• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konusma tarzini begenmedim hic bu klomen ve catlatma ignesiyle 6 defa denenebilinir sonra ara vermek gerek. Bence baska doktora git o zaman canim böyle konusmasi dogru degil
Bende oyle okudum hep 2 kereyle bitermi hemen tup bebek yada asılama yaptrcan diyor en iyisi bi doktora daha gorunmek

Bende devlette kac tane doktora gittim cok kötüydü. Ayni anda bisürü hasta icerde alttan muayene oluyorum daha ic camasirimi bile giyemeden diger hastayi paravanin arkasina gönderiyorlar icersi zaten dolu. Dideceklerimide diyemiyorum herkezin icinde insan utaniyor. Sallamiyorlar devlettekiler bikmislar hastalardan hergün. Bise demeyip gönderiyorlar. Bizim icin hayatimiz bu konu cok önemli ama onlar icin sadece müsteriyiz iste.

Bende devlette kac tane doktora gittim cok kötüydü. Ayni anda bisürü hasta icerde alttan muayene oluyorum daha ic camasirimi bile giyemeden diger hastayi paravanin arkasina gönderiyorlar icersi zaten dolu. Dideceklerimide diyemiyorum herkezin icinde insan utaniyor. Sallamiyorlar devlettekiler bikmislar hastalardan hergün. Bise demeyip gönderiyorlar. Bizim icin hayatimiz bu konu cok önemli ama onlar icin sadece müsteriyiz iste.
Insan olanda var tabi ama cok nadir bikmislar artık

En son devlette doktora gittigimde yumurta büyüklügüne bakmasini rica ettim günü kacirmamak icin daha cok erken git 14 gün sonra gel dedi adam daha hicbirsey görünmez dedi. O kasar rica ettim bakmadi. Bende ordan cikar cikmaz yol üzerinde daha telefondan baska özel hastane aradim birine telefon actim hemsire cok ilgilendi benimle gittim doktora özele iyikide gitmisim diger doktor daha birsey görünmez demisti halbuki yumurta 13 mm olmus yani iyikide gitmisim yoksa vaktini kaciracaktik. Ondan sonra o ayni hastanede baska bi doktora daha gittim en son simdi yine ayni hastanede bir bayan doktora gidiyorum ondan memnunum cok sükür

Bende oyle okudum hep 2 kereyle bitermi hemen tup bebek yada asılama yaptrcan diyor en iyisi bi doktora daha gorunmek
40 yas ve üstü olsan hadi neyse daha fazla vakit kaybetmemek icin asilamaya gecelim dersin ama seninle isim bitti niye konusmak iyi degil

Haklısın canım ilk defa bu doktora gitmistim baska hic bir dr gitmedim yeni bi iyi doktor bulmam lazım
Canim begenmiyorsan degistir baskasina git sonucta önemli yani sirf doktor küsmesin diye evlafimsan vazgececek degilim.
Ben en son birtane istedigim doktora gitmek icin hemsireyle konusmustu. O da ayni doktorda kal baska doktorda tedavi yeniden baslical falan dedi bence hicde öyle degil eski tesaviyi anlatirim kalan yerden devam edilir iyikide dinlememisim hemsireyi. Ama galiba diger doktormarin müsterisi yok öyle bos bos oturuyorlar odalarsa görünüyo kapilari acik benim gitmek istedigim doktor tesadüfen cok doluymus cok yogun zaten belli oluyor sonradan farkettim araliksiz calisiyor. Diger doktorlarda para kazansin diye beni baskasina yönlendirmeye calismis gibime geliyor

Canim begenmiyorsan degistir baskasina git sonucta önemli yani sirf doktor küsmesin diye evlafimsan vazgececek degilim.
Ben en son birtane istedigim doktora gitmek icin hemsireyle konusmustu. O da ayni doktorda kal baska doktorda tedavi yeniden baslical falan dedi bence hicde öyle degil eski tesaviyi anlatirim kalan yerden devam edilir iyikide dinlememisim hemsireyi. Ama galiba diger doktormarin müsterisi yok öyle bos bos oturuyorlar odalarsa görünüyo kapilari acik benim gitmek istedigim doktor tesadüfen cok doluymus cok yogun zaten belli oluyor sonradan farkettim araliksiz calisiyor. Diger doktorlarda para kazansin diye beni baskasina yönlendirmeye calismis gibime geliyor

Insan olanda var tabi ama cok nadir bikmislar artık
Birazcik iyi olanlar zaten direkt özele geciyorlar kalmiyo kimse öyle bikmislar ama yanlis tutum yinede. Sen doktor oluyorsun bunu sadece prestij ve para kaynagi olarak görmek de yanlis. Doktorluk kutsal bir meslek insan gönülden yapmali benimsemeli hastalarin sorunlarini

Biraz maddi durumdan dolayı ozeli tercih edemedim simdi bende evde

Ozele gitmek sart oldu biraz maddi durumdan dolayı bekliyorum bakalım allah buyuktur
Haklisin canim ama ben baska masraflardan kisiyorum hicbirsey almiyorum kendime onun yerine böyle özele vermeye calisiyorum. Doktorlarin sgk ile anlasmalari oluyormus. Birde devamli ödemeye gerek yok yani ben mesela 150 lira veriyorum 15 gün gecerli oluyormus zamanini denk getirmeye calisiyorum yani bir defa ödedigimde yumurta büyüyüp catlatma ignesini yaptirip sonrasinda 2-3 gün kalacak sekilde ayarlamaya calisiyorum cok sükürde denk getiriyor allah.

Back