- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #31.081
Sagol canim daha iyiyim. Adet döngüsü 40 gündü galiba son denedigimda cok gec olduMrb canım bende seni merak ediyordim nasılsın canım
Sen nasilsin canim ?Mrb canım bende seni merak ediyordim nasılsın canım
Cok sukur canım bene iyiyim ben üniverste hastanesine basladım gerekli evrakları toparladım bi ediminin testi kaldı hayrlısı hakkimizdaSen nasilsin canim ?
Insallah o hastane vesile olur sana canim. Bende toparlaniyorum daha iyiyim simdi. Cok sorunlar vardi. Yeniden baslayacagim insallah yasamayaCok sukur canım bene iyiyim ben üniverste hastanesine basladım gerekli evrakları toparladım bi ediminin testi kaldı hayrlısı hakkimizda
Bence igne yapildiktan sonra en gec 1,5-2 gün sonra degerlendirilmeli canim yumurta catladiktan sonra faydasi olmaz. Bence kendi tecrübelerime dayanarak söylicek olursam igneyi yaptiktan 24 saat sonra birliktelik olmasi en iyisiArkadaşlar birşey soracağım klomen kullanıyorum doktor Perşembe gel çatlatma iğnesi yapacağım dedi Pazar günü ilişki oldu ama öyle sık sık yapamıyoruz çalıştığımız için. İğneden sonra ilişki olsa sadece yeterli mi sizler nasıl yapıyorsunuz hangi günleri degerlendiriyorsunuz
Insallah olmustur bu defa canim rabbim bekletmesin aratmasinRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim bu ay çatlatma iğnemin ikinci kullanımı. Ovitrelle vurulalı bugün 8. günüm dün gece baktım vücut ısım 37.5 olmuş ilk defa bu kadar yükseldi ayyy inşallah hayırlısı ile olurGeçen ay rahim filmim çekildi femara kullandım 2 iyi 2 orta halli yumurta oldu çatlatma iğnesi oldum ama olmadı. Bu ay femara+gonol f kullandım 5 adet iyi ebatlarda yumurtam oldu. Çatlatma iğnesi oldum bekliyorum. Olursa buraya yazacağım herkese ümit olsun inşallah
Olmadı kan testi 1.20Insallah olmustur bu defa canim rabbim bekletmesin aratmasin
Rabbim tüm derdine derman versin insallahInsallah o hastane vesile olur sana canim. Bende toparlaniyorum daha iyiyim simdi. Cok sorunlar vardi. Yeniden baslayacagim insallah yasamaya
Merhaba canım bende baya eskilerdenim hatırlatsın belki tüp bebek yaptırdım 11 haftalık hamileyim çok şükür inşallah sende güzel sonuç alırsınmeraba kızlar uzun zamandır girmiyordum. yarın transfere başlamak için gidiyorum ege ünv. hastanesine bu aşamada neler oluyo deneyimli arkadaşlardan yardm beklıorm. sizde durumlar nasl
hatrlamammı cnm hatırladım. ayy çok sevindm nerde yptrdn tüp bebekMerhaba canım bende baya eskilerdenim hatırlatsın belki tüp bebek yaptırdım 11 haftalık hamileyim çok şükür inşallah sende güzel sonuç alırsın
Gebze asm de canım doktorum aydın arıcıydı inşallah olumlu sonuç alırsın hangi aşamadasınhatrlamammı cnm hatırladım. ayy çok sevindm nerde yptrdn tüp bebek
bende transfer olcktm cnm. ama kist çıktı. cyloprogneva kulanıyorumGebze asm de canım doktorum aydın arıcıydı inşallah olumlu sonuç alırsın hangi aşamadasın
Amin canim allah razi olsun. Gözün aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsinRabbim tüm derdine derman versin insallah
Amin canım Allah razı olsun insallahAmin canim allah razi olsun. Gözün aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?