- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.861
İçimden seninkinin tuttuğu geçiyor inşallah öyledir:))Ay insallah canım bakalım nolcak teşekkür ederim bilgiler icin
Ay inşallah canım ya hepimizin dileği duasi gerçek olsunB
İçimden seninkinin tuttuğu geçiyor inşallah öyledir:))
Ay inşallah canım ya hepimizin dileği duasi gerçek olsun
hayırlı olsun sağlıkla büyüt canım benimSelam kızceler
Acemi anne olarak buradayım
Çok şükür iyi.Nasıl bebeğin cnm
Teşekkür ederim canım amin inşallahhayırlı olsun sağlıkla büyüt canım benim
Maşallah cnm sağlıklı ya cok şükür herşey geçer zamanla inşallah duzene girerÇok şükür iyi.
Gaz problemi var biraz.
Sarılık var.
Birazcıkta inatçılık var
kolay glsn tatlımmm herşey yolundadır umarımmm gzel zamanlar güzel güzel zmn geçir rabbim acısını göstermesinnnSelam kızceler
Acemi anne olarak buradayım
Canim benim kız hic ilerlememis kalmis oyleBolovia naptın kuzu ne durumdasınnn
Nerde dogurcaksin canimmCanim benim kız hic ilerlememis kalmis oylebugun açıklık olsaydi doktor yatiracakti ama 2cm de kaldik. Sali gunu tekrar çağırdı bakalim. Sen napiyorsun sekerim nasil bebisin
İnşaallah canım şuan adapte olmaya çalışıyoruz birbirimizeMaşallah cnm sağlıklı ya cok şükür herşey geçer zamanla inşallah duzene girer
Medikalparkta canim insalllahNerde dogurcaksin canimm
İyiyiz çok şükür canım alışmaya çalışıyoruz birbirimizekolay glsn tatlımmm herşey yolundadır umarımmm gzel zamanlar güzel güzel zmn geçir rabbim acısını göstermesinnn
Oyy bir ömür böyle kalırsınız inşallah balımİyiyiz çok şükür canım alışmaya çalışıyoruz birbirimize
Gözümü alamıyorum zaten oğlumdan
Yaa ama Siz kocaman olmuşsunuz maşallahHastane çantası hazırlayanlar içerik paylaşın lütfen
Funda hanimin hastasimisnMedikalparkta canim insalllah
BeeeeeennnHastane çantası hazırlayanlar içerik paylaşın lütfen
Yok canim Ümit Hanimin sen Funda Hanima mi gidiyorsunFunda hanimin hastasimisn