• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn.. en ilerde benim :) insallah önce benimle baslayip sonra hepiniz müjdelerle dolduralim bu sayfayi 😊🤲🏻
insAllah cnm bnm Rabbim ol derse insAllah olacak
Ben de dün gece 3 te yaptım iğnemi. Yarın saat 3 te asilama için çağırdılar. Inşallah olumlu olur hepimiz için benim için de :)
RABBİM hayirlisindan nasip etsin insAllah cnm

anladım cnm insAllah tutunur duamdasin bana da duphaston verdi buyuk ihtimal o da tutunsun die düşük olmasın die
bende gunde 3 ictim cnm klomen adetin 4.Günü başladım 12. Günü kontrole gittigimde 3 yumurtam vardi ikisi 14 biri 17 mm di bence tam denk gelir 13-14. Gune iyice olgunlaşır tabi herkesin bunyesinde farklo etki eder ama

Anldm cnm daha once ne zmn tedavi olmustun cnm sizde de bi sorun yok demi bende polikistik var rezervin düşük dedi

Canim bendede pko var ama hormonlarim yumurtalik rezervim iyi.benim yumurtam gelisiyor catlayamiyor. Tahminim kiloyla alakali.kilo verince kafam rahat olunca ben kendiliginden hamile kalabiliyorum. Diyet yapiyorum

Back