• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorunu degistirsen ? Yada simdiki doktoruna anlat stres yapiyor belirsizlik herseyi anlatin desen belki biraz daha özen gösterir
Ay canım detaylı anlatıyorum ama tık yok şaka gibi. Ya millet işini nasıl hallediyor İstanbul’da şaşıyorum izmirden gelin geldim orda hiç böyle sorun yaşamamıştım ağlayarak geldim eve her seferinde yaşadığım aynı hep napcam ya yalan mı söyleyim şu kadarlık evliyim diye illaki senelerim mi geçsin bi kulak verin bana

Ay canım detaylı anlatıyorum ama tık yok şaka gibi. Ya millet işini nasıl hallediyor İstanbul’da şaşıyorum izmirden gelin geldim orda hiç böyle sorun yaşamamıştım ağlayarak geldim eve her seferinde yaşadığım aynı hep napcam ya yalan mı söyleyim şu kadarlık evliyim diye illaki senelerim mi geçsin bi kulak verin bana

Üzülme canim olacak insallah. Kac yasindasin bilmiyorum belki o yüzden de fazla önemsemiyorlardir ama bence yanlis cok gec olmadan baslanilmali tedaviye. Daha olmadi izmiremi gitseniz 1 haftaligina falan yumurta büyüyüp catlstma ignesi yapip birliktelik zamanlarini gecirdikten sonra geri dönersinit istanbula. Izmirde doktorlarin daha iyiyse git bebekten önemli degil ya canim

İnşallah canım içimden bir ses hamilesindir diyo ama gaybı Allah bilir dua edicem sana
Allah razi olsun canim senden. Hic bilmiyorum bende öyle bir belirti falan olmadi daha. Insallah olmustur bu defa. Yarin mübarek gün belki daha belirgin bir belirti yasarim. Yarin yumurta catladiktan sonraki 6. Gün dolmus 7. Güne girmis olacagim artik varsa insallah yerlesme oluyordur.

Daha hicbirsey yok ikinizde hamile oldugumu hissettiginizi söylediniz cok mutlu oldum 😊🤲🏻

Üzülme canim olacak insallah. Kac yasindasin bilmiyorum belki o yüzden de fazla önemsemiyorlardir ama bence yanlis cok gec olmadan baslanilmali tedaviye. Daha olmadi izmiremi gitseniz 1 haftaligina falan yumurta büyüyüp catlstma ignesi yapip birliktelik zamanlarini gecirdikten sonra geri dönersinit istanbula. Izmirde doktorlarin daha iyiyse git bebekten önemli degil ya canim
Bende öyle düşündüm bugün 26 yaşındayım canım. Sonuçta istiyorum ve çaba gösteriyorum olsun diye ilgilenmemek çok saçma. İnşallah hepimiz Birgün güzel haberler veririz buraya sabır...

Bende öyle düşündüm bugün 26 yaşındayım canım. Sonuçta istiyorum ve çaba gösteriyorum olsun diye ilgilenmemek çok saçma. İnşallah hepimiz Birgün güzel haberler veririz buraya sabır...
Amin canim insallah o günlerde gelecek. Yasin ideal insallah fazla gec olmadan olur.

Evde klomeni kendi kendine kulanan var mı
Canim öyle kafana göre kullanma ultrasondan bakmasi lazim doktor. Allah korusun yan etkileri oluyor hastanelik olan arkadaslar var doktor kontrolünde kullanmasina ragmen. Adetin 3. Günü git doktor muayene etsin hormonlarina baksin kandan ona göre insallah yazar klomen ama kafana göre alma canim allah korusun tehlikeli olabilir

Kızlar doktorlar kist yoksa klomen verirmiş doğru mu? Alltan mı bakması lazım kisti görmesi için biligisi olan yazabilir mi lütfen
Canim karnindanda bakiyorlar sadece cok net görünmüyor ondan doktordan rica et karnindan bakar belki. Sen istemedikce zorla bakmazlar alttan ama rahat ol canim benim hersey evlatlarimiz icin insallah ilk tedavinde hemen tutar kuzum.

Kızlar doktorlar kist yoksa klomen verirmiş doğru mu? Alltan mı bakması lazım kisti görmesi için biligisi olan yazabilir mi lütfen
Zaten önceden kist varsa vermez doktor yokaa kistler büyüyebilir patlayabilir o da tehlikeli. Ama sadece o degil hormonlara falanda bakiyor birde yumurtaliklarin durumuna. Doktor yine en iyisini bilir canim söyle rica et ve doktor kontrolünde kullan bence

Aslinda 14. Gün test yapayim diyorum ama igne etkisi gecip önce azaliyor sonra tekrar insallah koyulasacak sadece 14. Gün yaparsam karsilastirabilecegim baska test olmayacak. Acaba karsilastirmak icin 10-11-12-13-14 günler arka arkayami test yapsam ?

Zaten önceden kist varsa vermez doktor yokaa kistler büyüyebilir patlayabilir o da tehlikeli. Ama sadece o degil hormonlara falanda bakiyor birde yumurtaliklarin durumuna. Doktor yine en iyisini bilir canim söyle rica et ve doktor kontrolünde kullan bence
Ç haklısın canım tekrar gidicem yazarım durumları teşekkür ederim doktordan daha çok dinlediğin için cvp verdiğin için 😘😘😘🤰🏻🤰🏻🤰🏻

Ç haklısın canım tekrar gidicem yazarım durumları teşekkür ederim doktordan daha çok dinlediğin için cvp verdiğin için 😘😘😘🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Cekinme söyle gittiginde canim sonucta bizim icin hayati önem tasiyor bu konu.
Rica ederim canim benim burda hepimiz birbirimize yardim ediyoruz bildigimiz kadar dualarimiz ayni sonucta. Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah.

Doktorlar bazen cok sey söylüyor arka arkaya aklimda tutamadigim icin kagit kalem götürüyorum ben yanimda 🙈 doktorun söylediklerini kisa kisa not aliyorum. O stresde insan unutuyor. Soracagim seyleride unutmamak icin önceden not aliyorum doktorun yanindada ordan bakip söylüyorum :))

Kizlar bende igneden sonra 10. Günden itibaren test yapmaya karar verdim karsilastirmak icin daha iyi olur gibime geldi. 10. Gün 1 eylüle denk geliyor tarihde iyi 1 eylülden 5 eylüle kadar her sabah test yapacagim insallah 5 eylülde 14. Güne denk geliyor belli olur o zamana kadar

Back