• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bendede pko var ama hormonlarim yumurtalik rezervim iyi.benim yumurtam gelisiyor catlayamiyor. Tahminim kiloyla alakali.kilo verince kafam rahat olunca ben kendiliginden hamile kalabiliyorum. Diyet yapiyorum
Anladım canım hormonlar çok değişken olabiliyor bi 7-8 ay önce benimde sadece ultrasonda pco var demislerdi hormonlar güzeldi ama su an değerlerim iyi değil snrm bi dr rezervin düşük dedi üzüldüm açıkçası değerler belki ilacla düzelir ama rezerv olayı çare yok sanırım kilo olarak düşündüğüm için ben baya kilo verdim aslında ama hala yok

Bugünkü testimde yine bembeyaz tek cizgi :(
Igneden sonraki 13. Gün

Eklentiler

• 20190904_090722.jpg
    20190904_090722.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 29
Anladım canım hormonlar çok değişken olabiliyor bi 7-8 ay önce benimde sadece ultrasonda pco var demislerdi hormonlar güzeldi ama su an değerlerim iyi değil snrm bi dr rezervin düşük dedi üzüldüm açıkçası değerler belki ilacla düzelir ama rezerv olayı çare yok sanırım kilo olarak düşündüğüm için ben baya kilo verdim aslında ama hala yok

Insallah bu ay gelir bebisin canim. Cok cok düsük rezervle hamile kalan cok kisi var.sonucta bu ay yumurtan gelismis. 1 yumurta 1 bebis demek zaten. Gecen ay benim 3 yumurtam vardida olmadi. Yeterki rabbim ol desin 1 yumurta yetiyor

Bugünkü testimde yine bembeyaz tek cizgi :KK43:
Igneden sonraki 13. Gün

Canim daha erken hatirlarsan esra diye bir arkadas vardi 14.gunde bile negatif cikmisti 16.gunde hamile oldugunu ogrendi. Olursa sevin olmazsa üzülme.

Kuzum oncesinde ben 102 den 96kg ya sonradanda 96 dan 76kg ya düstüm diyet ve sporla. Ben ac kalsamda spor yapmadigim sürece kilo veremiyorum. Sonra rahatsizlandim 1 ay hastanede yattim serum vitamin derken sonrasindada gonalf igne tedavisi oldum bebiş icin gecen ay. Sonucta suanda 87kg yum. Spor yapamiyorum.1 yil spor yasak . Diyet yapiyorum

Ben yarinda normal gebelik testi yapacagim cuma günü erken gebelik testi yaparim sonra daha adet olmazsam normal gebelik testi yapmaya devam ederim.
Hic belirti yok bende dikkat ediyorum ama birsey hissetmiyorum daha. Hcg yükselmeden hissedemem zaten bir belirtiyi. Haftaya pazartesi igneden sonraki 18. Gün oluyor ya pazartesi yada sali adet olmam gerekiyor olmadiysa bu defa. :(

Insallah bu ay gelir bebisin canim. Cok cok düsük rezervle hamile kalan cok kisi var.sonucta bu ay yumurtan gelismis. 1 yumurta 1 bebis demek zaten. Gecen ay benim 3 yumurtam vardida olmadi. Yeterki rabbim ol desin 1 yumurta yetiyor
öyle tqbi cnm hayrlisi bklm ne diyelim
Kuzum oncesinde ben 102 den 96kg ya sonradanda 96 dan 76kg ya düstüm diyet ve sporla. Ben ac kalsamda spor yapmadigim sürece kilo veremiyorum. Sonra rahatsizlandim 1 ay hastanede yattim serum vitamin derken sonrasindada gonalf igne tedavisi oldum bebiş icin gecen ay. Sonucta suanda 87kg yum. Spor yapamiyorum.1 yil spor yasak . Diyet yapiyorum
aynen bende sporsuz cok zor veriyorum gecmis olsun saglik olsun cnm yürüyüşte mi yapamıyorsun cnm bana yürüyüş bile cok gUel verdiriyor bi ara leslie yapiordm bende 100 den 79.5 düştüm insAllah bu tedaviler. Aldrmaz simdilik sabitim bklm ama bu ara yiyorim baya dikkattr etmiyorim
Ben yarinda normal gebelik testi yapacagim cuma günü erken gebelik testi yaparim sonra daha adet olmazsam normal gebelik testi yapmaya devam ederim.
Hic belirti yok bende dikkat ediyorum ama birsey hissetmiyorum daha. Hcg yükselmeden hissedemem zaten bir belirtiyi. Haftaya pazartesi igneden sonraki 18. Gün oluyor ya pazartesi yada sali adet olmam gerekiyor olmadiysa bu defa. :KK43:
Hadi hyrlisi cnm sende hic kasik agrin olmafi mi benm var kasıklarimda agri

aynen bende sporsuz cok zor veriyorum gecmis olsun saglik olsun cnm yürüyüşte mi yapamıyorsun cnm bana yürüyüş bile cok gUel verdiriyor bi ara leslie yapiordm bende 100 den 79.5 düştüm insAllah bu tedaviler. Aldrmaz simdilik sabitim bklm ama bu ara yiyorim baya dikkattr etmiyorim

Igneden sonra 4. Günde basladi günde 2-3 defa cok kisa birkac saniyelik agri giriyordu gidiyordu hemen cok hafiften böyle. Dikkat etmezsem farketmezdim bile belki. Sonra biraz cogaldi günde 5-6 defa oluyordu. Dünden önceki günmüydü hatirlamiyorum adet olacakmisim gibi agri olmustu sonra gecti. Dün de ara ara hafiften oldu yani cok az oluyor dikkat etmemis olsaydim birsey farketmezdim. :( sendeki agrilar nasil oluyor canim tarif edebilirmisin ?

Bende yürüyüsle cok guzel kilo veriyorum aslinda ama 1yil yürüyüş vs.. yasak.sadece diyet yapiyorum.

Igneden sonra 4. Günde basladi günde 2-3 defa cok kisa birkac saniyelik agri giriyordu gidiyordu hemen cok hafiften böyle. Dikkat etmezsem farketmezdim bile belki. Sonra biraz cogaldi günde 5-6 defa oluyordu. Dünden önceki günmüydü hatirlamiyorum adet olacakmisim gibi agri olmustu sonra gecti. Dün de ara ara hafiften oldu yani cok az oluyor dikkat etmemis olsaydim birsey farketmezdim. :KK43: sendeki agrilar nasil oluyor canim tarif edebilirmisin ?
He tamam hiç belirtti olmadı dedin ya ondan dedim kasiklarimi dolu dolu hissediyorum ben otururken hissediyorum özellikle ama tabi niye oluyor bilemeyiz
Bende yürüyüsle cok guzel kilo veriyorum aslinda ama 1yil yürüyüş vs.. yasak.sadece diyet yapiyorum.
Anladım canım sağlık olsun o zmn

Back