Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
orası da öyle tabi ki Allahın işi biz tedbirimizi alalımda sonucunu Rabbim belirlesin saadece bu konudan dolayı bi olayı falan olan varmı diye merak ettim işte insan herşeyden umut bekliyo

orası da öyle tabi ki Allahın işi biz tedbirimizi alalımda sonucunu Rabbim belirlesin saadece bu konudan dolayı bi olayı falan olan varmı diye merak ettim işte insan herşeyden umut bekliyo
Ah beklemez mi, hani o düzelince tüm sorun kalkar diye bir umut arıyoruz. Tabi onun da etkisi olabilir, herşey ihtimal:) hem önce sen iyi olmalısın ki bebiş iyi olsun

Merhaba,

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

Merhaba ovitrella iğnesini olalı 8 gün oldu ilk iki gün ağrım oldu hafif bir akıntım sonra geçti şimdi ise yine regl olacakmışım gibi ağrı var. Akıntı ise hiç yok. Bu durumu yaşayan var mı normal mi sizce

Hiç sorma bende aylardır hem eşime hem kendime vitamin takviyesi kullanıyorum eşime promotil men kendime de promotil women kullandım inşallah bu sefer Allah nasip eder bende 3 kez klomen denedim olmadı

Merhaba
bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle okudum sanırım hamile olmuşsunuz . Promotilin etkisi oldu mu ?
Doğal yollamı gebelik elde ettiniz ?

Mayıs ayında mı oldu ?

Merhaba
bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle okudum sanırım hamile olmuşsunuz . Promotilin etkisi oldu mu ?
Doğal yollamı gebelik elde ettiniz ?

Mayıs ayında mı oldu ?
Eşim 2 kutu kullanmıştı 3. Kutudaydık bende inofolic kombi kullandım sonra promotil women kullandım 1 kutu bu arada bitkisel olarakta eşime keçiboynuzu ekstratı kullandım kendime de hayıt ekstratı kullandım hayıt benim adetlerimi çok düzenledi bunlardan önce 10 kilo kadar kilo verdim beslenmeme dikkat ettim Mayıs ayında femara ve çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negatifti Haziran da adet oldum Haziran’ın ortasında hamile kalmışım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin

Amin teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…