- 20 Ekim 2012
- 1.357
- 44
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.821
Saymicaksın iğneyi canımCanim ben pazar sabah 10 da iğne oldum pazarida sayacak miyim doktor bana 13.gun test yap dedi
Ya kiyamam olsun cnm sağlıkla kavuşmuşsunuz maşallahAmin inşallah canım
Sağol canım amin inşallah
Keisnlikle onu doğum anında anladımHele direk kucağıma verdiler dünyalar benim oldu.
Sonunda çok şükür canım. Çok sağol
Evet bilseydim direk sezaryan derdim hatta son anda yalvardım alın sezaryana beni die
Sağolasın canım. Amin inşallah
Hayırlısı ile vaktinde darısı başınıza
Sağolasın canım benim
Ohhhh maşallah inşallah lohusı duam tutarda pozitif leri görürsün inşallah
tamamdır:)Saymicaksın iğneyi canım
Gebelik testi yaptın mı bugün iğnenin 8. Günü ya etkisi kalmış mı kaldıysa ne koyulukta merak ettim kimisinde su içip idrara çıkma sıklığıyla alakalıymış bir hafta içinde atılıyor etkisitamamdır:)
Yok çarşamba yapican bir de son cumartesi ama dün yaptığımda bi tık daha koyuydu sen yaptın mı hiç kaçıncı günü bir deGebelik testi yaptın mı bugün iğnenin 8. Günü ya etkisi kalmış mı kaldıysa ne koyulukta merak ettim kimisinde su içip idrara çıkma sıklığıyla alakalıymış bir hafta içinde atılıyor etkisi
Benim iğnemin 6.günü bugün dün yapmıştım epey belirgindiYok çarşamba yapican bir de son cumartesi ama dün yaptığımda bi tık daha koyuydu sen yaptın mı hiç kaçıncı günü bir de
Biraz gec gordum kusura bakma canim ben igne oldugum gunu saymadim 12.gun test yaptim aslinda 8.gunde yaptim ama ignenin etkisi pozitifti sonra hergun yaptim siliklesti cizgi 12.gun sabahi tek cizgiydi ogleden sonra bidaha deneyeyim dedim birden 2. Cizgi cikti ben şokCanim ben pazar sabah 10 da iğne oldum pazarida sayacak miyim doktor bana 13.gun test yap dedi
Ooo ne güzel maşallah canimBiraz gec gordum kusura bakma canim ben igne oldugum gunu saymadim 12.gun test yaptim aslinda 8.gunde yaptim ama ignenin etkisi pozitifti sonra hergun yaptim siliklesti cizgi 12.gun sabahi tek cizgiydi ogleden sonra bidaha deneyeyim dedim birden 2. Cizgi cikti ben şok
balımmm biz iyiyiz çok şükür geçen hafta biraz rahatsızdım serum feln yedim kendimize geldik onunda dışında sıcaklarla başım dertte boğuşuyorumm izne çıkmama az kaldı dört gözle bekliyorm sen nasılsın herşey yolunda mıcanım nasılsın nasıl gidiyor minnoşun nasıl
Normal canimm ,endiselenme .Kızlar geçen pazar iğne oldum bitmeyen sol yumurtalik tarafımda ve sol bacak agrisim var iyiye işaret mi
Hehe anladım canım teşekkürlerNormal canimm ,endiselenme .
İyiye yada kotuye diye yorulmuyor maalesef
Namussu igne etkisi onlar
cnm bende iiyim 2 eylülde transferim var tam tarih vermedi ama 1 veya 2 si olur sanırım onun heycanı var hergün estrofem kullanıyorum bugünlere gelmek bile güzel çok şükürbalımmm biz iyiyiz çok şükür geçen hafta biraz rahatsızdım serum feln yedim kendimize geldik onunda dışında sıcaklarla başım dertte boğuşuyorumm izne çıkmama az kaldı dört gözle bekliyorm sen nasılsın herşey yolunda mı
yaa canım aşılamamı oldun Rabbim güzel sonucu almayı nasip etsin inşaallahBugun aşilamanin 2.gunu
İgneminde 3
Asilamadan sonra ara ara kanamam oldu
Korkulcak birsey degilmis ,arasirip yasayanlara bilgi olsun
Teonun ve larinin basinun etini yiyorum
Bilgiler tazedir jsjalld
Ebett kuzummyaa canım aşılamamı oldun Rabbim güzel sonucu almayı nasip etsin inşaallah
Ya çok heyecanlı sağlıkla kavuşun inşallah rabbim kolaylastirsinKizlar bugun doktora gittim 2 cm aciklik varmis nst de hafif bir sancim cikmis ama benim hicbirseyim yok cumaya kadar sancin gelebilir dedi heyecanla beklemedeyim
Ne kadar güzel, kavuşma zamani geliyorKizlar bugun doktora gittim 2 cm aciklik varmis nst de hafif bir sancim cikmis ama benim hicbirseyim yok cumaya kadar sancin gelebilir dedi heyecanla beklemedeyim