- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.341
Doktorun ön görürse yaptırabilirsiniz.Merhaba ben İğneden sonra 14. Gün adet gördüm 9. Gün idrar testi negatif çıkmıştı ilk kez iğne vurulmuştum ben bidahaki ay da çatlatma iğnesi vurur mu acaba doktorum
Bu şekilde duymadım da havuç suyu bana demişti doktor katı meyve sıkacağında sık iç die.Yumurta çatlamasını sağlıyor canım doktor yumurtan büyümeye başladıktan sonra 2 havucu uzunlamasına tam ortadan dörde bölelim tencereye koyalım üzerine 2, 5 su bardağı klorsuz suyu döküyoruz kısık ateşte 20 dakika kaynatalım.yumurtan catladigini hissedene kadar devam et.Ama eğer fazla yumurtan olursa muhakkak çatlatma iğnesi iste o zaman da havuç suyuyla destekle canım
Ben bugün düştümSelam kızceler. Nasılsınız ?
LaRisaCca
C Capanin Gururu Teyom
edaecoo
shlls
H halleycik
MelodiminEsi
Ayseee1987
A archi88
kizinbiri9
M Mervvvveeeeeee
@asyaa5
cakltanesi
Cayiz sandigimin olduğu tek dilim parke kayiyo ayağım kayınca bı an onun altına girdi kalçamın üstüne düştüm yatak takımımın tekli taburesi vardı dolaptan tutunmaya çalıştım ama tutunamadim onun üstüne doğru sırtımı vururp düştüm sırtım kalcam agriyo ama bı kanama ağrı yok vok şükür cumartesi kontrolüm var zaten alatacam doktorumaBen bugün düştüm
Canım bunu Saraçoğlu anlatmıştı yayında oradan alıp kayıt etmiştim lazım olur diyeBu şekilde duymadım da havuç suyu bana demişti doktor katı meyve sıkacağında sık iç die.
Yok ben herhangi bir tedavide değilim, eski takipçilerindenim konunun, hadi inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruzSelamlaar, benim tam bir hafta oldu iğneden sonra beklemedeyim henüz bir şey yok beklemek zorsen neler yapıyorsun? İğne vurulmuşmuydun.?
Burayada da bildirim sonucu mutlaka, inşallah çift çizgileri görelimAy bir gebe kalim alın size v
Benim de Perşembe günü 1 hafta olacak bekliyoruz bakalım
İyi diyelim iyi olsun canımm sen nasılsın bebişin nasılSelam kızceler. Nasılsınız ?
LaRisaCca
C Capanin Gururu Teyom
edaecoo
shlls
H halleycik
MelodiminEsi
Ayseee1987
A archi88
kizinbiri9
M Mervvvveeeeeee
@asyaa5
cakltanesi
Canım ya çok geçmiş olsun. Allah beterindrn korusun seni.Cayiz sandigimin olduğu tek dilim parke kayiyo ayağım kayınca bı an onun altına girdi kalçamın üstüne düştüm yatak takımımın tekli taburesi vardı dolaptan tutunmaya çalıştım ama tutunamadim onun üstüne doğru sırtımı vururp düştüm sırtım kalcam agriyo ama bı kanama ağrı yok vok şükür cumartesi kontrolüm var zaten alatacam doktoruma
Hım. İnşallah şifa olur ben duymadığımı dile getirdim sadece.Canım bunu Saraçoğlu anlatmıştı yayında oradan alıp kayıt etmiştim lazım olur diye
Çok şükür iyiyim bende.İyi diyelim iyi olsun canımm sen nasılsın bebişin nasıl
Allah razı olsunWa@11~#@
Canım ya çok geçmiş olsun. Allah beterindrn korusun seni.
Günaydın fıstıkSelam kızceler. Nasılsınız ?
LaRisaCca
C Capanin Gururu Teyom
edaecoo
shlls
H halleycik
MelodiminEsi
Ayseee1987
A archi88
kizinbiri9
M Mervvvveeeeeee
@asyaa5
cakltanesi
Gözyaşım pıtGünaydın fıstık
İyiyiz biz de hamd olsun. Oğluşun nasıl oldu toparlayabildi mi? Pazar günü doğum yapacağım bendarısı tüm bekleyen isteyen arkadaşlarıma inşallah
Ya maşallah cnm benim sağlıkla kavuşun inşallahGünaydın fıstık
İyiyiz biz de hamd olsun. Oğluşun nasıl oldu toparlayabildi mi? Pazar günü doğum yapacağım bendarısı tüm bekleyen isteyen arkadaşlarıma inşallah
Bu gün kontrole gittik.Günaydın fıstık
Nasıl oldun canım ağrın felan bişi yoktur inşallahGözyaşım pıtzaman ne çabuk geciyo bizde 3 aylık olduk 2li taramaya gitcez cumartesiye
Gözün aydın canımYa maşallah cnm benim sağlıkla kavuşun inşallahbende dün güzel haberler aldim cok şükür cnm oğlusum iyi
Hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallahGözyaşım pıtzaman ne çabuk geciyo bizde 3 aylık olduk 2li taramaya gitcez cumartesiye
Amin canım hepimiz inşallahYa maşallah cnm benim sağlıkla kavuşun inşallahbende dün güzel haberler aldim cok şükür cnm oğlusum iyi
Hadi gözün aydın canım inşallah onlardan da sorun olmadan çıkacaksınız.Bu gün kontrole gittik.
Toparladı çok şükür kalça ve göz için randevu aldık 2.ayı doldurması lazım mış die.
Tek sıkıntı 15 i işe başlamak olmak
Çok şükür sende evlatlarını alacaksın kucağına sabırsızlıkla bekliyoruz minnakları
Nasıl oldun canım ağrın felan bişi yoktur inşallah