- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Canm 0.1 değil ya yükselir inşalalh sıkma cani i belirti varmi pekiDun verdim 2.21 negatif oldu. Adet olcak gibiyim 1 2 gun daha bekliyim tekrar veririm o zaman. Blki gec dollenme die kendimi avutuyorum
Canım benimde iğnenin 9.günü ikinci çizgi çıkacak mi diye denedim ama çıkmadı inşallah hep pozitif olurEki Görüntüle 2195738 dünden beri buna bakıyom evet iğneden biliyorum ama dua ediyorum gercegide böyle olur insallah kızlar insalah sizde gerçek olarak tam böyle bir çizgi görüsüsünüz bende insallah
Inşallah kuzum üzme kendini insallah seninki sonradan gerçek pozitif olurCanım benimde iğnenin 9.günü ikinci çizgi çıkacak mi diye denedim ama çıkmadı inşallah hep pozitif olur
Ins canim yok sadece adet agrilari okadr:)Canm 0.1 değil ya yükselir inşalalh sıkma cani i belirti varmi peki
İnşallah gerçeğini görmek nasip olsun hepimize kuzumEki Görüntüle 2195738 dünden beri buna bakıyom evet iğneden biliyorum ama dua ediyorum gercegide böyle olur insallah kızlar insalah sizde gerçek olarak tam böyle bir çizgi görüsüsünüz bende insallah
Hemde nasilİnşallah gerçeğini görmek nasip olsun hepimize kuzumşunu görmek bile nasıl mutlu ediyo insanı :)
Ben de negatife çok üzülürüm ama kendimi her duruma alıştırmaya çalışıyorum. İnşallah bu kez pozitifi görürüz, ne büyük mutluluk olur anlatamamAma allah korusu. Negatif cikarsa çok kotu olurum kuzum ya hergün dua ediyorum pozitif çıkar insallah A AloeeVeraa
Anlatmaya kalksak kelimeler yetmez inan seni çok iyi anlıyorum telaffuz edecek laf bulamadı insan inşalalh yaşarız o güzel anı kuzum yaBen de negatife çok üzülürüm ama kendimi her duruma alıştırmaya çalışıyorum. İnşallah bu kez pozitifi görürüz, ne büyük mutluluk olur anlatamam
İnşallah canım, şu an tek isteğim artık pozitifi görüp sağlıklı bebişlerimizin olmasıAnlatmaya kalksak kelimeler yetmez inan seni çok iyi anlıyorum telaffuz edecek laf bulamadı insan inşalalh yaşarız o güzel anı kuzum ya
İnşallah canım, şu an tek isteğim artık pozitifi görüp sağlıklı bebişlerimizin olması
Ahh ahhh benim de eltimin 3 aylık bebeği var 1 buçuk aylık hamile şaka gibi yaValla canim ben 2 3 ayı bekleyebilicemmi bilmiyorum.aksamlari ovulasyon sabahlari gebelik testi yapiyorum.yapmadan önce kendi kendimi umutlandiriyorum yaptiktan sonrada kendi kendime kiziyorum .halbuki gelişen yumurta yok birşey yok.bu sürecte kendime bile gicik kaptim.kuzenimle konustum 5 aylik bebegi var yine 3 aylik hamileymis.daha bir kac ay önce 1.evlilik yildönümleri oldu.kafami duvarlara vurucam inanki
Ahh ahhh benim de eltimin 3 aylık bebeği var 1 buçuk aylık hamile şaka gibi ya
Aynen çok şükür duadan tevekkulden başka yapacak birşeyimiz yok ya bide eltim insallah düşer istemiyorum allahım nolur düşsün bu bebek demezmi deliye döndüm şuan dedim senin yerinde olmak için neleri feda etmezdim salak salak konuşmada keyfini çıkar dua et dedim bu elinde 1 oglu var 7 yil kapi kapi gezdi 2. Cocugu olsun diye yapmadigi sey kalmadi sonunda hamile kaldi doğurdu şimdi 3.ye hamile ve bu sekilde konusuyor allah ona oyle guzel hediyeler veriyor o istemiyor ahh ahhhhYa artik ben kendimden şüphe etmeye başladim.biz şu ilişki isini yanliş mi yapiyoruz diye...bizimde sınavımız buymuş yinede şükür halimize
Aynen çok şükür duadan tevekkulden başka yapacak birşeyimiz yok ya bide eltim insallah düşer istemiyorum allahım nolur düşsün bu bebek demezmi deliye döndüm şuan dedim senin yerinde olmak için neleri feda etmezdim salak salak konuşmada keyfini çıkar dua et dedim bu elinde 1 oglu var 7 yil kapi kapi gezdi 2. Cocugu olsun diye yapmadigi sey kalmadi sonunda hamile kaldi doğurdu şimdi 3.ye hamile ve bu sekilde konusuyor allah ona oyle guzel hediyeler veriyor o istemiyor ahh ahhhh
Yaa allah akıl versin oki istemiyorsun neden korunmadin ya anlamıyorum bu insanlariAllah akil fikir versin..benimde bir tanidigim çocugu dusurmek icin duvarlardan atliyormus hatta düssün diye ilacta icmiş yinede düşmedi
Oha ya bunlara bende gelemiyorumValla canim ben 2 3 ayı bekleyebilicemmi bilmiyorum.aksamlari ovulasyon sabahlari gebelik testi yapiyorum.yapmadan önce kendi kendimi umutlandiriyorum yaptiktan sonrada kendi kendime kiziyorum .halbuki gelişen yumurta yok birşey yok.bu sürecte kendime bile gicik kaptim.kuzenimle konustum 5 aylik bebegi var yine 3 aylik hamileymis.daha bir kac ay önce 1.evlilik yildönümleri oldu.kafami duvarlara vurucam inanki
Nankorlk gercktn biz ne ugrasiyoruz allah nasip etsn die nasip etms sukretmeli masallah tatlim:)Aynen çok şükür duadan tevekkulden başka yapacak birşeyimiz yok ya bide eltim insallah düşer istemiyorum allahım nolur düşsün bu bebek demezmi deliye döndüm şuan dedim senin yerinde olmak için neleri feda etmezdim salak salak konuşmada keyfini çıkar dua et dedim bu elinde 1 oglu var 7 yil kapi kapi gezdi 2. Cocugu olsun diye yapmadigi sey kalmadi sonunda hamile kaldi doğurdu şimdi 3.ye hamile ve bu sekilde konusuyor allah ona oyle guzel hediyeler veriyor o istemiyor ahh ahhhh
Oha ya bunlara bende gelemiyorumneden biz yasayamiyoruz bu mucizeleri. 2. Yildonume raziydim o zaman hamile olark girsm sukretcem
Insallah canim bizimde mucizelerimiz gelicek...güzel Allah im görüyor verdigimiz emekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?