• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben o igneyi bilmiyorjm gonal f kullandım yan etkilerine bak istersen kanama yapar mı diye. Ya da doktorunun telefonu varsa bir sor.
Benim adet düzensizliğim vardı ve Yumurtalarım çok geç büyüyordu. Eşimin spremi iyiydi.
Ah su bızım nazlı yumurtalar valla benı sınır edıyor bakalım bnm nolcak yarın

Canım senin bebiş de aşılama ile mi olmuştu?
Yok cnm aşılama değil Ağustos ayınin sonunda adet olunca bı ay klomen kullandım ovitrelle vuruldum olmadı devam etmedim tedaviye ben doktor gel demişti aslında belki bı kac ay daha ilaç tedavisi yapardı bilmiorum

Canım ben o igneyi bilmiyorjm gonal f kullandım yan etkilerine bak istersen kanama yapar mı diye. Ya da doktorunun telefonu varsa bir sor.
Benim adet düzensizliğim vardı ve Yumurtalarım çok geç büyüyordu. Eşimin spremi iyiydi.
Bende de fsh ve lh hormonları dengesiz aşılama ya daldık birden eşimin değerleri çok iyi inşallah ikimiz de hayırlı sağlıklı bebiş haberleri alalım 🙏

Yok cnm aşılama değil Ağustos ayınin sonunda adet olunca bı ay klomen kullandım ovitrelle vuruldum olmadı devam etmedim tedaviye ben doktor gel demişti aslında belki bı kac ay daha ilaç tedavisi yapardı bilmiorum
Bir sorununuz var mıydı peki?

Bende de fsh ve lh hormonları dengesiz aşılama ya daldık birden eşimin değerleri çok iyi inşallah ikimiz de hayırlı sağlıklı bebiş haberleri alalım 🙏
Amin canım rabbim hayırlı evlat nasip etsin 🙏🏻

olite olite cnm naptın kan verdin mi
Evet cnö verdim sonuç 20 çıktı. Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı pek öyle sevinç naraları atamıyorum. Regli zamanımı bekliyorum o zmn tekrar vericem. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler canım 😔😔

Evet cnö verdim sonuç 20 çıktı. Daha önceki yaşadıklarımdan dolayı pek öyle sevinç naraları atamıyorum. Regli zamanımı bekliyorum o zmn tekrar vericem. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler canım 😔😔
Kaç gün var canım regline. İnşallah artışlar olur sağlıkla gelsin insallah

Bir sorununuz var mıydı peki?
eşimde bı problem yoktu cnm bende pco vardı yumurta tembelliği rezerv azlığı var demişti doktor
Hadi hayırlısı olsun canım insAllah sağlıkla artar 🤲🤗

eşimde bı problem yoktu cnm bende pco vardı yumurta tembelliği rezerv azlığı var demişti doktor

Hadi hayırlısı olsun canım insAllah sağlıkla artar 🤲🤗
Anladım canım darısı başımıza inşallah 🙏🤗

Ayy inşallah çok güzel artar değerin 🙏🌸

Kızlar ben dokuzuncu iğnemi vuruldum bugün on olacak. Dün doktor 12,13,13 milim ölçtü yumurtaları. Bugün akıntı hafif kanlı geldi ılk defa geliyor başıma. Böyle bir şey yaşayan oldu mu nedir bu sizce? ilaçlardan olabilir mi
Ben hiç yaşamadım canım ağrım var ama kanlı akıntı yok 9. İğne çatlatma iğnesi mi ??

Back
X