- 24 Eylül 2021
- 85
- 38
- 32
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.281
Malesef gebelik yok kuzucum regly gelmez ise 1 hafta sonra tekrar kan verebilirsin hakkında hayırlısı olsun inşallahArkadaşlar bugün kan verdim sonucum 0.570 cıktı nedemek dün regl olmam lazımdı olmadım işlerinden izin alıp merak edip gittim hastaneye gebelik test yaptırdım bu sonuca cıktı nedemek oluyor bu acaba
Teşekkürederim gecen ay 28/29 da felan oldum bakalım sayıcam bir kac gün önce verdim 0.02 cıkmıştı 10 günün gecesini beklicemMalesef gebelik yok kuzucum regly gelmez ise 1 hafta sonra tekrar kan verebilirsin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Merhabalar tatlımHerkese merhabaaaa
Maalesef gebelik yok..Arkadaşlar bugün kan verdim sonucum 0.570 cıktı nedemek dün regl olmam lazımdı olmadım işlerinden izin alıp merak edip gittim hastaneye gebelik test yaptırdım bu sonuca cıktı nedemek oluyor bu acaba
TeşekkürederimMaalesef gebelik yok..
Yaaa evet sanki arka arkaya gebelikleri öğrenmiştiniz hatırlıyorumCoco cumm edaecoo adına teşekkür ederim. Kendi adıma da seni kucaklayıp öpüyorum. Bizim de az kaldı, normalde edaecoo ile doğum tarihlerimizin aynı gibi olması lazımdı ama onun meleği biraz sabırsız davrandı. Bakalım biz ne zaman kavuşacağız dr umun planladığı tarih 10 ekim
Kuzum zaman su gibiYaaa evet sanki arka arkaya gebelikleri öğrenmiştiniz hatırlıyorum
Ayy çok az kalmış larim ya daha dün gibiydi sankinerde ve hangi doktorda yapacaksın doğumunu? İnşallah sıkıntısız geçer önümüzdeki 10 gün sonra vur patlasın çal oynasın
İnşallah sag saglim saglıkla kucağına alırsın bebişiniKuzum zaman su gibipalmiyede ertan beyde olcak doğum nasipse sen neler yapıyorsun adanadasın şuan değil mi
Amin canım Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın, hayırlısı ile en kısa zamanda isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah sag saglim saglıkla kucağına alırsın bebişini
Amin inşallah cok istiyorum evlendigimden beri istiyorum polikistik overden başka bir sıkıntım yok eşiminde testi iyi cıktı onu tedaviye almadı catlatma ignesi oldum yumurtaları catladı fakat tutmadı doktorunu degiştirdim rahim flimi VS hepsi yaptı gecen ay kistim büyümüştü 1 hafta sonra kücüldü aşılama yapılmadı bu ay aşılama yapılacak ve korkum var birazAmin canım Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın, hayırlısı ile en kısa zamanda isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah cnm ikiz olmasina göre baya iyi geldin bu haftalara, rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsinCoco cumm edaecoo adına teşekkür ederim. Kendi adıma da seni kucaklayıp öpüyorum. Bizim de az kaldı, normalde edaecoo ile doğum tarihlerimizin aynı gibi olması lazımdı ama onun meleği biraz sabırsız davrandı. Bakalım biz ne zaman kavuşacağız dr umun planladığı tarih 10 ekim
Burcumm hamd olsun iyi dayandık direnmeye devam ediyoruz o yüzden histeroskopiyi eğer rahimde şekil bozukluğu,perde varsa muhakkak herkes yaptırmalı. Kuzucum edaecoo ve bebişi çok iyiler maşallah. Bebeği çok tatlı tam bir prenses , edaecoo ya da çok yakıştı anne olmakMaşallah cnm ikiz olmasina göre baya iyi geldin bu haftalara, rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsinedaecoo nasıl bebeği nasil
Maşallah cnm tek bebek bile zorken Allah yardımcın olsun.. Ya maşallah ne tatlilardir, darısı başımıza olsun sağlıkla kavuşmakBurcumm hamd olsun iyi dayandık direnmeye devam ediyoruz o yüzden histeroskopiyi eğer rahimde şekil bozukluğu,perde varsa muhakkak herkes yaptırmalı. Kuzucum edaecoo ve bebişi çok iyiler maşallah. Bebeği çok tatlı tam bir prenses , edaecoo ya da çok yakıştı anne olmakyumuk yumuklar
Alacaksın içini ferah tutMaşallah cnm tek bebek bile zorken Allah yardımcın olsun.. Ya maşallah ne tatlilardir, darısı başımıza olsun sağlıkla kavuşmakbenimde haftaya detaylı ultrasonum var hem merak hem endise içindeyim, ınsallah güzel haberler alirim
İsimleri ne olacak larişAlacaksın içini ferah tutbeni haberdar et muhakkak