Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım ben dün hesapladim 7 hazirana denk geliyor dogum ay bu hayaller kurdum sorma insalalh rabbim nasip etmeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmis insalalh sağlıklı hayırla nasip olur bugün 4. gün günler geçiyor 1 ekim de kan veririm sonuca göre test alıp yapicam ve edin e suprizli bir şekilde haber vermek.istiyorum sen esine haber verdinmi biliyomu 💕
Evet canım testi o aldı bana ben çok korkuyorum yapmak istemiyordum. O zorla yaptırdı ve sonuç pozitif :KK19:

Canım bende 6.gün ara sıra ateş basması gögüste sancı bazen belimde sancı dışında bir belirtim yok dünden beri çok sık idrara cıktım ama ondan mı bilemem ha birde folik asit evde vardı daha önce kullandım ama şimdi burda okuyunca hemen attım gene üç ay kullanırım en azından hamileykende kullanılıyordu bir arkadasım bebiş varsa da geç kalmıyım dedim günde bir alsam yeter mi sence ? Uzun yazdım hakkını helal et 🥰
Canım benim hergün bir tane folik asit iç muhakkak. benim de vücut ısım yükseliyordu. Kasıklarımda iğnenin 8. günü adet sancısı gibi sancılar oluşmaya başlamıştı ve göğüs ucum çok acıyordu. İnşallah sen de güzel haberler alırsın bize güzel haberler verirsin :KK200:

Canım benim hergün bir tane folik asit iç muhakkak. benim de vücut ısım yükseliyordu. Kasıklarımda iğnenin 8. günü adet sancısı gibi sancılar oluşmaya başlamıştı ve göğüs ucum çok acıyordu. İnşallah sen de güzel haberler alırsın bize güzel haberler verirsin :KK200:
İnşallah canım hamişlerin duası kabul olur dua et bize 🥰

X