• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef hala tek cizgi

Eklentiler

• 20190903_070347.jpg
    20190903_070347.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 21
Burnum tikaniyor sanki hasta olacak gibiyim birde o sicak basmalari gece oldu ve simdide öyle. Hava serin ama terliyorum
Aman dikkat et canım önlemini al ıhlamur nane bal zencefil falan ye bünye ilaçlardan hassaslasiyor bence bende kaptım şifayı şükür yeni yeni atlatiyorum

Yarim saat gecti sanki asagiya akmis gibi kirmizi cizgi.. pembe bulut gibi olmus alt tarafi
Umutlandrmak istemiyorum kuzum fazla ama bence o ikinci çizgi cikacak yarın en kötü birgune ben ilk baktım testte fotoğrafı açmadan gölge görür gibi olmuştum 🤩👀

Umutlandrmak istemiyorum kuzum fazla ama bence o ikinci çizgi cikacak yarın en kötü birgune ben ilk baktım testte fotoğrafı açmadan gölge görür gibi olmuştum 🤩👀
Insallah canim. Kendimizi ikinci cizgiyi görmeye odakliyoruz ya gözlerimiz sasi olacak 😄 bende görmek icin cok ugrasiyorum isikta falan kendi testlerimide buradan arkadaslarinkinide cok inceliyorum.

Back