- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.321
Valla ben hiç takmıyorum çok sorana evet bizim olmuyor sen doğurda bize ver diyorum daha da sormuyorlar onlar da bana alıştı sorana düşünmüyoruz de canım yoksa onlar seni üzmekten başka bir şey bilmeyen insanlar hiç özele saygıları Yok insanın eşinde de sorun olabilir yani değil mi benim kuzenim bütün herkesten gizli tüp Bebek yaptırdı ben tesadüfen tüp Bebek merkezinde hemşire arkadaş söyledi de haberim oldu eşinde sıkıntı olduğu için sakladılarBende 28 yaşındayım. 4sene olacak evleneli herkes bebek yok mu diye sora sora bezdirdi hiç takmıyodum ilk önce çünkü işsizim önce işim olsun istiyodum baktım olmuyor eşimde çok istiyor oluruna bıraktık 1 sene geçti olmadı bi doktora gidiyim dedim çikolata kisti olduğunu öğrendim sonra bir üzüldüm kendimden hiç böyle bir tepki beklemiyodum. 2aydır ilaç kullanıyorum bu ay iğne de vuruldum hayırlısı inşallah ama şimdi biri bebek yokmu gibi bişeyler söyleyince içim acıyor sanki ne biliyim olmuyor diye düşündüğümüz için takıyoruz galiba…… hakkımızda hayırlısı inşallah