- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #72.561
maşallah maşallah tütütütütüGÜ
N
O
Bu saate kadar aralıksız uyuduğuma inanamıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah maşallah tütütütütüGÜ
N
O
Bu saate kadar aralıksız uyuduğuma inanamıyorum![]()
Çılgın yaHemde nasıl![]()
Canım Allah razı olsun bu ne güzel bir duadır böyleEvet canım dediğin gibi. Nasibimizde varsa bulacağız. / Senin de sağlıkla ilerlesin, güzellikler içinde al kucağına. Geçtiğin bütün taşlı yolları şükre çeviren yaradan, çiçek bahçesine çevirsin bütün ömrünü. Duanda bizi eksik etme. Sevgimle,
maşallah maşallah tütütütütü![]()
![]()
Hoş geldin canım benim biz iyiyiz sen nasılsınOoohh herkes iyi bakıyorumgünaydın kızlar.
gören de der elmas çok ucuz yaniYok kız elmasucuzcu muyum ben
Sen bizim elmasları blue diamond mi sandın hanimmmmmgören de der elmas çok ucuz yani![]()
ben elmastan memnun kalmadım, bilekliğimin taşı düştü. oysa pırlantam günlük parmağımda birşey olmadı hiçSen bizim elmasları blue diamond mi sandın hanimmmmm![]()
Enişte ucuzundan almışben elmastan memnun kalmadım, bilekliğimin taşı düştü. oysa pırlantam günlük parmağımda birşey olmadı hiç![]()
aksine kız ben aldımEnişte ucuzundan almış![]()
Elmas zümrüt filan çok ayirtedilemediginden bilirkişi si az olduğundan muhakkak sertifikalı almak gerekiyor dediğin gibi taşı düştüyse iscilikleriyle ilgilidir. Benim de bir ara tek taşının taşı temizleme cihazının içindeyken düştü şok gecirdik. Hemen koçak a gittik ücretsiz olarak hallettiler. Ben hep saklıyorum lisanslariaksine kız ben aldımparanın yarısını ondan tahsil ettim sonradan
neyseki aldığım yer taşı tekrar ücretsiz taktı.
aynen öyle canım. benim de sertifikalıydı. taş düşmesi aslında garanti kapsamında değil ama sağolsun yaptılar.Elmas zümrüt filan çok ayirtedilemediginden bilirkişi si az olduğundan muhakkak sertifikalı almak gerekiyor dediğin gibi taşı düştüyse iscilikleriyle ilgilidir. Benim de bir ara tek taşının taşı temizleme cihazının içindeyken düştü şok gecirdik. Hemen koçak a gittik ücretsiz olarak hallettiler. Ben hep saklıyorum lisanslari
Kız sen taş düşsün de yenisini aldirayim diye kenarlardan gevsetmis olabilirmisinaynen öyle canım. benim de sertifikalıydı. taş düşmesi aslında garanti kapsamında değil ama sağolsun yaptılar.
çaktırmaKız sen taş düşsün de yenisini aldirayim diye kenarlardan gevsetmis olabilirmisin![]()
Evett kuzumm ama adeti beklim bir dedimm
Canım adetli olmaya gerek yok histeroskopi on muayenesi için HSG ile gideceksin zaten adetin 11.-12. günlerinde ideal kalınlıkta ameliyat edeceklerEvett kuzumm ama adeti beklim bir dedimm
3.gunu dusundumm
Ne dersin![]()
üniversiteyi de düşün dedim canım histeroskopi için halleye. Tüp bebekte lablar iyi olmayabiliyor, ama ameliyatta onlar daha fazla hasta ile karşılaştıkları için başarı şansı yüksek oluyor diye biliyorumCanım adetli olmaya gerek yok histeroskopi on muayenesi için HSG ile gideceksin zaten adetin 11.-12. günlerinde ideal kalınlıkta ameliyat edecekler