- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #93.181
Kız dikkat et.Ömüşüm çok teşekkür ederim
Adapte olmaya çalışacak zamanım yokki herşey birbirine girmiş hemen toparlamaya koyuldum wc ye girmem lazım gidemedim patlamak üzereyim
İnşallah canım. Hayırlısı ile bir alsak kucağımıza..Iyıyım cnm kosturmaca ıste drlara gıdıp gelıyoruz takıplıyız nöroloji cocuk dru kakasıydı buyumesıydı dişiydi drrken zaman gecıyor bır bakacaksın sende dogmus buyumuş
Gönlün demek rahat etmeyenlerTek değildim ama maalesef oturamadımKuzum ne kaynaklı risk ? Yüksek şekerde genelde su azalıyor ve bebeğin boy kilo biraz daha işlerden gidiyor ? Doktor ne dedi ?
allahın izni ile inşallah dayancak içeride annesi 2 haftacık 3 haftacık daha sabırGönlün demek rahat etmeyenler
Su azalıyor canım o yüzden sadece yatış yapıyoruz.
Çok şükür boy kilo normalindr gidiyor dedi doktor.
Bu gün kontrol nvar bakalım mbu gün nasıl haber alacağız ö
İnşallah öyledir kuzum5.gün embriyosu kesin olarak 10.gün belli olmuyor mu kuzum? Keşke test falan alıp yapmasaydın insan negatifi görünce üzülüyor ister istemez. 10.günü bekle bence ya belki idrarda hemen görünmeyecektir senin.
Rabbim sabrının mükafatını versin bu defaİnşallah öyledir kuzum
Tedavidense bu bekleme süreci daha çok yıprattı canım. Rabbim hepimizi bekletmeden kavuştursun. Sen ne zaman başlayacaksın canımRabbim sabrının mükafatını versin bu defaben böyle bekliyorsam seni düşünemiyorum
İğneler gelip geçici kuzum çok haklısın bu konuda. 10-12 gün beklerken sanki 10 yıl yaşlanıyor insan. Ben inanıyorum az kaldı kavuşmamızaTedavidense bu bekleme süreci daha çok yıprattı canım. Rabbim hepimizi bekletmeden kavuştursun. Sen ne zaman başlayacaksın canım
Hadi hayırlısı olsun canım. Aşı oldun mu ya da olacak mısın? Ben de negatif olursa olayım diyorum.İğneler gelip geçici kuzum çok haklısın bu konuda. 10-12 gün beklerken sanki 10 yıl yaşlanıyor insan. Ben inanıyorum az kaldı kavuşmamıza
Canım bu ay adet olursam eğer ki inşallah olmam adet sonrası hsg çektireceğim kontrol amaçlı, duruma göre konuşalım dedik. Bay X tüp yapmam derse volkana gitme planım var.
Birde bu ay yumurtlamayı hissettim sanki afedersin hem akıntı hemde dün karnımda sancı oldu daha önce hiç yaşadığım birşey değil sancı olayıda.
Kuzucum hiç olmak istemiyorum ben ya ne zamana kadar kaçabilirsem kaçmak istiyorum aşı mevzuundan. Ama kliniği aradım sordum biontech öneriyormuş bizimki.Hadi hayırlısı olsun canım. Aşı oldun mu ya da olacak mısın? Ben de negatif olursa olayım diyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Bana da oluyorsan sinovac ol demişti. Ama benim ilaçlar başlayacaktı belki o yüzdendir. Ben de kararsızım kuzumKuzucum hiç olmak istemiyorum ben ya ne zamana kadar kaçabilirsem kaçmak istiyorum aşı mevzuundan. Ama kliniği aradım sordum biontech öneriyormuş bizimki.
Annem babam teyzem kuzenlerim biontech ikinci dozu oldu nerden kapatılarsa virüs kapmışlar maaaile karantinadalarbu insanlar birde birbirlerine ile hiç gidip gelmediler 1.5 senedir.
Sağol kuzum inşallah hasarsız atlatırlar yaÇok geçmiş olsun canım. Bana da oluyorsan sinovac ol demişti. Ama benim ilaçlar başlayacaktı belki o yüzdendir. Ben de kararsızım kuzum
Olmaya olmam da yarın bugün tedavide aşı olmuş olma şartı getirirlerse sıkıntı yaşarız diye korkuyorumSağol kuzum inşallah hasarsız atlatırlar ya
Canım zorunluluğun yoksa bir süre olma bencede. Ben evdeyim ya avmye, markete, pazara almasınlar gitmem internetten alırım diye düşündüm
Ya banada doktorumuz tüm hastalara biontech öneriyor dediler tlfdaaklım karıştı bak şimdi ama ilaçlardan ötürü mü acaba
Kan ver canım. Hem kafan rahatlar. Hem de tekrar başlamak için yine btcg testi isterler zatebKızlar selamlar bir şey danışmak istiyorum. Ben otrivelle iğne vuruldum. Bugün iğnenin 15. Günü oldu adet günüm yarın. Sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ancak kafamı karıştıran şey ovulasyon testi de yaptım o koyu çıktı. Forumda da daha önce adete yakın ovulasyon testi koyu çıkanlarda gebelik görmüştüm. Sizce kan tahlili yaptırayım mı yoksa gebelik olsaydı kaset testte çıkar mıydı? Kaset test ile yaptım. Kasıklarımda da batma var
Ya öyle mi diyorsun... sonra da acaba boşuna mı heyecanlanıyorum diyip kendime kızıyorum adetini bekle işte diyorumKan ver canım. Hem kafan rahatlar. Hem de tekrar başlamak için yine btcg testi isterler zateb
Aşılama ve tüp tedavilerinde adet olsak da kan zorunlu canım. Sen de ver bence. İnşallah pozitif olur sonucunYa öyle mi diyorsun... sonra da acaba boşuna mı heyecanlanıyorum diyip kendime kızıyorum adetini bekle işte diyorum
İnşallah canım ama pek sanmıyorumAşılama ve tüp tedavilerinde adet olsak da kan zorunlu canım. Sen de ver bence. İnşallah pozitif olur sonucun
Oda olursa vay halimize zaten yaOlmaya olmam da yarın bugün tedavide aşı olmuş olma şartı getirirlerse sıkıntı yaşarız diye korkuyorum