- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #1.101
Allah sağlıkla kucağına almayo nssip etsin canım çok sevindim. Biraz belirtilerden bahsedebilir misinHamileymişim kızlar beta 37 çıktı 3-4 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıkla kucağına almayo nssip etsin canım çok sevindim. Biraz belirtilerden bahsedebilir misinHamileymişim kızlar beta 37 çıktı 3-4 haftalık
Hoşbulduk şekerimmelekmelek26 hoşgeldin canım
Evet canım testi o aldı bana ben çok korkuyorum yapmak istemiyordum. O zorla yaptırdı ve sonuç pozitifinşallah canım ben dün hesapladim 7 hazirana denk geliyor dogum ay bu hayaller kurdum sorma insalalh rabbim nasip etmeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmis insalalh sağlıklı hayırla nasip olur bugün 4. gün günler geçiyor 1 ekim de kan veririm sonuca göre test alıp yapicam ve edin e suprizli bir şekilde haber vermek.istiyorum sen esine haber verdinmi biliyomu
Canım benim hergün bir tane folik asit iç muhakkak. benim de vücut ısım yükseliyordu. Kasıklarımda iğnenin 8. günü adet sancısı gibi sancılar oluşmaya başlamıştı ve göğüs ucum çok acıyordu. İnşallah sen de güzel haberler alırsın bize güzel haberler verirsinCanım bende 6.gün ara sıra ateş basması gögüste sancı bazen belimde sancı dışında bir belirtim yok dünden beri çok sık idrara cıktım ama ondan mı bilemem ha birde folik asit evde vardı daha önce kullandım ama şimdi burda okuyunca hemen attım gene üç ay kullanırım en azından hamileykende kullanılıyordu bir arkadasım bebiş varsa da geç kalmıyım dedim günde bir alsam yeter mi sence ? Uzun yazdım hakkını helal et
Canım hergün 1 tane muhakkak iç
İğnenin kaçıncı günündesin canım ? Klomen mi kullanıyorssun yoksa aşılamamı yaptırdınHoşbulduk şekerim
kullanayim ozamn canm tesekkurlerCanım hergün 1 tane muhakkak iç
10. gün çok erken degilmiİğnesiz klomen kullandım canım dördüncü gündeyim 10. Gün test yapıcam kan testi
İnşallah canım hamişlerin duası kabul olur dua et bizeCanım benim hergün bir tane folik asit iç muhakkak. benim de vücut ısım yükseliyordu. Kasıklarımda iğnenin 8. günü adet sancısı gibi sancılar oluşmaya başlamıştı ve göğüs ucum çok acıyordu. İnşallah sen de güzel haberler alırsın bize güzel haberler verirsin
Canım, özelde yaptırdım. Doktor bana rapor çıkardı. 4 kutu gonal f 450 yi 750 TL ye aldım. 750 TL de aşılamaya verdim.canım senin asilama bekadara mal oldu LaRisaCca
Hepinizi sürekli merak ediyorum neyapıyorsunuz diye. Burada kardeş gibi olduk. Hepimiz dert ortağıyız ve hepinize çok dua ediyorumİnşallah canım hamişlerin duası kabul olur dua et bize
Yumurta çatladıktan sonraki 10. gün (28 günde bir olduğunu varsaysak) 24. güne denk geliyor. bence de erken. Doktor mu söyledi ? Kaç günde bir adet oluyorsun10. gün çok erken degilmi
Ahhh bebeğimmmmm muhakkak yaz inş hamilesindir. Çok merak ederiz biz şimdiiiiAz önce verdim kan
Dualarınıza talibim
1 buçuk milyar tuttu demek ama değmiş melegin gelmis:))))Canım, özelde yaptırdım. Doktor bana rapor çıkardı. 4 kutu gonal f 450 yi 750 TL ye aldım. 750 TL de aşılamaya verdim.