- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.761
Yıkılmadım ayaktayımOmur-un Hatunu cnm bende seni merak ettim :) hala dogurmamissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıkılmadım ayaktayımOmur-un Hatunu cnm bende seni merak ettim :) hala dogurmamissin
Oğlumu araya sıkıştıramam ona özel elleri bol gelmeleri lazımİste onlarda hazir gelmisken bebesi görüverir hayırlı vakitte gelsin kuzum
Az kaldiiiiii azOğlumu araya sıkıştıramam ona özel elleri bol gelmeleri lazım
Hem de ne azAz kaldiiiiii az
Yaa aşko sayılı gün mi desem saat mi desem ya yarın yada yarından da yakın dediklri bu olsa gerekHem de ne az
Ayyy deme c.tesi diyelimYaa aşko sayılı gün mi desem saat mi desem ya yarın yada yarından da yakın dediklri bu olsa gerek
Ömüş seni merak ettim geldim hala doğurmamışsın bacımAyyy deme c.tesi diyelim
Tabi öncelikle sağlıcakla Rabbim in izin verdiği zmanda inşallah
Öyle oldu heral bu post un en geç doğum edeni ben olacamÖmüş seni merak ettim geldim hala doğurmamışsın bacım
Aynen inşallah sağlıklica kucağına alırsın inşallah rabbim kolay doğum nasip etsinAyyy deme c.tesi diyelim
Tabi öncelikle sağlıcakla Rabbim in izin verdiği zmanda inşallah
Amin canım inşallahAynen inşallah sağlıklica kucağına alırsın inşallah rabbim kolay doğum nasip etsin
Benim ki iğne ile olmadığından cevep vermedim.Huhuu çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamiş oldugunuzu öğrendiniz hanımlar benim on gün oldu. Merakımdan test yaptım silik bi cizgicik var. İğne etkisi kaç günde geçer? Bata 8 gün var beklemek çok zor
Amin inşallahAmin canım inşallah
Bir avazda alıp gelim oğlumu
Rabbim tez zamanda da isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahAmin inşallah
Teşekkür ederim sağlıkla kucaklayin inşallahBenim ki iğne ile olmadığından cevep vermedim.
Bir kaç gün daha bekleyin derim sağlam olsun.
Teşekkür ederim amin inşallahTeşekkür ederim sağlıkla kucaklayin inşallah
Çok çok amin su mübarek cumaya bağlayan gece de Rabb'im evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat , hamilelere sağlıcakla kucağına almayi ve doğum yapacaklara kolay sağlıklı doğum nasip etsin (amin ) Rabb'im dualarımız kabul etsin inşallah hepimize hayırlı cumalarRabbim tez zamanda da isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Çooook Amin canımÇok çok amin su mübarek cumaya bağlayan gece de Rabb'im evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat , hamilelere sağlıcakla kucağına almayi ve doğum yapacaklara kolay sağlıklı doğum nasip etsin (amin ) Rabb'im dualarımız kabul etsin inşallah hepimize hayırlı cumalar