- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.881
Bebise 2 takim hastane cikisi 5 liHastane çantası hazırlayanlar içerik paylaşın lütfen
Funda hanim benim ilk doktorumduYok canim Ümit Hanimin sen Funda Hanima mi gidiyorsun
Simdi kime gidiyorsun canimmFunda hanim benim ilk doktorumdu
Umit hanimda iyidir onuda duydum
Eray caliskana gidiyorum canimSimdi kime gidiyorsun canimm
Asilamayi eray hoca mi yapti iyi diyorlar ona bende Bertana gitmistim muayene icin oda cok iyiydi.Eray caliskana gidiyorum canim
Kocaeli hastanesindeki
İim kuzum bnde napalım sıcaklarla boğuşuyoruz hala yanıyor buralar az kaldı kısmetse biraz geceleri serinleyeck inşallahCanim benim kız hic ilerlememis kalmis oylebugun açıklık olsaydi doktor yatiracakti ama 2cm de kaldik. Sali gunu tekrar çağırdı bakalim. Sen napiyorsun sekerim nasil bebisin
Sagol bbgm bnm size de bin maşallah olsunYaa ama Siz kocaman olmuşsunuz maşallahzaman nasıl da geçiyor demi cnm
Tamam bende de bunlar var ztnBebise 2 takim hastane cikisi 5 li
Extra 2 zibin corap
1 muslin 1 penye battaniye
1 philips avent kucuk boy biberon , emzik
Süt sagma makinasi
Bebek bezi 15 tane falan pamuk
Kendime 2 takim gecelikli sabahlikli takim
Depend emici kilot
Corap hirka ( epidural sonrasi usumus birkac arkadasim)
Kisisel malzemeler krem dis fircasi macunu toka tarak
Lansinoh gogus ucu kremi
Kapi süsü kolonya cikolata hediyelikler
Ana kucagi
Maşallah cnm ne güzel telaşlar bunlarSagol bbgm bnm size de bin maşallah olsunevet hemde nası hızlı geçiyor kuzum anlamıyoruz hiç daha dün gibiydi dondursak mı koydursak mı yeniden mi denesek şimdi çantasını hazırlıyoruz rabbim sağ salim kucagımıza alacagımız günleri de nasip etsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda emek veren kmsenin yükü yerde kalmasın kuzum sn nasılsın herşey yolunda mı
Canım hayırlı olsunn Allah analı babalı büyütsünÇok şükür iyi.
Gaz problemi var biraz.
Sarılık var.
Birazcıkta inatçılık var
Canım tüp bebeğe geçmediniz mi. Hadi hayırlısı insallah güzel haberlerini alırsınBugun aşilamanin 2.gunu
İgneminde 3
Asilamadan sonra ara ara kanamam oldu
Korkulcak birsey degilmis ,arasirip yasayanlara bilgi olsun
Teonun ve larinin basinun etini yiyorum
Bilgiler tazedir jsjalld
Canım nasılsın napıyorsunSagol bbgm bnm size de bin maşallah olsunevet hemde nası hızlı geçiyor kuzum anlamıyoruz hiç daha dün gibiydi dondursak mı koydursak mı yeniden mi denesek şimdi çantasını hazırlıyoruz rabbim sağ salim kucagımıza alacagımız günleri de nasip etsin inşallah hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda emek veren kmsenin yükü yerde kalmasın kuzum sn nasılsın herşey yolunda mı
Evett canim Eray hoca yaptii canimAsilamayi eray hoca mi yapti iyi diyorlar ona bende Bertana gitmistim muayene icin oda cok iyiydi.
Hoca oncesinde asilama deeneyelim dedi kuzu.Canım tüp bebeğe geçmediniz mi. Hadi hayırlısı insallah güzel haberlerini alırsın
Selam bu ay mi aşılama düşünüyorsunuzHoca oncesinde asilama deeneyelim dedi kuzu.
Bundan sonra dusunucez
İnsallah guzel haberler alirim
İnsallah canım, eray hoca iyidir insallah tutunur bebişinHoca oncesinde asilama deeneyelim dedi kuzu.
Bundan sonra dusunucez
İnsallah guzel haberler alirim
İletisimi iyi geldi banadaaİnsallah canım, eray hoca iyidir insallah tutunur bebişin
Yaptirdim canim ignenim 12.gunu asilamamin 9. Gunu bugunSelam bu ay mi aşılama düşünüyorsunuz
Test günün ne ZamanYaptirdim canim ignenim 12.gunu asilamamin 9. Gunu bugun