Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu evi toparlayayım hazırlanıp anama gideyim yeğenim de gelecek, oyy aşkım benim ona bir iki birşey alayım, onu bugün evirip çevireyim iyice yoğurayım doyamadım dün ona
Canım ikimizin de babası vefat ettiği için erkek olana baba ismi koymak istiyoruz . Halil İbrahim ve ya süleyman.
Kız olursa geçen defa burçak istiyordum bu defa mahur leyal düşünüyorum böyle şimdilik , eğer değişiklik olmazsa
Doktor amh istemişti canım bugün sonuç çıktı 4.33 iyi mi kötü mü bilmiyorum Perşembe günü amh sonucuma bakacak ve üç boyutlu ultrasona giricem rahimde perde mi var yoksa kalp şeklinde mi bakıcaz dedi doktor
Doktor amh istemişti canım bugün sonuç çıktı 4.33 iyi mi kötü mü bilmiyorum Perşembe günü amh sonucuma bakacak ve üç boyutlu ultrasona giricem rahimde perde mi var yoksa kalp şeklinde mi bakıcaz dedi doktor