- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 53
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #31.001
Ama ikinci ayında hamile kalanlar da olmuş kararsizimCanin ben senin yerinde olsam 1 ay ara verirdim ben 6 sefer kullandim olmadi. ust üste kullanmaya gerek yok etkiyi 2 ay devam ediyor ilaclarin.
Canım sabah 8 de işte olmam lazımbir kaç gün daha ovulasyonla takip ederim artık. Ben labqouik de hiç yuurtlama görememiştim ve bu testten Aldım. Belki yumurtlamam da olmamıştır o dönemde bilemiyorum.İnnitovia ile 24. Gün pik gördüm ben, hiç o kadar geç dönemi değerlendirmemiştim daha önce yalan yok. Deneyebilirsin baya hassas bir test. Bu ay denedim ilk.belki vesile olur
Aa erken değil mi senin için, benim 4 gün var daha. Bence bende de bişey yok. 0 belirti olsyadı normal testte de silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Bugün alayım erken gebelik. İlla sabah mı yapmak gerekir onu?Biraz once erken gebelik testi yaptim bu ayda negatif 3 4 güne regli olurum. Sonra c life ve ovu siparis vericem. Galiba olmuyor olmayacak
Aa erken değil mi senin için, benim 4 gün var daha. Bence bende de bişey yok. 0 belirti olsyadı normal testte de silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum. Bugün alayım erken gebelik. İlla sabah mı yapmak gerekir onu?
Bugün o zaman bi ovulasyon deniyim, koyu çıkarsada erken gebelik denerim. Ovu testlerini bir gebenin günlüğünden aldım ben. Kargo da çok hızlı geldi. Nette falan var mı satışı bilmiyorumYok kuzum su icmeyi birakip 3 saat sonra yapabilirsin.
Bugün o zaman bi ovulasyon deniyim, koyu çıkarsada erken gebelik denerim. Ovu testlerini bir gebenin günlüğünden aldım ben. Kargo da çok hızlı geldi. Nette falan var mı satışı bilmiyorum
Gayet iyi almışsın, ben o markayı bulamamıştım. Üff elimde de gebelik testi yok. Artık eczanelerden de almak istemiyorum. Bi de seçemiyorsun orda marka falan ne varsa veriyor. Gerçi gebelik varsa her türlü çıkıyor yoksa da işte ışıkla gölge arıyoruzKuzum ben simdi n11 den aldim. 50ovulasyon testi+ 10 gebelik testi+2 ultra gebelik testi 95tl .markasi innovita... bugun yarin tatil oldugundan carsamba gunü kargi verilcek .
Gayet iyi almışsın, ben o markayı bulamamıştım. Üff elimde de gebelik testi yok. Artık eczanelerden de almak istemiyorum. Bi de seçemiyorsun orda marka falan ne varsa veriyor. Gerçi gebelik varsa her türlü çıkıyor yoksa da işte ışıkla gölge arıyoruz
Vardır elbet zamanı diye bekliyor insan ama her ay da umut kırılıyor. Benim bugün daha silik çıktıAynen dedigin gibi canim varsa cikiyor benimde gözler cizgi aramaktan şaşı oldu. Bu ay kilo verimi spor ve epilasyona odaklanicam
C life kullanip gün asiri iliski denicem.kasimdada olmazsa aralikta iyi bir doktora gidip asilama yaptircam.
Vardır elbet zamanı diye bekliyor insan ama her ay da umut kırılıyor. Benim bugün daha silik çıktıen azından aynı çıksaydı bari, 4 gün kaldı regliye
Dünkü daha koyuydu. Alcam bende birazdan anca akşama falan yapabilirim. Yok bence olursa sürpriz olurCokta silik degil aslinda. Valla kuzum ben erken gebelik testi yapip rahatladim. En azindan yeni aya hazirlik yaptim. Varsa cikiyor bembeyaz gölge bile cikmadi
Dünkü daha koyuydu. Alcam bende birazdan anca akşama falan yapabilirim. Yok bence olursa sürpriz olur
Ah keşke birimizden birinde olsa artık, umut olur da. Var gibi değil. Olsa bi belirti olurduInsallah vardir canim. Senin bari yüzün gülsün
Ah keşke birimizden birinde olsa artık, umut olur da. Var gibi değil. Olsa bi belirti olurdu
Dene bakalım canım faydası olabilir :) yaptım erken gebelik gerçi sıvıya dikkat etme şansım olmadı ama çok da birşey değişeceğini sanmıyor. Tertemiz bir testim var :)Hic belirtim olmadi diyen hamile arkadaslarimiz var. Bende regliyi bekliyorum insallah c life gelirde regliyle baslarim kullanmaya
Dene bakalım canım faydası olabilir :) yaptım erken gebelik gerçi sıvıya dikkat etme şansım olmadı ama çok da birşey değişeceğini sanmıyor. Tertemiz bir testim var :)
. Kalbim kadar tertemizGölge de mi cikmadi. Napalim Allah yardimcimiz olsun
. Kalbim kadar tertemizkısmet değilmiş bu ay da. Amin
Bilmiyorum ama yoruldum artık.bişey kullanmak da istemiyorum. Umarım gününde hasta olurum. Onu da deneriz neler denemedik ki.Kuzum sendemi c life macun denesen acaba. Cok hamile kalan var.
Bilmiyorum ama yoruldum artık.bişey kullanmak da istemiyorum. Umarım gününde hasta olurum. Onu da deneriz neler denemedik ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?