Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 11. günde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı hata olmasın diye hemen gidip kan verdim 11. günde 31 çıktı 13. günde 138 oldu pazartesi kontrolüm var
Yaaaa ben kaçırmışım nasıl sevindim anlatamam ne büyük mutluluk Hayırlı doğumların olsun inşallah.. hemen birkaç soru sorabilir miyim ☺️ İlk aşılama mıydı bir de hissettin mi bebeğini Canım 🙏❤️

Benim son akıntı gününden sonra 4. Günüm dün yaptım ama negatif

Neden regl olmmuyorsun peki sordun mu doktora hic? Acaba bu ayi boyle hafif akinti ile mi gecirdin... 20. Gunun mu igneden sonra? Yumurtan catlamis miydi? Benim bir kere kendi olusan yumurtam catlamamis baya geciktirmisti beni

Yaaaa ben kaçırmışım nasıl sevindim anlatamam ne büyük mutluluk Hayırlı doğumların olsun inşallah.. hemen birkaç soru sorabilir miyim ☺ İlk aşılama mıydı bir de hissettin mi bebeğini Canım 🙏
Canımm çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese inşallah. İlk aşılamaydı canım. Hayır henüz çok minik kuzum henüz hissedilmiyor. Ben çok korkuyordum tutmamış olacağını düşünüyordum çünkü aşılama ile şansımız en fazla %30 ve öncesinde 3 ay klomen kullanmıştım. 13 aydır korunmuyorduk. Kendimi her ay hamile hissediyordum. Bu ay eşim kendi kendine bana test alıp getirdi. Yapmadım bir kaç gün. Sonra 11. gün olunca erken gebelik testini yaptım. Negatif görsem eşime söylemeyecektim :))) çok şükür pozitif oldu.

Neden regl olmmuyorsun peki sordun mu doktora hic? Acaba bu ayi boyle hafif akinti ile mi gecirdin... 20. Gunun mu igneden sonra? Yumurtan catlamis miydi? Benim bir kere kendi olusan yumurtam catlamamis baya geciktirmisti beni
doktorum sali kan ver dedi aslında ama cesaretim yok adetjn 18. Gunu tahlil istemişti hersey yolunda dedi snrm progestran seviyesinden oylr bi kaniya vardi bilmiorim
Canım bence yerleşme olabilir. Lütfen içini ferah tut. Bilmiyorum belki ben daha önce yaşadım diye ama olabiliyor yani.. Kanda ve idrarda çok geç tespit edildiği olabiliyor
InsAllah öyledir ya ben hic yerlesme lekesi yaşamadım ama dun iki arkadasimda yerlesme olabilir dedi bugün kan vericem snrm

Fit mutlu anne Fit mutlu anne kist olmuşsa eğer o da lekelenme ve adet gecikmesi yapar canım bence sen test filan verme doktora git

Aynen vajinal ultrasonla hemen goruyor doktor catlamis mi catlamamis mi kist var mi yokmu rahim kalinligi vs daha guvenilir olur
Kesinlikle katılıyorum. Sen benden önce tedaviye başladın. Ben yarın tam bir aylık oluyorum. Pazartesi keseyi görmeye gidecem ama sende şimdiye kese gelişmiştir bu durumda

Canımm çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese inşallah. İlk aşılamaydı canım. Hayır henüz çok minik kuzum henüz hissedilmiyor. Ben çok korkuyordum tutmamış olacağını düşünüyordum çünkü aşılama ile şansımız en fazla %30 ve öncesinde 3 ay klomen kullanmıştım. 13 aydır korunmuyorduk. Kendimi her ay hamile hissediyordum. Bu ay eşim kendi kendine bana test alıp getirdi. Yapmadım bir kaç gün. Sonra 11. gün olunca erken gebelik testini yaptım. Negatif görsem eşime söylemeyecektim :))) çok şükür pozitif oldu.
Ahh darısı başımıza ☺️ Kimisi diyor ya ben hissetmiştim biliyordum seziyordum diye bi şöyle emin konuşamadım hayatta 😃 onun dışında sadece belirtiler kafada umutlandırıyor insanı eşime söylemiyorum asla yok sanırım kendini hazırla dedim dün direk anan umudum var aslında 🙏

Ya hu kanda negatif çıksa ama hamileysen nerden bileceksin ? Niye on kere uğraşasın ? Gerçi insan merak etmiyor da değil.
Vala bilmiorum modum cok düşük cnm ya bugün gecti randevum yok randevum varken bile bekliorum cok zmn kaybi olacak kızımı okula göndermeden gidemem ogle sonu mesaisine kalirim pazartesiye kadar beklemek zorundayim yani artk ama aksam acile giderim meraktan ölmeden insAllah kanda pozitif görürüm

Vala bilmiorum modum cok düşük cnm ya bugün gecti randevum yok randevum varken bile bekliorum cok zmn kaybi olacak kızımı okula göndermeden gidemem ogle sonu mesaisine kalirim pazartesiye kadar beklemek zorundayim yani artk ama aksam acile giderim meraktan ölmeden insAllah kanda pozitif görürüm
İnşallah canım benim sana çok dua ediyorum Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

X