- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.621
Bulunduğum ilçedeki hemşireler çok ilgisiz doğum yapan arkadaşlarımdan biliyorum her yerde aksiyon olmaz sen takılma onaGözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bebişleri.
Benimde arkadaşım 37.haftasında 2 hastane gezdi doğuruyorum dio anlamadılar sonunda bi hemşire dedi evet başladı doğumöyle doğum yaptı.
Böyle aksiyonlu doğumları duyunca biraz heyecan yapıyorum
İnşallah olmaz gerçi ben doktoruma güveniyorum ama yine de gece felan olursa aksiyon yaşamak istememBulunduğum ilçedeki hemşireler çok ilgisiz doğum yapan arkadaşlarımdan biliyorum her yerde aksiyon olmaz sen takılma ona
İnşallah yaşamazsın canımİnşallah olmaz gerçi ben doktoruma güveniyorum ama yine de gece felan olursa aksiyon yaşamak istemem
Bana en son ovulasyon testi bile yapma normal hayatınıza devam edin dediLaRisaCca C Capanin Gururu Teyom @edaecoo kızlar nasılsınız nasıl geçiyor günler herşey yolunda mı ?
Ben bugün ameliyat sonrası hsg çektirdim ve tertemizmiş elime sağlık dedi bizim Bay X
Sonra Bay X ile kocam olacak adam bir olup -eşimin sperm testinde sıkıntı çıkmazsa- 6 ay tüp bebekten vazgeçirdiler, 3 ay olsun dedim pazarlık yapma sus dedi pazarlık bile yaptırmadılar banagülsem mi ağlasam mı duygular karmakarışık
"Doktorun olarak seni tüpten vazgeçirmeye çalışıyorum farkında mısın, çalışın birazcık." diyor birde te allam
O süreçte sizinle çok dertleştim sizden çok fikir aldım size yazmak istedim direkt
ilacı almadıysanız femara alın içerikleri aynı ama femara daha kaliteli. Letu bende inanılmaz ağrılar yaptıMerhaba. Ben aranıza yeni katıldım. İlk defa letü diye bir ilaç kullanacağım 5 gün boyunca. Daha sonra yumurta çatlatma işlemi yapılacakmış. Bilginiz var mı acaba tedavi hakkında ?
Bende ara ara giriyorum gerçekten hic tadi kalmadi buralarinSelamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız? Uzun zamandır konuşamadım eskisi gibi sayfaya bakmıyorum hep aynı şeyler olunca hayatımda konusmak anlatmak gelmiyor içimdenC Capanin Gururu Teyom @edaecoo @Ayseee1987 LaRisaCca @halleycik daha nice arkadaşlar etiketleyemediklerim nasılsınız nasıl gidiyor ?
Canım benim en umutsuz olduğun anca çiçekler açacaksın, bak gör. Asla inancını kaybetme, geciktiriyorsa guzellestiriyordur. DualarimdasinAleykümselam canım, benim de aynı. Ara verdim açıkçası çok umudum da yok.
HamilesinBende ara ara giriyorum gerçekten hic tadi kalmadi buralarinonceden ne guzeldi oysa, ozleniyor o gunler. Herkeste ayri bi telaş
Allah razı olsun canım. İnşallah öyledir. Tüp bebekte de olumsuz sonuç alınca ister istemez umut kalmıyorCanım benim en umutsuz olduğun anca çiçekler açacaksın, bak gör. Asla inancını kaybetme, geciktiriyorsa guzellestiriyordur. Dualarimdasin
İctiginİz ilacc yumurta gelistirmek icindir
DoktorunuZ istedigi olcuye geldiginde catlatma ignesiyle ,kontrolli iliskiyle sansi artirmak icin yapmis.
Kontrole gittinizde kac mm oldugunu ve ignenim saatini ayarlayip size neyapmaniz gerektigini soyleyecektir.
Rabbim yuzunuzi guldursun
Aleyküm selam canımSelamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız? Uzun zamandır konuşamadım eskisi gibi sayfaya bakmıyorum hep aynı şeyler olunca hayatımda konusmak anlatmak gelmiyor içimdenC Capanin Gururu Teyom @edaecoo @Ayseee1987 LaRisaCca @halleycik daha nice arkadaşlar etiketleyemediklerim nasılsınız nasıl gidiyor ?
Hamilesingözün aydın canım Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Çok haklısın boynunu bukmekle, ama biliyorsun ayçiçeği de güneş açtı mı dimdik duruyor karşısındaAllah razı olsun canım. İnşallah öyledir. Tüp bebekte de olumsuz sonuç alınca ister istemez umut kalmıyor
Banada letu verdi bugün kontrole gittim büyümüş ve devam ediyor dedi değerlendirmek için günler verdi adetin 3 gün geçerse kan ver dedi ama catlatma iğnesi vermediilacı almadıysanız femara alın içerikleri aynı ama femara daha kaliteli. Letu bende inanılmaz ağrılar yaptı
Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın daha önce gebelik yaşadın mı acaba canım da catlatma iğnesi verdi bana sadece letu verdi deMerhaba
Nasıl gidiyor hamilelik doğum için normal doğum mu düşünüyorsun yoksa sezeryan mi inşallah sagliklica kucağına alırsın bebisleriiniAleyküm selam canımnasıl olalım işte yuvarlanıp gidiyoruz sende ne var ne yok? Ümidini kaybetme, biliyorsun bizim de hayatımız aniden değişmişti
Hamd olsun canım şuan için yolunda .. doktorlar ikiz olunca direk sezeryan diyor ama sonuna kadar direneceğimNasıl gidiyor hamilelik doğum için normal doğum mu düşünüyorsun yoksa sezeryan mi inşallah sagliklica kucağına alırsın bebisleriiniinsan ister istemez her ay olumsuz sonuc alınca üzülüyor tabi nasip artık herşeyin hayırlısı olsun
Selam canim nasilsinSelam kızlar..