- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.361
Yok kuzum yarın 1 dekan çıktı mı cnımmmmm
İnş güzayyy allahım hadi inşallah kan sonucuda güzel çkar cnm bnmm rabbm utandırmasın çok şükürrr herkes güzl haberler vermeye başladı
geç çıkıyor demek kiİnş güz
İnş cnm
Elazığda bile erken çıkıyodu malatya niye böle oluyorgeç çıkıyor demek ki
Kuzum sen e nabizi kontrol et arada, insallah vardir mutlaka haber etYok kuzum yarın 1 de
Kuzum valla sürekli giriyom ama e nabız bugün skntılıKuzum sen e nabizi kontrol et arada, insallah vardir mutlaka haber et
E nabızda geç çıkabiliyor hastanenin kendi sitesinden barkod no ile baksana çıkar muhtemelen canımKuzum valla sürekli giriyom ama e nabız bugün skntılı
sağlık ocağı çıkmıyo yaE nabızda geç çıkabiliyor hastanenin kendi sitesinden barkod no ile baksana çıkar muhtemelen canım
Bende sağlık ocağında veriyorum hep kanlar gittiği hastanenin sitesinde görüyorumsağlık ocağı çıkmıyo ya
Dosya no yu alöadım işte o yüzden TC ile bakabilir mymBende sağlık ocağında veriyorum hep kanlar gittiği hastanenin sitesinde görüyorumbir an önce öğren ki rahatla sende müjdeni al
Evet tc ve doğum tarihi ile bakabilirsinDosya no yu alöadım işte o yüzden TC ile bakabilir mym
Ayşee histeroskopi mi oldun bugün? Nasıl geçti ne yaptın iyimisin??İrandayım canım 10 gün sonra dönecez kıbrısa.
2 gün önce detaylı sonografi yapıldı. Hiç birşey bulunamadı. Herşey olması gerektiği gibiymiş.
Ama geçmişte ağır iltihabik bir durum olmuştu belki yapışıklık varsa histeroskopi ile tam görüp müdahale edebiliriz dedi, ve çizik atma durumuna doktor sıcak baktı.
Yarın histeroskopi yapılacak. Gereken bir durum varsa müdahale edilecek Ve çizik attıktan sonra serumla antibiyotik vereceğini söyledi.
Hakkımızda hayırlısı. Sonrası bize dua edip beklemek düşer. Tüp bebeğe tekrar 6 ay sonra başvurum.
Bu arda eşimin dna hasar testi yüzde 22 çıktı. Normal yazıyor üstünde. Hasar Yüzde 15 e kadar çok iyiymiş, Progeny m çok iyi diyorlar, 3 ay kullansın bakalım belki işe yarar.
Ben de şaşırdım kuzum.Elazığda bile erken çıkıyodu malatya niye böle oluyor
Hamd olsun canım. Yarın gece yola çıkacağım, perşembe kontrol var tekrar. Inşallah herşey yolundadırC Capanin Gururu Teyom sen nasılsın tedavin nasıl gidiyor?
Evet girdi ama hatta görünüyo hiçbirinin sonucunu göremiyom üstüne tıklamam kafi değil miEvet tc ve doğum tarihi ile bakabilirsin
Evet son verdiğin tahlilin üzerine tıklaman gerekEvet girdi ama hatta görünüyo hiçbirinin sonucunu göremiyom üstüne tıklamam kafi değil mi
Tıklıyorum açılmıyor eskiler bileEvet son verdiğin tahlilin üzerine tıklaman gerek
çok güzel kaliteli kaliteli bir sürü yumişler olmuştur inşallahHamd olsun canım. Yarın gece yola çıkacağım, perşembe kontrol var tekrar. Inşallah herşey yolundadır
Allah Allah sayfayı yenileyerek aralıklarla tekrar dene istersen eskilerim mutlaka açılması lazımdıTıklıyorum açılmıyor eskiler bile