- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #83.341
Arada olsun o kdr hakkımızEferim sana duyguşfaydalı şeyler yiyelim ama arada bir pis şeyler de yiyebiliriz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada olsun o kdr hakkımızEferim sana duyguşfaydalı şeyler yiyelim ama arada bir pis şeyler de yiyebiliriz
![]()
Çok riskli canım, o kadar iğne ilaç yiyelim adını paşalar mı koysunYaa ben güveneemem ya kötü isim koyarsa çocuğuma![]()
Yeşil fasulye, pirinç pilavı, yayla çorbası ve salata benim menümmenüleriii alayımmmmmmmmmmmm![]()
Yaaa dimiii cefasını biz çekelim hep onlar herşeyi kendilerinde hak görsünlerÇok riskli canım, o kadar iğne ilaç yiyelim adını paşalar mı koysun![]()
içeriğinde kafein var diye şüphelenip baktım sen de baksana prospektüseKız bana dr yazdı nasıl içilmiyor
Evet normal adet tarihimi bekliyorum canim doktoruma sordum onu bekle dedi. 14gun falan hic sormadım ben o da oyle bisey demedi.Sen normal adet tarihini bekliyorsun dimi canım 14.gün konusunu dikkate alma mı dedi doktor?
HmmEvet normal adet tarihimi bekliyorum canim doktoruma sordum onu bekle dedi. 14gun falan hic sormadım ben o da oyle bisey demedi.
İlk günlere iyidir
İnşallah azaltır canımYasakları gördünüz mü![]()
OhhhValla çok fena leylaaa hemde şimdi gidiyorum evime inşallahiftara kadar da yatar dinlenirim hazır yemek nasıl olsa
ohh herkes bugün hazıra
![]()
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinYeşil fasulye, pirinç pilavı, yayla çorbası ve salata benim menüm
Evet canım eşim yasak olduğunu söyledi. E ben içiyorum dedim 2 gündür sana eczacı kafasına göre vermiş yarın onun defterini dürecem dediiçeriğinde kafein var diye şüphelenip baktım sen de baksana prospektüse
Ooooo C Capanin Gururu Teyom yakalarlar mı seni diyorsun
Kuzum hayırlı olsunKizlar cuma 478 di
Bugun 1901 değerim
Sinirden kuduruyorumYasakları gördünüz mü![]()
Aşko olamamOhhhiyi gelmiştir aşko Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Evet canım eşim yasak olduğunu söyledi. E ben içiyorum dedim 2 gündür sana eczacı kafasına göre vermiş yarın onun defterini dürecem dedi
Kuzum hayırlı olsuncuma kesin kese olmuş olacak ama yeni olmuş olacak daha
Sinirden kuduruyorum![]()
Yok kuzu ben 10 bini geçtim zatiOhhhiyi gelmiştir aşko Allah kabul etsin
Evet canım eşim yasak olduğunu söyledi. E ben içiyorum dedim 2 gündür sana eczacı kafasına göre vermiş yarın onun defterini dürecem dedi
Otobüs kalktı canım sehirler arası kısıtlaması geldiInşallah otobüs seferleri de kalkmaz. Özel araba ile gelmek için eşimin de gelmesi gerekecek
Amin canım inşallah herkesin orucu bu vesile ile kabul olsun inşallahOhhhiyi gelmiştir aşko Allah kabul etsin