- 9 Aralık 2020
- 1.080
- 1.535
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.061
Fırsatı bulduğumda soracağımDoktoruna sorma ihtimalin varsa hepimizin adına sorabilir misin kuzum yada diğer kızlar sorabilir misiniz ben doktorumla irtibatta değilim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fırsatı bulduğumda soracağımDoktoruna sorma ihtimalin varsa hepimizin adına sorabilir misin kuzum yada diğer kızlar sorabilir misiniz ben doktorumla irtibatta değilim de
Yarın değerlendir.kuzuBu akşam değerlendirmem gerekir mi, 12.saatte önemli diye okudum amaa beynim allak bullak tecrübesiz olunca size sormak istedim
Zaten öle yaptım kuzum bol bol salata yaptım yedimKuzu akıntı var demiştin catlamistir.havuc ye bide bolca
Afiyet şifa olsun canım iyi yapmışsınZaten öle yaptım kuzum bol bol salata yaptım yedim
Bana 1 hafta boyunca 1gün arayla değerlendirmemi söyledi. Bunun dışında yapabilceğim bir şey var mı mesela havuç yesem bol bol yarddımcı olur mu çatlamayaYarın değerlendir.kuzu
Bende bugün igneoldum yarın ve diğer iki.gun değerlendir dedi doktor
Evet havuç çatlama için faydalı,Bana 1 hafta boyunca 1gün arayla değerlendirmemi söyledi. Bunun dışında yapabilceğim bir şey var mı mesela havuç yesem bol bol yarddımcı olur mu çatlamaya
Görev bilinciyle yapınca hiç yapasım gelmiyor şuan neyyse mecburuz işin kötüsü benim bey nezle, grip o tarz bi şey oldu hastalanıınca da ağır geçirir gece gündüz uyur. Bu haftayı buldu hastalığı ya şansımaaaEvet havuç çatlama için faydalı,
Aynen bizimde on gün boyunca durmak yok
Zaman koyma şu aralıkta gün aşırı olması evlaGörev bilinciyle yapınca hiç yapasım gelmiyor şuan neyyse mecburuz işin kötüsü benim bey nezle, grip o tarz bi şey oldu hastalanıınca da ağır geçirir gece gündüz uyur. Bu haftayı buldu hastalığı ya şansımaaa
evettt öyle oluyor maaleseffGörev bilinciyle yapınca hiç yapasım gelmiyor şuan neyyse mecburuz işin kötüsü benim bey nezle, grip o tarz bi şey oldu hastalanıınca da ağır geçirir gece gündüz uyur. Bu haftayı buldu hastalığı ya şansımaaa
Haklısın. Birde ilk olunca stres oldumZaman koyma şu aralıkta gün aşırı olması evla
Hastalık olunca hiç bişey gözüm görmüyor valla. Geçmiş olsun sana daevettt öyle oluyor maaleseff
cok gecmıs olsun yaa bende gecen hafta cok kotuydum bogazım ıltıhaplıydı bu hafta sukur duzeldım,
Rabbim büyük bolca Estağfurullah çek dua et canımHaklısın. Birde ilk olunca stres oldum
ay evet yaa cok haklısın, sagol kuzuHastalık olunca hiç bişey gözüm görmüyor valla. Geçmiş olsun sana da
Her şeye çok şükürRabbim büyük bolca Estağfurullah çek dua et canım
Ben çalışıyorum eşim işe gidemedi çıkmadan önce ilacını içirdim ıhlamur yaptım.. Dedim akşama iyileş valla anlamam 200 lira para verdim iğneyeay evet yaa cok haklısın, sagol kuzu
bolca ıhlamur yap esıne lımon bal- ınsallah cabuk toparlar
Haklısın :)Ben çalışıyorum eşim işe gidemedi çıkmadan önce ilacını içirdim ıhlamur yaptım.. Dedim akşama iyileş valla anlamam 200 lira para verdim iğneye
hahaha bende aynıyım valla, gecn gun ıse gıtcek yumurtada catlamıs dedım hemen bır deneylım yoksa işe gıdemezsınBen çalışıyorum eşim işe gidemedi çıkmadan önce ilacını içirdim ıhlamur yaptım.. Dedim akşama iyileş valla anlamam 200 lira para verdim iğneye
Kız ben dün yapalım dedim akıntı çok olunca cumartesi çalıştık bugün izinliyim dedihahaha bende aynıyım valla, gecn gun ıse gıtcek yumurtada catlamıs dedım hemen bır deneylım yoksa işe gıdemezsın
bende pazartesı salı carsamba işimiz var dedım yaz defterıne :) yarında kaynanamlara gıtcez erken kalksak barii sabah iş te var ınsan yoruluyor yaKız ben dün yapalım dedim akıntı çok olunca cumartesi çalıştık bugün izinliyim dedi
Hahah çok iyimişKız ben dün yapalım dedim akıntı çok olunca cumartesi çalıştık bugün izinliyim dedi