- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #29.981
Hayirli olsun bebeginin gelmesine vesile olsun insallahEvet kuzum ya öbürgün bismillah diyip içmeye baslayacagim insalalh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun bebeginin gelmesine vesile olsun insallahEvet kuzum ya öbürgün bismillah diyip içmeye baslayacagim insalalh
insallah balim2insallah bu sefer gelirHayirli olsun bebeginin gelmesine vesile olsun insallah
ayyy gün geldi çattı haYarin ignenin 13. Günü olacak ikinci cizgi görünebilir belki insallah düsündükce kalbim duracak
Insallah kuzum yarin öbürgün cikar insallah artik varsaayyy gün geldi çattı ha
OLsun hiç umudunu kaybetme veren güzel Allah’ım 10. Verir ama verirBenimde 4. Catlatma ignesi bu simdiki
Insallah canim. Insallah bu defakinde olur ❤OLsun hiç umudunu kaybetme veren güzel Allah’ım 10. Verir ama verir
Hayirlisi olsun canim. Cok sükür yumurtalar vardi catlatma ignesi ve birliktelik zamanida denk geldi. Insallah allah nasip etmistir bu defavuslatahasretim insAllah gorucez cnm çift çizgi goremezsek de vardr daha vakti demek ki pes etmek yok
Aminnn.. en ilerde benim :) insallah önce benimle baslayip sonra hepiniz müjdelerle dolduralim bu sayfayi ❤vuslatahasretim insAllah gorucez cnm çift çizgi goremezsek de vardr daha vakti demek ki pes etmek yok
Ben de dün gece 3 te yaptım iğnemi. Yarın saat 3 te asilama için çağırdılar. Inşallah olumlu olur hepimiz için benim için de :)
Sanada hayirli olsun canim. Aminn insallahBen de dün gece 3 te yaptım iğnemi. Yarın saat 3 te asilama için çağırdılar. Inşallah olumlu olur hepimiz için benim için de :)
insAllah cnm bnm Rabbim ol derse insAllah olacakAminnn.. en ilerde benim :) insallah önce benimle baslayip sonra hepiniz müjdelerle dolduralim bu sayfayi ❤
RABBİM hayirlisindan nasip etsin insAllah cnmBen de dün gece 3 te yaptım iğnemi. Yarın saat 3 te asilama için çağırdılar. Inşallah olumlu olur hepimiz için benim için de :)
AminnnnninsAllah cnm bnm Rabbim ol derse insAllah olacak
RABBİM hayirlisindan nasip etsin insAllah cnm
kuzum ya acaba havuç kuru denesemmi
anladım cnm insAllah tutunur duamdasin bana da duphaston verdi buyuk ihtimal o da tutunsun die düşük olmasın die
bende gunde 3 ictim cnm klomen adetin 4.Günü başladım 12. Günü kontrole gittigimde 3 yumurtam vardi ikisi 14 biri 17 mm di bence tam denk gelir 13-14. Gune iyice olgunlaşır tabi herkesin bunyesinde farklo etki eder ama
Anldm cnm daha once ne zmn tedavi olmustun cnm sizde de bi sorun yok demi bende polikistik var rezervin düşük dedi
Canim internette bakmaya calistim bende ama bu konuyla ilgili birsey bulamadim hicCanim hic bilmiyorumki valla ne yapacagimi sasirdim