzummm çok heyecan bastı 10. Gün-de test yapmayı dusunuyorum
Valla kasik agrım devam ediyor akintim geldi yoktu 2 gün ama gelmeye başladı baş agrım devam göğüs ağrısı var sizliyolar bukaddar ayaklarım hala üşüyor ya sende varmi belirti benmde bat a 7 8 gün kaldiAynen canım artık iyice azalıyo. Benim bata tahminen 8 günüm var. Eğer bebiş varsa artık belirtiler başlayabilir yavaş yavaş. Var mı bi belirti
Aynen canım artık iyice azalıyo. Benim bata tahminen 8 günüm var. Eğer bebiş varsa artık belirtiler başlayabilir yavaş yavaş. Var mı bi belirti
Amin kuzum alla alla. Hayirlar olsn inssRabbim yardimcimiz olsun benimde bat 11 ekim ama 4 gündür cok agrilarim oldu wc den cikamadim catlama ignesi vuruldugunda bu kadar agri olmuyordu.bugun agrim yok.
Hosgeldn sekerim bnde oleyim ya carsmba tekrar test yap eger gelmese regl dedilergünaydın hanımlar. bende regl olacakmışım gibi ağrıyorum yine. zaten kaldı 2 gün. hepimizin hakkında hayırlısı.
Yapcam canim crsamba tekrar. Agrilarmi soledim normal dedi regl olabilir dedi sonuc olumsz ama erken aslinda bazen asilama 14 gnden sora belli olabiliyor beklemekte fayda var regl gelmesse yap dedi bakalim sagol amib kuzum:)Evet sen bi test daha yap bence canım. İnşallah bebişin vardır ve normal bi gebeliktir, çok dua ediyorum
Kacnci gun yaptin kani canim. Ya kimisinde gec yukseliyormus bnce tekrar kan testi yap. Bazende testler hatali oluyo nebiliyimm adet olmadiysan kani tkrarlaŞimdi bu test bozuktur degıl mı kan negatıf ctesı bugun pazt idrar boyle
Benim de kasık ağrılarım ve akıntım devam. Ayaklarım çok üşüyo, acaba diyorum kasık ağrısı ondan mı. Göğüslerimde hiç ağrı yok bu beni çok umutsuzlandırıyo işteValla kasik agrım devam ediyor akintim geldi yoktu 2 gün ama gelmeye başladı baş agrım devam göğüs ağrısı var sizliyolar bukaddar ayaklarım hala üşüyor ya sende varmi belirti benmde bat a 7 8 gün kaldi
Bi hamile kalsak çok rahatlıcaz da gittikçe umudum sönmeye başlıyo sanki. Hayırlısı olsun kuzım ne diyim artıkValla benide strese soktunuz.bir hamile kalsanizda rahatlasam
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz yeni sonucunu canım :)Yapcam canim crsamba tekrar. Agrilarmi soledim normal dedi regl olabilir dedi sonuc olumsz ama erken aslinda bazen asilama 14 gnden sora belli olabiliyor beklemekte fayda var regl gelmesse yap dedi bakalim sagol amib kuzum:)
Çizgi çok net görülüyo canım. Kan testin negatif olmasa kesin hamilesin derdim şu sonuca. Ama hcg belki daha yeni yeni de yükseliyo olabilir. Adet olmazsan tekrar kan testi yaptır canımŞimdi bu test bozuktur degıl mı kan negatıf ctesı bugun pazt idrar boyle
çatlatma ıgnesınden sonra 11.günü yaptım canım.Valla arada kaldım keşke olsa gebelık ama zannetmıyorumKacnci gun yaptin kani canim. Ya kimisinde gec yukseliyormus bnce tekrar kan testi yap. Bazende testler hatali oluyo nebiliyimm adet olmadiysan kani tkrarla
Her belirti farklıdır kuzum öyle deme unutsuzlanma nolur ayak usumesinfen kasik ağrısı sanmam ama benm ayaklarim üşümez genelde ve kişin ortasında bile ben çorap giymeyen insanım kış gelmemis pratikle geziyom evdeBenim de kasık ağrılarım ve akıntım devam. Ayaklarım çok üşüyo, acaba diyorum kasık ağrısı ondan mı. Göğüslerimde hiç ağrı yok bu beni çok umutsuzlandırıyo işte
Ben de hiç üşüyen bi insan değilim kışın kısa kollularla gezerim ama şimdi ayaklarım donuyo ciddi ciddi. Bakalım adete kadar umut hep var. İnşallah bebişlerimiz gelmiştir canımcımHer belirti farklıdır kuzum öyle deme unutsuzlanma nolur ayak usumesinfen kasik ağrısı sanmam ama benm ayaklarim üşümez genelde ve kişin ortasında bile ben çorap giymeyen insanım kış gelmemis pratikle geziyom evde
Ayy amin kuzum insallahgelmistir inanirmisn kişin bile atlet giymeyen insanim ben ya asla üşümem ama sindi donuyom evde bi ben usuyom heleki ayaklarım vardır insallahBen de hiç üşüyen bi insan değilim kışın kısa kollularla gezerim ama şimdi ayaklarım donuyo ciddi ciddi. Bakalım adete kadar umut hep var. İnşallah bebişlerimiz gelmiştir canımcım
Şimdi bu test bozuktur degıl mı kan negatıf ctesı bugun pazt idrar boyle
Her belirti farklıdır kuzum öyle deme unutsuzlanma nolur ayak usumesinfen kasik ağrısı sanmam ama benm ayaklarim üşümez genelde ve kişin ortasında bile ben çorap giymeyen insanım kış gelmemis pratikle geziyom evde
Tabi bi belirti olabilir canım bu da, inşallah öyledir yaniAyy amin kuzum insallahgelmistir inanirmisn kişin bile atlet giymeyen insanim ben ya asla üşümem ama sindi donuyom evde bi ben usuyom heleki ayaklarım vardır insallah
Yaa öyle mi diyosun kuzum, ne biliyim herkesin hamilelik belirtisi hep göğüsler oluyo ya ondan korkuyorumCanim benim 2 hamileligimdede gogüslerimde hic degisme olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?