- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #29.841
Yapacagim birazdan testiBenim de bugun çatlatma iğnesinin 8.günü heyecanla takip ediyorum seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacagim birazdan testiBenim de bugun çatlatma iğnesinin 8.günü heyecanla takip ediyorum seni
Evet heyecanla bekliyoruz biz deCanim senikde cok yaklasmis❤
Sen 14. Gün yapacaktin degilmi ?Evet heyecanla bekliyoruz biz de
Herhalde öyle yaparim sabredebilirsem o zamana kadarSen 14. Gün yapacaktin degilmi ?
Çift olduğu zamanı da görürüz inşallahMalesef hala tek cizgi
Amin canim insallah görürüz 1-2 güneÇift olduğu zamanı da görürüz inşallah
Moral bozmak yok bekliyoruz daha çift olacak insAllah cnm test sola yanaşmıs canım bence sıkıntı değildirKizlar bu testin kenari neden böyle ? Solami kaymis test o yüzdenmi ? Ara sira böyle testler denk geliyor
Tesekkür ederim canimm tuhaf geldi kenari öyle.Moral bozmak yok bekliyoruz daha çift olacak insAllah cnm test sola yanaşmıs canım bence sıkıntı değildir
Günaydinn canim benimmm ❤Günayyyydınnnn kızlaaaar
Aman dikkat et canım önlemini al ıhlamur nane bal zencefil falan ye bünye ilaçlardan hassaslasiyor bence bende kaptım şifayı şükür yeni yeni atlatiyorumBurnum tikaniyor sanki hasta olacak gibiyim birde o sicak basmalari gece oldu ve simdide öyle. Hava serin ama terliyorum
Evet ya birde simdi mevsim gecisleri. Dikkat etmeliyizAman dikkat et canım önlemini al ıhlamur nane bal zencefil falan ye bünye ilaçlardan hassaslasiyor bence bende kaptım şifayı şükür yeni yeni atlatiyorum
Umutlandrmak istemiyorum kuzum fazla ama bence o ikinci çizgi cikacak yarın en kötü birgune ben ilk baktım testte fotoğrafı açmadan gölge görür gibi olmuştumYarim saat gecti sanki asagiya akmis gibi kirmizi cizgi.. pembe bulut gibi olmus alt tarafi
Insallah canim. Kendimizi ikinci cizgiyi görmeye odakliyoruz ya gözlerimiz sasi olacak bende görmek icin cok ugrasiyorum isikta falan kendi testlerimide buradan arkadaslarinkinide cok inceliyorum.Umutlandrmak istemiyorum kuzum fazla ama bence o ikinci çizgi cikacak yarın en kötü birgune ben ilk baktım testte fotoğrafı açmadan gölge görür gibi olmuştum