Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mevcut kanamanın yerleşme kanaması olduğundan şüpheleniyorsanız 3 gün sonra kan testi yaptırabilirsiniz. Kanamanın başlamasından yaklaşık 3 gün sonra kan ile yapılan hamilelik testi kesin sonucu verecektir.

Yazıyor kızlar nette bu akşam acilde kan vereyim diorum ben varsa cikar snrm artik idrar negatif ama belki kanda çıkar bi umut 🤲💕

Mevcut kanamanın yerleşme kanaması olduğundan şüpheleniyorsanız 3 gün sonra kan testi yaptırabilirsiniz. Kanamanın başlamasından yaklaşık 3 gün sonra kan ile yapılan hamilelik testi kesin sonucu verecektir.

Yazıyor kızlar nette bu akşam acilde kan vereyim diorum ben varsa cikar snrm artik idrar negatif ama belki kanda çıkar bi umut 🤲💕

Canım senin varsa çıkar kesin

Bence biraz daha bekleyin

Yaa , bana da özelde bir doktor kalınlık için rahim kazimayi önerdi. Belkide yarın bunu söyleyecek hastane de. Acı verici bir şey mi ? Gerçekten herkesin problemi çok farklı, o yüzden yöntemler ilaçlar farklı olabiliyor
Anestezili yapılıyor canım. Hiç acısı yok. Yarım saat sürdü toplamda

Kızlar ya dr dedıkı senın yumurtalar catlama sevıyesıne gelmıs ıgne ıcın gec kalmısız 3 4 tane yumırta var dedı 3,5 cm dedı dedım yumurtamı yok o catlıcak ıcınden yumurtalar cıkıcak dedı yanı cogul gebelıkte olabılır catlamayıp kostte olabılır dedı anlamadım ben hamıle kalma ıhtımalım varmo sımdı 🥺 ovulasyon yaptım sımdı boyle cıktı akıl verın kutfen

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar ya dr dedıkı senın yumurtalar catlama sevıyesıne gelmıs ıgne ıcın gec kalmısız 3 4 tane yumırta var dedı 3,5 cm dedı dedım yumurtamı yok o catlıcak ıcınden yumurtalar cıkıcak dedı yanı cogul gebelıkte olabılır catlamayıp kostte olabılır dedı anlamadım ben hamıle kalma ıhtımalım varmo sımdı 🥺 ovulasyon yaptım sımdı boyle cıktı akıl verın kutfen
Ovulasyon testine göre lh pik sayılır canım bence önümüzdeki üç günü değerlendir

Canım senin varsa çıkar kesin
insAllah cnm
Bence biraz daha bekleyin
yaaa çıkmaz mı ki lekenin uzerinden 3 gun gecti
cnm catlama seviyesine gelmiş demis değerlendir bence tutabilir niye tutmasin lh testin de pike yakın gözüküyor sanki
Ben hic anlamıyorum cnm bu sonuçlardan insAllah iyidir🤲☺️

X