• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aklima geldi ben kimyasal gecirdigimde düzenli test yapmadim önceki günlerin testleri yoktu emin olamadim o zamanlar karisti. Bu defa düzenli yapayim arka arkaya sonra karsilastiririm dedim.

Buraya atarim fotograflari birlikte yorumlariz :) gecen defa kan testi yap demistiniz doktor kabul etmemisti bu defaki yeni doktorda kabul etmezse bir laboratuvara gidip kendim ücretini ödeyip yaptiririm artik

Insallah pazar günü test yapmaya basliyorum heycanlandim simdi 😊 allahim ne olur bu defa yüzümü güldür beni kapindan geri cevirme banada burada bekleyen müslüman kardeslerimede hayirli saglikli evlatlar nasip et amin 🤲🏻

Esimi durduramazsam artik mecburen birliktelik olacakda korkuyorum acaba birsey olurmu diye. Esim birsey olmaz diyor ama ne bileyim sizin bilginiz varmi doktorlariniza sormusmuydunuz daha önce böyle birseyi ?

Kızlar selam hepinize. Uzun zamandır kadınlar kulübüne girmiyodum, girince sizlere de selam vermek istedim. Tabi grup oldukça yenilenmiş, tanıyan ya da hatırlayan arkadaşlar nasılsınız, durumlar nasıl
Aleyküm selam canim. Aklima geliyordun belki dogum yapmissindir diye düsünmüstüm. Sen nasilsin ? Nasil gidiyor ? Az kalmis bebegine kavusmana.

Aleyküm selam canim. Aklima geliyordun belki dogum yapmissindir diye düsünmüstüm. Sen nasilsin ? Nasil gidiyor ? Az kalmis bebegine kavusmana.
İyiyim canım çok şükür. Zaman azalıyo artık, heyecan da artıyo tabi.
Sizler nasılsınız?

Ya cocukken ve gencken ne kadar güzeldi istedigin kadar ye istedigini ye hicbise olmuyordu.. :))
aynen ya
Rahim bölgesinde cok hafif sizlamalar olur insallah yerlesmedir allahim 🤲🏻
insAllah cnm
Ay canım detaylı anlatıyorum ama tık yok şaka gibi. Ya millet işini nasıl hallediyor İstanbul’da şaşıyorum izmirden gelin geldim orda hiç böyle sorun yaşamamıştım ağlayarak geldim eve her seferinde yaşadığım aynı hep napcam ya yalan mı söyleyim şu kadarlık evliyim diye illaki senelerim mi geçsin bi kulak verin bana
vala bazi doktorlar cok gicik anlayışsız oluyor gercektn
Ay kizlar acaba igne etkisinin gectigini görmek icin 10. Günden itibaren baslasammi test yapmaya ?
sen bilirsin cnm testin coksa yap bklm
Bu bekleme sürecinde tekrar birliktelik olursa zararli olurmu ?
zannetmiyorum zararı olacağını cnm ama sen bilirsin kendini rahat hisseddiyorsan olur
Canim senin bir kizin mi var simdi ikinci icinmi deniyorsun ?
evet t cnm 5 yaşında bi kızımız var
Kızlar selam hepinize. Uzun zamandır kadınlar kulübüne girmiyodum, girince sizlere de selam vermek istedim. Tabi grup oldukça yenilenmiş, tanıyan ya da hatırlayan arkadaşlar nasılsınız, durumlar nasıl
aleyküm Selam cnm iyiyim şükür bu ay tedaviye başladık sen naislsin cinsiyet neydi hersey yolunda mi 😍☺️

aynen ya
insAllah cnm
zannetmiyorum zararı olacağını cnm ama sen bilirsin kendini rahat hisseddiyorsan olur
aleyküm Selam cnm iyiyim şükür bu ay tedaviye başladık sen naislsin cinsiyet neydi hersey yolunda mi 😍☺️
Tedavin hayırlı olsun canım, inşallah daha fazla bekletmeden bu ay gelsin meleğin 🙏
Oğlum olacak. Çok şükür her şey yolunda, hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz artık :)

aynen ya
insAllah cnm
aleyküm Selam cnm iyiyim şükür bu ay tedaviye başladık sen naislsin cinsiyet neydi hersey yolunda mi 😍
Masallah allah bagislasin kizini canim. Insallah araya daha fazla yas farki girmeden kavusursun ikinci evladina ❤

Back