- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.201
cnm bndede böyleydi hatta bnm kanamam oldugu halde kan değerlerim yükseldi merak etme dış gebelik degil kimyasal hatta sana demiştm sıfırlanması 20 günü buldu diyeKızlar merhaba şöyle bişey yaşayan oldu mu 6 gün arayla beta hcg değerlerim 36, 57 ve 109 . Bugün 134 (2 gün geçti) böyle bir dış gebelik olabilir mi? Ya da kimyasal? Doktor yine pazartesi çağırdı ama ben anlamıyorum nasıl azalcak?
dış gebelikte artış yüksek olur kuzum, çok şükür o değil. kimyasalda böyle diye biliyorumKızlar merhaba şöyle bişey yaşayan oldu mu 6 gün arayla beta hcg değerlerim 36, 57 ve 109 . Bugün 134 (2 gün geçti) böyle bir dış gebelik olabilir mi? Ya da kimyasal? Doktor yine pazartesi çağırdı ama ben anlamıyorum nasıl azalcak?
pazartesi kuzum. bugünkü test de negatif çıktı. Umudum yok kuzumC Capanin Gururu Teyom canım nasılsın? Yarın yada pazar günü test gününben bile heyecanlıyım senin adına. Ne gibi belirtilerin var canım?
Canım öyle bişey ki en yakınına emanet edemiyorsunGönlün demek rahat etmeyenler
Su azalıyor canım o yüzden sadece yatış yapıyoruz.
Çok şükür boy kilo normalindr gidiyor dedi doktor.
Bu gün kontrol nvar bakalım mbu gün nasıl haber alacağız ö
stres etkili olabiliyor kuzum, büyük ihtimalle ondan gecikme vardır.Selam kızlar uzun süredir yazmıyorum nasılsınız umarım her şey yolundadır.. sizi bi konuda rahatsız ediyorum haziran 16 ve 17 de yumurtlama testi yaptım pikti normalde dün adet olmam lazımdı ama olmadım test yapmadım çünkü zerre belirtim yok hamileliğe dair adet olacak gibi akıntılarım da var zaten her adet öncesi olur zaten hafif kahveye dönük ama bir türlü sökülmedi nedeni stres olabilir mi bu ay bazı özel nedenlerden dolayı aşırı stres yaptım da
Ne bileyim canım yumurtlama günümü falan da takip ettim olmam lazımdı ama stres nasıl da etkiliyormuş onu anladım aşılama yapacaktım bu ay bu stresle ona da gidemem daha.. sen nasılsın kuzum tedavi olacaktın en son tüp bebek yapacaktıbstres etkili olabiliyor kuzum, büyük ihtimalle ondan gecikme vardır.
pazartesi test günüm ama evdeki testlerim negatif çıktı. Artık yeni umutların peşinden koşacağımNe bileyim canım yumurtlama günümü falan da takip ettim olmam lazımdı ama stres nasıl da etkiliyormuş onu anladım aşılama yapacaktım bu ay bu stresle ona da gidemem daha.. sen nasılsın kuzum tedavi olacaktın en son tüp bebek yapacaktıb
Beta hcg hemen salgılanmıyor ama canım inşallah bebeğin senledirpazartesi test günüm ama evdeki testlerim negatif çıktı. Artık yeni umutların peşinden koşacağım
İnşallah canımallahın izni ile inşallah dayancak içeride annesi 2 haftacık 3 haftacık daha sabır
İnşallah canımCanım öyle bişey ki en yakınına emanet edemiyorsunsen içini ferah tut aşkım allahım izniyle hiç bir sorun olmaz Güzel haberler Al inşallah
Canım merhaba ben test yaptırdım beta 0,201 yazıyor negatif demek sanırım değil miAşılama ve tüp tedavilerinde adet olsak da kan zorunlu canım. Sen de ver bence. İnşallah pozitif olur sonucun
Ya teooo, erken testmiydiki yaptığın? İnşallah daha idrara yansımamıştır kuzum ya. Şu anki piskolojini çok iyi biliyorum daha 1 ay önce yaşadım, ama umudun adete kadar tam olarak bitmez. Sen 9. Günden sonrasını dikkate al, Allahım yüzünü güldürür İnşallahpazartesi kuzum. bugünkü test de negatif çıktı. Umudum yok kuzum
maalesef öyleCanım merhaba ben test yaptırdım beta 0,201 yazıyor negatif demek sanırım değil mi
kuzum umut daha çok yordu. kabullenmek daha iyileştiriciYa teooo, erken testmiydiki yaptığın? İnşallah daha idrara yansımamıştır kuzum ya. Şu anki piskolojini çok iyi biliyorum daha 1 ay önce yaşadım, ama umudun adete kadar tam olarak bitmez. Sen 9. Günden sonrasını dikkate al, Allahım yüzünü güldürür İnşallah
Seni umutlandıran istemem ama seneler önce ikiz gebe olduğum halde 9.gün idrarda negatif cikmostikuzum umut daha çok yordu. kabullenmek daha iyileştirici
keşke öyle olsa kuzum. Nasip artıkSeni umutlandıran istemem ama seneler önce ikiz gebe olduğum halde 9.gün idrarda negatif cikmosti
Devam ediyor musun ignelere canımpazartesi kuzum. bugünkü test de negatif çıktı. Umudum yok kuzum
İğne yoktu benim canım. Fitil ve estrofeme devam ediyorum yine deDevam ediyor musun ignelere canım