Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 13 kasım sabahı catlatma iğnesi oldum 14 15 ve 16 kasımı değerlendirdik şu an çok fazla kasik agrım var adet olacam galiba

Arkadaşlar birşey soracağım klomen kullanıyorum doktor Perşembe gel çatlatma iğnesi yapacağım dedi Pazar günü ilişki oldu ama öyle sık sık yapamıyoruz çalıştığımız için. İğneden sonra ilişki olsa sadece yeterli mi sizler nasıl yapıyorsunuz hangi günleri degerlendiriyorsunuz

Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim bu ay çatlatma iğnemin ikinci kullanımı. Ovitrelle vurulalı bugün 8. günüm dün gece baktım vücut ısım 37.5 olmuş ilk defa bu kadar yükseldi ayyy inşallah hayırlısı ile olur Geçen ay rahim filmim çekildi femara kullandım 2 iyi 2 orta halli yumurta oldu çatlatma iğnesi oldum ama olmadı. Bu ay femara+gonol f kullandım 5 adet iyi ebatlarda yumurtam oldu. Çatlatma iğnesi oldum bekliyorum. Olursa buraya yazacağım herkese ümit olsun inşallah

Bence igne yapildiktan sonra en gec 1,5-2 gün sonra degerlendirilmeli canim yumurta catladiktan sonra faydasi olmaz. Bence kendi tecrübelerime dayanarak söylicek olursam igneyi yaptiktan 24 saat sonra birliktelik olmasi en iyisi

Insallah olmustur bu defa canim rabbim bekletmesin aratmasin

meraba kızlar uzun zamandır girmiyordum. yarın transfere başlamak için gidiyorum ege ünv. hastanesine bu aşamada neler oluyo deneyimli arkadaşlardan yardm beklıorm. sizde durumlar nasl

meraba kızlar uzun zamandır girmiyordum. yarın transfere başlamak için gidiyorum ege ünv. hastanesine bu aşamada neler oluyo deneyimli arkadaşlardan yardm beklıorm. sizde durumlar nasl
Merhaba canım bende baya eskilerdenim hatırlatsın belki tüp bebek yaptırdım 11 haftalık hamileyim çok şükür inşallah sende güzel sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…