• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben siparis verdim bakalim regliyi ve hormonlarida düzenliyormus.
Hadi hayırlısı ya ben yine ovu yaptım😅 iyce kafayı yedim. Pik değil ama baya da koyu. Ben de sonuç vermio bu testler

Eklentiler

• 736EF38F-A18A-4C4F-BE28-C1799E9D18B2.jpeg
    736EF38F-A18A-4C4F-BE28-C1799E9D18B2.jpeg
    156,8 KB · Görüntüleme: 29
Sabah da gebelik denedim gölge dahi yok. Zaten bu ovunun t nin çoook koyu olması gerek, boşa umıt bağlıoz valla

Ay ne biliyim kuzum milletin cikiyor. Benim gözler şasi oluyor bakarken. Bende regliyi bekliyorum. 2 veya 3 kasimda gelir herhalde

Ben bi uygulama kullanıyorum o da 17 sini gösteriyordu, pik de o zaman oldu. 1 kasım gösteriyor regliyi. Senin de 3 olabilir. Ve erken gebelik de çıkmamış olabilir

Hicbir belirti yok kuzum. Hemde bu gebelik denen sey varsa cikiyor. 9 gün biisti 10.gunde varsa cikiyor. Biz bosuna sürüncemeye sokuyoruz kendimizi hamile kalanin çatttt diye cikiyor.

44 yaşında istiyodu ama hani olsada olurdu olmasada

Masallah saglikla alsin kucagina diyelim darisi bizim başımıza. Benim ananemde teyzem dogum yaptiginda 7 aylik hamileymis. Biraz degisik oluyor. Insallah sende bu ay hamile kalirsinda beraber dogurursunuz.

Masallah saglikla alsin kucagina diyelim darisi bizim başımıza. Benim ananemde teyzem dogum yaptiginda 7 aylik hamileymis. Biraz degisik oluyor. Insallah sende bu ay hamile kalirsinda beraber dogurursunuz.
ay canım inslalah ya annemden diyor bana sende kalcaksin hissediyorum diye geçenlerde gelmisti bize o zamanda benim iğneden sonra negatif cikmisti ve annemle görüntülü konusuyorduk o an hockirarak aglamistim bata kötü olmustum bize geldi sonra annem soylemedi bana üzülürüm diye ama ben anladim ışte gecen gun dedi 8 haftalik diye inşallah darisi basima ama ben geçen gün ruyamda gördüm annem hamileydi ve bende test yapiyordum çift cizgi cikiyordi inanmadim yeniden yaptim onda da cikiyrodu çok seviniyordum hamileyim diye

Hicbir belirti yok kuzum. Hemde bu gebelik denen sey varsa cikiyor. 9 gün biisti 10.gunde varsa cikiyor. Biz bosuna sürüncemeye sokuyoruz kendimizi hamile kalanin çatttt diye cikiyor.
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Hem ovu takip edip hem de geç döllenme falan😅 kendi kendimize avuntular işte. Kısmet bize uğramıyor. Bazen giç olmıycak gibi geliyor bana

Kızlar merhaba yeni katılıyorum aranıza.
Polikistik Over varmış bende femara kullandım ilk kez sağ tarafımda bir yumurta gelişmiş 19 mm büyüklüğünde iğne oldum 5. Güne girdim iğne olduktan sonra konu ile ilgili konulabilir miyiz ☺️ İlk seferde olan var mı

Kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Hem ovu takip edip hem de geç döllenme falan😅 kendi kendimize avuntular işte. Kısmet bize uğramıyor. Bazen giç olmıycak gibi geliyor bana

Kuzum benim bu sabah lekelenmelerim başladı. Benim regli 9 10gün sürüyor 3 gün lekelenme sonrasinda dolu dizgin geliyor. Bu ay ben yine patladim.

Back