- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.241
Valla hemen çektim on dk olmamıstır muhtemelenSanki 2 fotoğrafda görünüyor gibi ama kaçıncı dakikada oluştu
Adetinize ne kadar var 15-16 günde kan ver canımValla hemen çektim on dk olmamıstır muhtemelen
1 ekim regl tarihiAdetinize ne kadar var 15-16 günde kan ver canım
Bence de canım bazen testler hata verebiliyor en iyisi kan sonucu1 ekim regl tarihi
Zaten çok silik çizgi, var mı yok mu iğne etkisi mi umutlanmıyorum pek
2 sene bekleyince sanırım sanki hiç o çizgiyi görmicekmişim gibi =)
Biraz daha beklim bakalım, son testimdi zaten bu
Olmazsa cuma günü bi kan veririm
Aynen =)Bence de canım bazen testler hata verebiliyor en iyisi kan sonucu
Rica ederim oldunuz mı regl durumunuz ne durumdaTeşekkürederim aynen Allah büyüktür aşılama olacak reglin 3 günü sogan suyunada başladım aşılama olucam gebelik tutarmı
Ben kullandım ama fayda görmedimBence de bana da 2 senedir herkes soğan suyu kullan diyor ama bende korktuğum için kullanamadım
Hormon bozar diye bende pek çevreyi dinlemiyorumBen kullandım ama fayda görmedim
Hafif çizgi gördüm 13.günde iğne etkisi değildir. Kan testi ile neticelendir derimGünaydınn
Kızlar iğne gününüde sayarsam bugün 13. Gün
Test yaptım çıplak gözle bişey göremedim, görünmüyor
Ama fotoğrafların renkleriyle oynayınca sanki gördüm gibi
Bi bakabilir misiz
İğnenin etkisi devam ediyo olabilir mi hala, yada sizce gebelik olsaydı belirgin bi çizgi çıkar mıydı 13. Gün
Yaaa acelesi minnakKızlaredaecoo nun nişanı geldi, hemen dr a gitti ve açılması vardı, hemen doğuma aldılar. Bebişi de kendisi de iyiler hamd olsun. Bebiş önlem amaçlı küvözde şimdilik.
Bilginize
İyi yapmışsınız ama bazen öyle ana geliyorsun ki şifa ondan gelecek ümidiyle deniyorsunHormon bozar diye bende pek çevreyi dinlemiyorum
Bat 1 ekim dayanabilirsem beklim diyorum ama bakalım dayanabilirsem =)Hafif çizgi gördüm 13.günde iğne etkisi değildir. Kan testi ile neticelendir derim
Aynen haklısın genellikle öyle oluyorİyi yapmışsınız ama bazen öyle ana geliyorsun ki şifa ondan gelecek ümidiyle deniyorsun
Bende bunu yaşıyorum tam 9-10 gün önce başlıyor. Bu ay da var güzel degerlendirmistik bu ayı ama hassasiyet başladı yine olmadi sanırım diye düşünüyorum bende. Geçen Mart'ta baktirmistim prolaktin yüksekti ilaç kullandım ama bir daha baktiramadim başka olaylar girdi gebelik işi kaldıKizlar sizde de oluyor mu her zaman adetime 9 10 gün varken göğüs hassasiyeti başlıyor önceleri hep gebeliğe yoruyordum artık sürekli olduğu için geçtim ama her zaman öyle ta ki adet günüme kadar o zamana kadar da artış oluyor gunden güne hormon testlerim normal bu arada
Benimde hormonsal sıkıntı değil ama devamlı olan birşeyBende bunu yaşıyorum tam 9-10 gün önce başlıyor. Bu ay da var güzel degerlendirmistik bu ayı ama hassasiyet başladı yine olmadi sanırım diye düşünüyorum bende. Geçen Mart'ta baktirmistim prolaktin yüksekti ilaç kullandım ama bir daha baktiramadim başka olaylar girdi gebelik işi kaldı
Bende acaba mi diyordum ama tek değilmişim demekkiBenimde hormonsal sıkıntı değil ama devamlı olan birşey
Elleyemiyorum adetime o gün varken her gün daha da fazlalasiyor ve kanama başladigi gibi geciyorduBende acaba mi diyordum ama tek değilmişim demekki
Yok daha olmadım yarın olmasam günlerimi sayıcam bakalım allahtan çalışıyorum strese girmiyeyim diye sürekli kafamda takıntılı olur ama aşılama hakkında pek bilgim yok bir yandan korkuyorum bazıları kötü anlatıyor bazıları iyi anlatıyor ama kafamı sadece doktoruma yöneltti ilk defa aşılama yapılacak catlatma ignesi ne klomen kullandım maalesef tutmadı doktorunu degiştirdim bu doktorum iyi cok memnunum arada kafama takılan aşılama bikeremi vuruluyor catlatma ignesi gibimi acaba merak ediyorumRica ederim oldunuz mı regl durumunuz ne durumda