- 8 Eylül 2020
- 1.399
- 7.052
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.801
Canımm gözün Aydın çok sevindimm sağlıkla büyüsün minnoşBaya uzun sürdü canım hiç açıklık yoktu hastaneye gelince.
Epidural ama baya sancı da hissettim.
Ve acı eşim düşük die dikişleri bile hissettim.
Bebeğim de Kordon boynuna ve koluna sarıldı zor doğum oldu
Analigin hakki ödenmez. Ne zor sartlarla dogum yapmissin canim. Darisi basima bakalim beni neler bekliyor :)Baya uzun sürdü canım hiç açıklık yoktu hastaneye gelince.
KuzummmSağol canım.
Amin darısı başınıza ve evlat sahibi olmak isteyen herkese.
Zor bi doğum olmuş, boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altındadır diye..Baya uzun sürdü canım hiç açıklık yoktu hastaneye gelince.
Gözün aydınnnnnnKızlar teşekkür ederim.
Sabah 6 da su geldi edural normal doğum istedim ve saat 15.55 te kucağıma aldım.
Şuan emzirmeye uğraşma aşamalarındayım.
Tşk ederim canım darısı sana inşallah
Benimde bugün iğnemin 5.günü az önce yaptım pozitif testim inşallah gerçeğinide görürüz bende 30 ağustosta yapıcamKızlar çatlama ignrsinden sonra kaçıncı gününüz durumlar nedir benim 6.gunum testim pozitif tabiki daha tam 7 gün var test yapmama doktor 13.gun yap dedi
Canimm saglikla buyut bebisiniKızlar teşekkür ederim.
Sabah 6 da su geldi edural normal doğum istedim ve saat 15.55 te kucağıma aldım.
Şuan emzirmeye uğraşma aşamalarındayım.
Canim iğne gününü sayıyor musun yoksa iğneden sonraki 5.gunun mu benim pazar iğne oldu sabah 10da kaçıncı günüm oluyor acep 6mi 7 miBenimde bugün iğnemin 5.günü az önce yaptım pozitif testim inşallah gerçeğinide görürüz bende 30 ağustosta yapıcam
Senin iğnenin 7. Günü canım asıl testi yapmak için iğne gününü saymıyoruz ilişkiden sayıyoruz. Benim ilişki 36 saat sonrası oldu çarşamba gecesi 12 de o günü bile saymamam lazım ama sayıyorumCanim iğne gününü sayıyor musun yoksa iğneden sonraki 5.gunun mu benim pazar iğne oldu sabah 10da kaçıncı günüm oluyor acep 6mi 7 mi
Ay çok heycanliSenin iğnenin 7. Günü canım asıl testi yapmak için iğne gününü saymıyoruz ilişkiden sayıyoruz. Benim ilişki 36 saat sonrası oldu çarşamba gecesi 12 de o günü bile saymamam lazım ama sayıyorumsenin iğnenin 7.günü olmuş 3 gün sonra falan biter etkisi
11. günden itibaren benceHello kizlar
Asilamami oldum bugunn
14.gun kan ver dedii .Sizce bn hangu gun test yapem
Hayirli ugurlu olsunnnn haydi insallah guzel sonuclar duyariz sendende canimm. Ben 12.gün evde test yapmistim sabah negatif ogleden sonra pozitif cikmistiHello kizlar
Asilamami oldum bugunn
Ozaman gunde iki kezHayirli ugurlu olsunnnn haydi insallah guzel sonuclar duyariz sendende canimm. Ben 12.gün evde test yapmistim sabah negatif ogleden sonra pozitif cikmisti
İnsallah hamisler duaniza katinn11. günden itibaren bence
İnşallah sonucu harika olur
Amin inşallah canımRabbim sağlık dolu bir ömür nasip etsin inşallah
Sağol canım amin inşallahCanımm gözün Aydın çok sevindimm sağlıkla büyüsün minnoş
Keisnlikle onu doğum anında anladımAnaligin hakki ödenmez. Ne zor sartlarla dogum yapmissin canim. Darisi basima bakalim beni neler bekliyor :)
Sonunda çok şükür canım. Çok sağolKuzummmmaşallah Süphanallah bi ömür sağlıkla yanyana olun oğlunla inşallah, hayırlı olsun. Bak geldiiii gordun mu
Evet bilseydim direk sezaryan derdim hatta son anda yalvardım alın sezaryana beni dieZor bi doğum olmuş, boşuna demiyorlar cennet annelerin ayakları altındadır diye..
Sağolasın canım. Amin inşallahGözün aydınnnnnnMaşallahhh sana bebişine Allah analı babalı sağlıkla büyütsün Darısı başımıza sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Sağolasın canım benimCanimm saglikla buyut bebisini
Ohhhh maşallah inşallah lohusı duam tutarda pozitif leri görürsün inşallahHello kizlar
Asilamami oldum bugunn
Canim ben pazar sabah 10 da iğne oldum pazarida sayacak miyim doktor bana 13.gun test yap dediHayirli ugurlu olsunnnn haydi insallah guzel sonuclar duyariz sendende canimm. Ben 12.gün evde test yapmistim sabah negatif ogleden sonra pozitif cikmisti