- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.581
Masallah saglikla gelsin oğluşun bende normal dogum istiyorum bakalim neler olacakİyiyim çok şükür canım benim Perşembe günü çatı muayenesi yapılacak.
Ona göre doğum şekli netleşecek ben normal düşündüğüm için bekliyoz ne zaman gelirse artık
Ben tedaviye hazır değilim psikolojik olarak bekliyorum canımAbla sneim bebiş işi nolduuu
Çok şükür canımDayandı valla erken erken dedik 31 haftadan beri heran geldi gelecek dedik.
Maşallah oğlum 39 u gidiyor Allah'ın izniyle tam zamanında alacağız kucağımıza inşallah
Seninde sağlıcakla gelsin.Masallah saglikla gelsin oğluşun bende normal dogum istiyorum bakalim neler olacak
Canim normalde bana yapmicakti ama cok sikayetim oldugunu gorunce bakti 36 daSeninde sağlıcakla gelsin.
Catı muayenesi sana kaçıncı hafta yaptılar.
Canimm insallah olumlu sonuclar alirsinMerhaba kızlarrr
Bende klomenden sonuç alamayınca bi ay ara vermiştim
Bu ay femara başladım kendi isteğimle, doktorum klomen taraftarıydı ama sanki femaradan daha iyi sonuç alcak gibi hissetim ne bileyim
Onu kullanmak istedim doktorumun kontrolünde
Adetin 5. Günü basladım, bugün 2. İlacımı içtim
Günde 1 tane içiyorum
Bittikten 1 2 gün sonrada kontrole gidicem, bakalım yumurtalar ne durumda diye
Umarım bu ay güzel haberi alıırım bende artık
Hepinizin, özellikle gebe arkadaşların dualarına talibimm
İnşallah canım benimm inşallahhhCanimm insallah olumlu sonuclar alirsin
Merhabalar hayırlısı olsun inşallah sağlıkla nasip olsun rapor nasıl çıkıyor acabaMerhaba kizlar
Rapor cikarttim yarin asilama maceram icin ilk muanem olucak
Raporda iki gonalf450+ovitrella icin 740 tl odedim
Bilgi sahibi olmak isteyenlere not
bizler iyiyiz hamd olsun bbgm sen nasılsınnn@LaRisaCca C Capanin Gururu Teyomedaecoo kızlar nasılsınız nasıl geçiyor günler herşey yolunda mı ?
Ben bugün ameliyat sonrası hsg çektirdim ve tertemizmiş elime sağlık dedi bizim Bay X
Sonra Bay X ile kocam olacak adam bir olup -eşimin sperm testinde sıkıntı çıkmazsa- 6 ay tüp bebekten vazgeçirdiler, 3 ay olsun dedim pazarlık yapma sus dedi pazarlık bile yaptırmadılar banagülsem mi ağlasam mı duygular karmakarışık
"Doktorun olarak seni tüpten vazgeçirmeye çalışıyorum farkında mısın, çalışın birazcık." diyor birde te allam
O süreçte sizinle çok dertleştim sizden çok fikir aldım size yazmak istedim direkt
Bana bu gün baktı canımCanim normalde bana yapmicakti ama cok sikayetim oldugunu gorunce bakti 36 da
Haftaya gidince yine bakacakmis yani 38 de canim.
Çok sevindim canım tedavine inşallah olumlu sonuç alırız hep birlikteMerhaba kizlar
Rapor cikarttim yarin asilama maceram icin ilk muanem olucak
Raporda iki gonalf450+ovitrella icin 740 tl odedim
Bilgi sahibi olmak isteyenlere not
Anladım ablacım inşallah tez zamanda rabbim isteyej herkesin yüzünü güldürsünBen tedaviye hazır değilim psikolojik olarak bekliyorum canım
3 yili askin evli olmak gerekiyorMerhabalar hayırlısı olsun inşallah sağlıkla nasip olsun rapor nasıl çıkıyor acaba
Teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah3 yili askin evli olmak gerekiyor
Doktorum yonlendirdi benide
Haastane evlilik Cuzdanini istedii sadece yarim saate cikti
Ama disarda nasil bilmiyorumm
Cok iyi canim sag salim gelsinler zamaninda insallahBana bu gün baktı canım
Herşey normal bu şekilde giderse normal doğum yapabilirsin dedi.
40 haftayı devirir dedi.
Nst de sancı çıkmadı. Suyu herşeyi normal.
Beklemeye devam