- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 27
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.441
Ve benim testi yeni görmemGünaydın kızlar
Yapmıcam dedim ama dayanamadım. İğne günü haric bugün 12. Günüm. 10 dk evvel yaptım. Ne diyorsunuz 12. Güne göre biraz fazla değilmi koyuluk
Yaptım canım bak buradaGünaydın kızlar
Yapmıcam dedim ama dayanamadım. İğne günü haric bugün 12. Günüm. 10 dk evvel yaptım. Ne diyorsunuz 12. Güne göre biraz fazla değilmi koyuluk
Aminn kuzum inşallahYaaa hadi inşallah bitanem ağzından bal damlıyor resmenRabbim ikimizede mutlu haberi vermeyi nasip etsin inşallaaaah ayy bi testmi yapsanki heyecanlandım valla benim evde iki tane daha test duruyor aslında şimdi eşimle sağlık ocağından kan verecektimde yarın vereyim diye bekliyorum
Yaa kuzum ama ya iğne etkisiyse sevinemiyorum gerçekten şuan bu testler beni çok yarı yolda bıraktı güvenimi yitirdimnartıkVe benim testi yeni görmemKız vaaaaar bence 12.gün tam ideal ayyy heyecanlandımmmmmm Var vaaar
Ben bilmem o bebiş orda gözüküyor ve teyzesine el sallıyorYaa kuzum ama ya iğne etkisiyse sevinemiyorum gerçekten şuan bu testler beni çok yarı yolda bıraktı güvenimi yitirdimnartık
Bana da çıkmazdır diye geliyor ama yine de yarın öbür güne odaklıyım kuzumBen bilmem o bebiş orda gözüküyor ve teyzesine el sallıyoray bence var çünkü iğne etkisi bile olsa bu kadar koyu çıkarmı
Hadi inşallllaaaaaaahhhhhBana da çıkmazdır diye geliyor ama yine de yarın öbür güne odaklıyım kuzumay canım yaa
Alllah razı olsun canım rabbim seninde emeklerinin karşılığını versin inşallah yarın koyulaşmış bir test görelim sendenHadi inşallllaaaaaaahhhhhRabbim emeklerinin karşılığını boşa çıkarmaz inşallah canımm dualarımdasınnn.
Ayyy inşallah koyulaşır canıııımAlllah razı olsun canım rabbim seninde emeklerinin karşılığını versin inşallah yarın koyulaşmış bir test görelim sendenkan ne zaman vericeksin
Bende hep öyle okudum bura da canım ya işte ama bilemedim doğrı olan ne birde herkeste etkisi bir olmaz o bir kesin zatennde. Yarın inşallah güzel haber veririz kuzumAyyy inşallah koyulaşır canıııımKanı yarın vercem inşallah yarın 12.gün olmuş oluyor heralde iğne etkisini kaybetmiştir .Ki benim doktorları kalırsan 10.günde yapılan test doğru sonucu verir diyorlar ama şidmiye kadar bu forumda okuduğum tüm yazılarda 10.gün iğne etkisi sürüyor diyorlardı
Bende hep öyle okudum bura da canım ya işte ama bilemedim doğrı olan ne birde herkeste etkisi bir olmaz o bir kesin zatennde. Yarın inşallah güzel haber veririz kuzum
Ay canım inşallah yaa ilk idrarla yaptım etkisi varmıdır acaba koyuluğununCookiie ay canımmm testini gördüm şimdii yazmadan edemedim
Baya koyu çıkmıs 12. Güne göre =)
İnsallah yarıın öbür günde böyle devam eder=)
Alırsın güzel haberi
Yaaa canım inşallah bebiştirGünaydın kızlar
Ay canımm inşallahhYaaa canım inşallah bebiştirtesadüfen gördüm çok sevindim bu normal kaset test mi? Yarın birdaha yapıp koyulaşıyor mu bak istersen
Ay hadi inşallah fıstığım çok heyecanlandım senin içinAy canımm inşallahhevet normal kaset test canım yarın tekrarlıcam bakalım kısmet inşallah hayırlısı olsun bitanem sen nasılsın
Ay çok zor bu bekleme kısmı canım yaAy hadi inşallah fıstığım çok heyecanlandım senin içinBenim daha çatlatma iğnesinden sonra 6.gün beklemeye devam çok merak ediyorum karnımda ağrılar var dün akşamdan beri acaba rahme mi geldi falan diye kafamda kurup duruyorum günaşırı ilişki olayını ne zaman bitirmek lazım ya onu söylemedi doktor
Bence var canımGünaydın kızlar
Ay canım hayırlısıysa inşallah yaBence var canımkan ver
O zaman yarın da yap canım, inşallah bebişin seninledir. Çizgi gayet net.Ay canım hayırlısıysa inşallah yaözeller uzak bana şuan da canım devlette de almazlar bence sağlık ocağınında zamanı geçti 10a kadar alıyordu. Bakıcam artık bir iki gün daha idrarla idare ediyim diyorum
İnşallah canım sağolasın bi takip edicem bakalımO zaman yarın da yap canım, inşallah bebişin seninledir. Çizgi gayet net.