- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.461
Yok sen minnaksın dahaBana demiyorsun di mi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sen minnaksın dahaBana demiyorsun di mi:)
Yok sen minnaksın daha
RABBİM hepimizin yüzünü her daim güldürsün insAllah cnm ya insAllah dualarımız kabul olurİnşallah canım benim sana çok dua ediyorum Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
İnşallah canım benim aminRABBİM hepimizin yüzünü her daim güldürsün insAllah cnm ya insAllah dualarımız kabul olur
buda nitekim ignenin5.6.gune denk geliyo ozaman demi canimCanım aşılamadan 3-4 gün sonra göğüs ucu hassasiyeti çok belirgin oldu
Mevcut kanamanın yerleşme kanaması olduğundan şüpheleniyorsanız 3 gün sonra kan testi yaptırabilirsiniz. Kanamanın başlamasından yaklaşık 3 gün sonra kan ile yapılan hamilelik testi kesin sonucu verecektir.
Yazıyor kızlar nette bu akşam acilde kan vereyim diorum ben varsa cikar snrm artik idrar negatif ama belki kanda çıkar bi umut
Mevcut kanamanın yerleşme kanaması olduğundan şüpheleniyorsanız 3 gün sonra kan testi yaptırabilirsiniz. Kanamanın başlamasından yaklaşık 3 gün sonra kan ile yapılan hamilelik testi kesin sonucu verecektir.
Yazıyor kızlar nette bu akşam acilde kan vereyim diorum ben varsa cikar snrm artik idrar negatif ama belki kanda çıkar bi umut
Anestezili yapılıyor canım. Hiç acısı yok. Yarım saat sürdü toplamdaYaa , bana da özelde bir doktor kalınlık için rahim kazimayi önerdi. Belkide yarın bunu söyleyecek hastane de. Acı verici bir şey mi ? Gerçekten herkesin problemi çok farklı, o yüzden yöntemler ilaçlar farklı olabiliyor
Ovulasyon testine göre lh pik sayılır canım bence önümüzdeki üç günü değerlendirKızlar ya dr dedıkı senın yumurtalar catlama sevıyesıne gelmıs ıgne ıcın gec kalmısız 3 4 tane yumırta var dedı 3,5 cm dedı dedım yumurtamı yok o catlıcak ıcınden yumurtalar cıkıcak dedı yanı cogul gebelıkte olabılır catlamayıp kostte olabılır dedı anlamadım ben hamıle kalma ıhtımalım varmo sımdı ovulasyon yaptım sımdı boyle cıktı akıl verın kutfen
aynen öyle canımmmbuda nitekim ignenin5.6.gune denk geliyo ozaman demi canim
canım sonuç çok iyi maşallahkizlar esimin gecen ayki spermtahlili LaRisaCca @IsaBeLLa- Dream1988 Fit mutlu anne N Ned en M MiyavKedi dlkkydlntpl Eki Görüntüle 2309363
insAllah cnmCanım senin varsa çıkar kesin
yaaa çıkmaz mı ki lekenin uzerinden 3 gun gectiBence biraz daha bekleyin
cnm catlama seviyesine gelmiş demis değerlendir bence tutabilir niye tutmasin lh testin de pike yakın gözüküyor sankiKızlar ya dr dedıkı senın yumurtalar catlama sevıyesıne gelmıs ıgne ıcın gec kalmısız 3 4 tane yumırta var dedı 3,5 cm dedı dedım yumurtamı yok o catlıcak ıcınden yumurtalar cıkıcak dedı yanı cogul gebelıkte olabılır catlamayıp kostte olabılır dedı anlamadım ben hamıle kalma ıhtımalım varmo sımdı ovulasyon yaptım sımdı boyle cıktı akıl verın kutfen
Ben hic anlamıyorum cnm bu sonuçlardan insAllah iyidirkizlar esimin gecen ayki spermtahlili LaRisaCca @IsaBeLLa- Dream1988 Fit mutlu anne N Ned en M MiyavKedi dlkkydlntpl Eki Görüntüle 2309363
Kuzum klasiktir ama .. Batma,gaz,8. günden itibaren adet sancısı, bel değil yoğun sırt ağrısı, yoğun göğüs ucu hassasiyeti vardı.LaRisaCca canım senin başka belirtilerin var mıydı ?
Canım bazı insanlarda hiç belirti olmayabilir herkeste değişik oluyorBen Pazartesi vercem hamilelik testi birde hormon testi bende hiç bir belirti yok arada hafif adet sancım gbi sancı hissediyorum o kadar
Canım 114 milyon ciddi bir sperm sayısı fakat önemli olan ileri hareketliliği ve senin eşinde bu yazının ön tarafı görünmüyor ama ya %90 ya %80 yani çok şanslısınız bu konuda maşallah sizekizlar esimin gecen ayki spermtahlili LaRisaCca @IsaBeLLa- Dream1988 Fit mutlu anne N Ned en M MiyavKedi dlkkydlntpl Eki Görüntüle 2309363