- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.401
E elifff0808 hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aşılamadan sonra neden ovitrelle yaptığını anlamadım. Ben gonal f 450 kullandım 5 gün. bittiği gün ovitrelle yaptım. 34. saat aşılamam oldu. aynı günü ve ertesi günü sonra gün aşırı değerlendirdik ama tekrar ovitrelle yapmadık. şaşırdımCanım evde var aslında bi tane ama ben aşılamanın 7. Gününde ovitrelle yaptım o yüzden pozitif çıkabilir doktor öncesinde yap a sakın dedi ama gerçi bir gün var arada ya ben bileyim hatta bugün bile kan verebilirdim bence eşim yok doktor ne dediyse o diyor ☹
Bir de o tiplerden olan arkadaş ve akrabalar varsa etrafta kürekle gezmek şart oluyor. Geçen bana şunu dediler yaşım otuz bu arada. E siz bu saatten sonra anca bi tane falan yaparsınız heralde. Baya geç kaldınız istemiyor musunuz?Hayır evde yan yana giderken karısına çarpıyor hamile kalıyor, korunuyor yine hamile kalıyor, ayy hiç istemiyorum diyor yine hamile kalıyor, benim de ağızlarına kürekle vurasım geliyor
O şu sebeptenmiş canım ben de sordum doktora gebelik varsa hcgyi desteklemek içinmişCanım aşılamadan sonra neden ovitrelle yaptığını anlamadım. Ben gonal f 450 kullandım 5 gün. bittiği gün ovitrelle yaptım. 34. saat aşılamam oldu. aynı günü ve ertesi günü sonra gün aşırı değerlendirdik ama tekrar ovitrelle yapmadık. şaşırdım
bak benimki 16. günü buyuduler olmamissa sakin sikma canini
Senin kaçıncı gündü ?Canım aşılamadan sonra neden ovitrelle yaptığını anlamadım. Ben gonal f 450 kullandım 5 gün. bittiği gün ovitrelle yaptım. 34. saat aşılamam oldu. aynı günü ve ertesi günü sonra gün aşırı değerlendirdik ama tekrar ovitrelle yapmadık. şaşırdım
yaa ilk idrarla yapman gerekkk
Kuzum 11. günde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı hata olmasın diye hemen gidip kan verdim 11. günde 31 çıktı 13. günde 138 oldu pazartesi kontrolüm varSenin kaçıncı gündü ?
Canım çizgi var işteee bekle biraz daha bakiim koyulaşacak mı
Ins kuzum insCanım çizgi var işteee bekle biraz daha bakiim koyulaşacak mı
Canım bak Eylul04 ilk çat iğnesinden sonra 2. yi de vurmuş o yüzden test yapmıyor. Sen yapmamıştın di mi ? Sen benim gibi 1 çat iğne yaptınIns kuzum ins
Canım bak Eylul04 ilk çat iğnesinden sonra 2. yi de vurmuş o yüzden test yapmıyor. Sen yapmamıştın di mi ? Sen benim gibi 1 çat iğne yaptın
Canım umudunu kırmak istemem ama dun ki daha mi koyuydu sanki acaba hala iğne etkisi mi
Canım umudunu kırmak istemem ama dun ki daha mi koyuydu sanki acaba hala iğne etkisi mi
Kuzum 11. günde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı hata olmasın diye hemen gidip kan verdim 11. günde 31 çıktı 13. günde 138 oldu pazartesi kontrolüm var
Ne bilim vala doktorunu dinle cnm o zmn insAllah kanda pozitifi görürsün cnmYok kuzum bende senin gibi dusunuyorm dunku daha koyuydu bencede ama igne etkisi bile olsa kanda cikmasi gerekmez miydi? Ztn doktor inatla erken diyo benim pazartesi 14. Gunum ama bu kdr gune igne etkisi kalir mi bilemedm ki bi tane ovitrelle oldum ben
Kuzularım günaydın hepinize
İnşallah canım inşallah. @Damla1989 canım sen dün 11. gün dememiş miydin. iğne yaptığın günü de mi saydın. Allah seni napmasınNe bilim vala doktorunu dinle cnm o zmn insAllah kanda pozitifi görürsün cnm
Allah gönlüne göre versin kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsınKuzularım günaydın hepinize
Doktora progesteron sonucumu gösterdim başta gebelik testi sandı tutmuş dedi sonra dedi yok yanlış mis flan yumurtlama olmuş ama dedi 4 gün sonra ins gebelik testi .. Ama ben dayanamicm test yapicm kızlar cook dua edin.. ağrı saplanıyor arada karın altına kasığima
İnşallah canım inşallah. @Damla1989 canım sen dün 11. gün dememiş miydin. iğne yaptığın günü de mi saydın. Allah seni napmasın