• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar aşılamam oldu. ayın 9unda tekrar ovıtrel var. ondan önce erken gebelık testi ypsm çıkarmıkı
Hayirli olsun canim bebegin tutunsun sana insallah. Cok erken canim bence. Yumurta daha bugün catlar. 6. Gün olmus oluyor. 8. Günde belki cikabilir ama cok erken. Yinede icinde kalmasin yap istersen. Doktor neden ovitrelle veriyor progesteron vermiyor canim ?

kizlarrr bend araniza katildim bugün 3. gün diye bi hormon tahlili verdim devlet hastanesine yeni bir bayan doktor gelmiş sonuclara göre bana resmen yumurtlar ben catlamiyorum diye bagiriyor dedi klomen başlayalım dedi 13.14. gunu gel catlatma ignesi vericem kontrol edicem dedi bakalim nasip.burası olur insalalh kızlar ya 5. gün basliycam klomene diaformine egzersizlere devam dedi doktor Umutumut82 Umutumut82 vuslatahasretim vuslatahasretim Fit mutlu anne Fit mutlu anne

kizlarrr bend araniza katildim bugün 3. gün diye bi hormon tahlili verdim devlet hastanesine yeni bir bayan doktor gelmiş sonuclara göre bana resmen yumurtlar ben catlamiyorum diye bagiriyor dedi klomen başlayalım dedi 13.14. gunu gel catlatma ignesi vericem kontrol edicem dedi bakalim nasip.burası olur insalalh kızlar ya 5. gün basliycam klomene diaformine egzersizlere devam dedi doktor Umutumut82 Umutumut82 vuslatahasretim vuslatahasretim Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Ayni seyleri yasiyoruz canim benim yumurtalarda perttt

Cocuklarin bazi seyleri anlamasi zor oluyor. Insallah kabul olur kurtulursubuz cevrenin sözlerinden
aynen canım hayırlısı insAllah
kızlar aşılamam oldu. ayın 9unda tekrar ovıtrel var. ondan önce erken gebelık testi ypsm çıkarmıkı
neden bi daha ovitrelle veriyor canım inşAllah sağlıkla tutunur bebeğin
Kizlar bugün reglinin 16.günü ovulasyon negatif sanirim ilacsiz olmayacak regli olunca tekrar ilaca baslicam
yaa klomene mi başlıvn tekrar ilaç derken
Hadi hayırlısı sonuçlar olsun canım inşAllah diaformini insülin direnci için mi verdi o ilaçlar hem kilo verdiriyor hem de bebek için kolaylık sağlıyor diye biliyorum

Cok güzel canim hayirli olsun. Insallah caresini bulur doktor catlamasi icin. Belki umutumut82 arkadasimizada yardimci olur ögrendiklerin ve tedavin.
13./14. Gün cok gec degilmi canim ya ben hep korkuyorum yumurtlama zamanini kacircam diye veya kist olacak diye

Hadi hayırlısı sonuçlar olsun canım inşAllah diaformini insülin direnci için mi verdi o ilaçlar hem kilo verdiriyor hem de bebek için kolaylık sağlıyor diye biliyorum
bebek tutunsun dıemiş cnm

Cok güzel canim hayirli olsun. Insallah caresini bulur doktor catlamasi icin. Belki umutumut82 arkadasimizada yardimci olur ögrendiklerin ve tedavin.
13./14. Gün cok gec degilmi canim ya ben hep korkuyorum yumurtlama zamanini kacircam diye veya kist olacak diye
kız ne bileyim erken gidersem diye afalladim ama 12. gunu gideyim hadi 10. gün ilaç bitiyor ama bu ay fazla cikti değerler ya FSH 8 lh 19 çıktı bakalim inşallah son bekleyisim olur nasipse 2 gün sonra basliycam klomene günde 3 kere

insallacanm cok sagol evet insulin direnci için verdi evet canm kilo verdiriyor ay hadi bakalim bu ay bele olacak

Evet canim doktirumu degistircem ve klomen denicem

kız ne bileyim erken gidersem diye afalladim ama 12. gunu gideyim hadi 10. gün ilaç bitiyor ama bu ay fazla cikti değerler ya FSH 8 lh 19 çıktı bakalim inşallah son bekleyisim olur nasipse 2 gün sonra basliycam klomene günde 3 kere
Insallah son tedavin olur ve hamile kalirsin canim benim.
Ne bilim canim ya nasilsa ücretsiz gidis yada belirli bir sürenin icinde. Yani sana zarari olmayacaksa erken git. Iyi uzun beklemeyeceksin basliyorsun simdi tedaviye sevindim 😊

bebek tutunsun dıemiş cnm
anladım cnm insAllah tutunur duamdasin bana da duphaston verdi buyuk ihtimal o da tutunsun die düşük olmasın die
bende gunde 3 ictim cnm klomen adetin 4.Günü başladım 12. Günü kontrole gittigimde 3 yumurtam vardi ikisi 14 biri 17 mm di bence tam denk gelir 13-14. Gune iyice olgunlaşır tabi herkesin bunyesinde farklo etki eder ama
Evet canim doktirumu degistircem ve klomen denicem
Anldm cnm daha once ne zmn tedavi olmustun cnm sizde de bi sorun yok demi bende polikistik var rezervin düşük dedi

Insallah son tedavin olur ve hamile kalirsin canim benim.
Ne bilim canim ya nasilsa ücretsiz gidis yada belirli bir sürenin icinde. Yani sana zarari olmayacaksa erken git. Iyi uzun beklemeyeceksin basliyorsun simdi tedaviye sevindim 😊
Evet kuzum ya öbürgün bismillah diyip içmeye baslayacagim insalalh

Back