- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.421
Ne bilim vala doktorunu dinle cnm o zmn insAllah kanda pozitifi görürsün cnm
Tabiki saymayacaksın :))) Daha bugün 11 . günün senin.Kuzum igneyi 9 u ogleni oldum o gunude saydim saymicak miyim
Tabiki saymayacaksın :))) Daha bugün 11 . günün senin.
Amin amin kızlar. .Allah gönlüne göre versin kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın
Canım neden evde test yapmıyosun artık sende bayağı belirgin sonuç çıkarBenim 22. Günüm bugün akşam acilde kan vericem galiba kasık karın ağrım var kac gündür ama adet olmadm şimdilik netlik kazansn artk yoksa doktora mesaj aticam
Cnm ben 9. Gun yaptım cok cok silikti 13. Gun yaptgmda yokti snrm ikinci cizgi hicHayirlisi kuzum hepimize sen kacinci gune kdr pozitif gordun ?
Cnm ben 9. Gun yaptım cok cok silikti 13. Gun yaptgmda yokti snrm ikinci cizgi hic
Yaptm cnm negatif saatler sonra cok silik gözüküyor olsa baya belirgin çıkması gerekirdi elbette ama yine de kan verip kesinlesitricemCanım neden evde test yapmıyosun artık sende bayağı belirgin sonuç çıkar
Hee istemiyoruz ne münasebet, çocuk da neymiş, Allahım ne kadar geri kafalılık, anlatamıyorsun kimseye, valla ben klomen filan aldığımı kimseye söylemedim, söylemiicem de, bu topiğe girmem sebebim biraz olsun stresimi atıp içimi döküp ferahlamak, umarım uğur da getirirBir de o tiplerden olan arkadaş ve akrabalar varsa etrafta kürekle gezmek şart oluyor. Geçen bana şunu dediler yaşım otuz bu arada. E siz bu saatten sonra anca bi tane falan yaparsınız heralde. Baya geç kaldınız istemiyor musunuz?
Yaptm vala ama hangi günlerdi hatrlamiorm saatler sonra hafif belli oluyor o da negatkf tabiki olmadi snrm benim adet olmayi beklicem artkSonra bir daha hic yaptin mi peki?
Yaptm vala ama hangi günlerdi hatrlamiorm saatler sonra hafif belli oluyor o da negatkf tabiki olmadi snrm benim adet olmayi beklicem artk
kacinci gün oldu tatlim ay valla çok aciyo dokununca biyere degince hissediyorm acıyıgöğüs ucu ağrısı bende de oldu hem de çok acıyordu
AYnyyynennn ben de iyiki varrsınız benim annem bile bilmiyor sadece iki arkadaşım. Başka hiçkimse.... Gerek yok kimin nerde ne laf edeceği bilinmezHee istemiyoruz ne münasebet, çocuk da neymiş, Allahım ne kadar geri kafalılık, anlatamıyorsun kimseye, valla ben klomen filan aldığımı kimseye söylemedim, söylemiicem de, bu topiğe girmem sebebim biraz olsun stresimi atıp içimi döküp ferahlamak, umarım uğur da getirir
Bende yan etki yapmadı pek o da kotu cnm gecmeid mi gozlerin klomen bitince Rabbim insAllah emeklerimizi bosa cikarmaz cnm zor sureclerDur bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin... ben birdahaki ay klomen kullanmaya korkuyorum benim gozumde odem olustu dun goz doktorundaydum 4 tane goze ilac kullaniyorum suan. Klomenden olmayadabilir ama olma ihtimalide var ondan sonra basladi cunku o yuzden artik klomenden korkuyorum gozumde resmen tonla gariplik var... o yuzden bu ay cok istemistim bu cektigim skintiya deger istiyordum hem gozum fena hem bebis olmadi sanirim ustelik 2. Bir ay klomen kullanma sansimda yok simdi
Bende yan etki yapmadı pek o da kotu cnm gecmeid mi gozlerin klomen bitince Rabbim insAllah emeklerimizi bosa cikarmaz cnm zor surecler
Kızlar bi de birsey solicem hani yerlesme lekesi diolar ya benim cumartesi pazar pazartesi(14-15-16eylul)günleri gunde en fazla bi iki defa kahverengi akıntım oldu kesildi hala da adet olmadm acaba yerlesme olabilir mi ben 12 Eylülde kan vermiştim daha akinti olmadan 1.20 çıkmıştı yerlesmeden sonra hrmen idrar testinde cikar miydi ki oyle olsaydi
Yqn etki yapiorsa oylr olabiliyorsa neden olmasin cnm doktorunla görüş bence17 gun falan oldu sanirim ilac biteli gecmedi daha malesef tam allerjik baslamis belkide klomen allerjim var ayni yan etki smdi baktim femarada da yaziyoracaba bitkisel yolla yumurta gelisimini saglayip sadece catlatma ignesi olsam nasil olur?
Benim son akıntı gününden sonra 4. Günüm dün yaptım ama negatifYerlesmeden 3-4 gun sonra diyolar cikmasi icin okumustum