- 18 Haziran 2018
- 133
- 95
- 98
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #31.061
orası da öyle tabi ki Allahın işi biz tedbirimizi alalımda sonucunu Rabbim belirlesin saadece bu konudan dolayı bi olayı falan olan varmı diye merak ettim işte insan herşeyden umut bekliyoBen 1 yılda şunu öğrendim, olacaksa oluyor arkadaşım. O eksik bu eksik 4 ay hasta olmayıp hamile kalan bile var. Nasip de varsa oluyor. Tabi etkisi olabilir, tadavinin düzgün yapılmasında senin için fayda var. Bende de D vitamini eksik, ona ilaç kullandırıyor doktor
Ah beklemez mi, hani o düzelince tüm sorun kalkar diye bir umut arıyoruz. Tabi onun da etkisi olabilir, herşey ihtimal:) hem önce sen iyi olmalısın ki bebiş iyi olsunorası da öyle tabi ki Allahın işi biz tedbirimizi alalımda sonucunu Rabbim belirlesin saadece bu konudan dolayı bi olayı falan olan varmı diye merak ettim işte insan herşeyden umut bekliyo
Allah bağışlasın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinCanım merhaba pek girmedim son zamanlarda, şimdi gördüm etiketi. Doğum yaptım canım çok şükür 4 ekimde
Amiin canım çok teşekkür ederimAllah bağışlasın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Amiin canım çok teşekkür ederimsizler nasılsınız, durumlar nasıl pek takip edemiyorum
[/QUreOTE]
Ben halen bekliyorum 1 aşılama yaptırdım tutmadı bir süre bekliyeceğim olursa olur artık
Nasıl oldu canım neye göre kısır dediler Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar. Geçen ay kısırlık teşhisi koydular bu ay hamile olduğumu öğrendim.
İlk otriville kullanarak gebe kalmıştım. Hacettepe de bi prof koydu teşhisi. 1 yıl hiç korunmadan gebe kalmamıştım.Nasıl oldu canım neye göre kısır dediler Allah kucağına almayı nasip etsin
Mrb canım bende seni merak ediyordim nasılsın canımMerhaba kizlar nasilsiniz ? Buraya girmedim bayadir. Bende durumlar karisik. Güzel haberler varmi aramizda ?
Hiç sorma bende aylardır hem eşime hem kendime vitamin takviyesi kullanıyorum eşime promotil men kendime de promotil women kullandım inşallah bu sefer Allah nasip eder bende 3 kez klomen denedim olmadı
Eşim 2 kutu kullanmıştı 3. Kutudaydık bende inofolic kombi kullandım sonra promotil women kullandım 1 kutu bu arada bitkisel olarakta eşime keçiboynuzu ekstratı kullandım kendime de hayıt ekstratı kullandım hayıt benim adetlerimi çok düzenledi bunlardan önce 10 kilo kadar kilo verdim beslenmeme dikkat ettim Mayıs ayında femara ve çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negatifti Haziran da adet oldum Haziran’ın ortasında hamile kalmışım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba
bebeğiniz hayırlı olsun öncelikle okudum sanırım hamile olmuşsunuz . Promotilin etkisi oldu mu ?
Doğal yollamı gebelik elde ettiniz ?
Mayıs ayında mı oldu ?
Eşim 2 kutu kullanmıştı 3. Kutudaydık bende inofolic kombi kullandım sonra promotil women kullandım 1 kutu bu arada bitkisel olarakta eşime keçiboynuzu ekstratı kullandım kendime de hayıt ekstratı kullandım hayıt benim adetlerimi çok düzenledi bunlardan önce 10 kilo kadar kilo verdim beslenmeme dikkat ettim Mayıs ayında femara ve çatlatma iğnesi oldum ama sonuç negatifti Haziran da adet oldum Haziran’ın ortasında hamile kalmışım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?